برای من دایال اپ هستشنقل قول:
نمیدونم چرا ؟
:20:
Printable View
برای من دایال اپ هستشنقل قول:
نمیدونم چرا ؟
:20:
نقل قول:
دوست عزیز همچنین گزینه ایو نداره این یاهوی من
من این ورزن یاهو 3 4 روز پیش از یاهو دانلود کردم و نصب کردم
خواهش می کنم کمک کنین بچه هاااااااااااااااااااااااا اااااا :41:
ورژن یاهو شما 9.0.0.2162 هستش دیگه درسته؟نقل قول:
نقل قول:
مهران جان ISP که ازش سرویس میگیری رو عوض کن و از یک شرکت و ا یک شماره هوشمند دیگه استفاده کن ببین مشکلت برطرف میشه یا نه اگه برطرف نشد درصورتی که ویندوز xp داری از ورژن 8 و در صورتی که ویستا داری از ورژن 9.0.0.2162 استفاده کن
اقا اين ورژن جديد ياهو رو از كجا بايد دانلود كنيم؟؟؟ سايت ياهو ديگه نرم افزارش رو نداره نميدونم چرا
دقیقا برای منم این ارور 3 روزه میاد.یکی گفت کانکشن رو پاک کن دوباره بساز،کانکشن رو هم پاک کردم و دوباره ساختم درست نشد.سرعت اینترنتم هم 512.خواهشا یکی کمک کنه.نقل قول:
سلام به شما
بچه ها من id info خودمو فراموش کردم
مثلا اون سوالی که داده بودم و از این چیزا که موقع ثبت نام میدیم
راهی داره دوباره یه جوری ببینمشون که اگه آیدی ام هک شد بتونم آیدی را پس بگیرم ؟
حامد جان ISPها رو عوض کردم نشدنقل قول:
یاهو مسنجر رو هم عوض کردم بازم جواب نداد
حالا دیگه چیکار کنم ؟ :11:
سلام
چطور میشه بعد از هر بار نصب ویندوز ( البته قبلش کپی گرفتن از فولدر ِ C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles) این آرشیو ها ( که هر کدوم مربوط به -یک دوره نصب و استفاده از ویندوزه - رو با هم ادغام کرد طوری که آرشیو مسیج فعلی پاک نشه و همینطور هر کدوم جایگزین اون یکی نشه .. (در کل یعنی همه در ادامه ی هم بیان ) .
مرسی
من ویستا دارم برای همین طبق گفته شما باید این رو دانلود کنم 9.0.0.2162 کسی این رو تست کرده و مطمعا هستید که جواب میده ؟؟؟ چون دوستمون در بالاتر گفتند که جواب نداده.
ایم ارور از شبکه اینترنت هستشنقل قول:
کانکشنت رو باز کن ببین وقتی sign in میکنی سند و رسیو داری؟
مشکل من که خود به خود درست شد،ایشالا مشکل بقیه هم حل شه با این ارور ناگوار.:31:
برا من هم اینطوری میشه ولی هر 1 ماه 1 روزش خوبه.......خوشحال نباش چون دوباره همین طوری میشه.نقل قول:
یاهوی خودت رو عوض کردی { شاید بخاطر این باشه } اگه عوض کردی ورژنش رو بگو؟؟؟
این مشکل ها خود به خود حل نمیشه ISP ها و مخابرات باعث برو چنین مشکلاتی هستن که سرعت کمی دارند و گه گاه دچار مشکلاتی میشن که باعث روز چنین مشکلاتی میشه
عوض که کردم یاهو رو ولی باز مشکلش حل نشد ولی 2 روز پیش یهو درست شد.الآن هم جدیدترین ورژنی که تو اینجا برای دانلود قرار داده شده بود رو دارم.نمیدونم ورژنش چنده.نقل قول:
نه دوست عزیز،من سرعت دانلودم تو همون موقع بالای 60 بود مگر اینکه بعضی ISPها فیلتر کرده بوده باشنش،در غیر این صورت نمیدونم مشکل از چی بوده.نقل قول:
این مشکل ها خود به خود حل نمیشه ISP ها و مخابرات باعث برو چنین مشکلاتی هستن که سرعت کمی دارند و گه گاه دچار مشکلاتی میشن که باعث روز چنین مشکلاتی میشه
سلام خسته نباشید ببخشید من یه سوال دارم می خواستم ببینیم میشه توی مسنجر 9 عکس دوستانمون برای همیشه کنارشون بمونه یعنی یه جورهایی همیشه آن باشن ؟ یا عکسشون کنارشون بمونه ه ه ه ه ؟ مرسی
آقا این یاهو مسنجر نسخه های مختلف وقتی توی Room هستی یه هویی مدام پیغام میده :
"You cannot ignore yourself"
و مدام باید روش OK کنم.
دیوانه شدم.
چی کارش کنم؟
میدونم یکی داره پشت سر هم توی Room پیغام میده و باید یوزرش رو Ignore کنم اما نمیدونم کیه.
راه دیگه ای وجود نداره از این پیغام اعصاب خوردکن خلاص شم؟
این پیغام واسه اینه که هی تو روم پیغام میدن اونم یکدفعه کپی پیست میکنن :31:نقل قول:
آی دی کسی که پیغام های زیادی هر یه ثانیه میفرسته رو میتونی ایگ... بکنی. معلومه دیگه کی پیغام میده ای دیش نوشته اونجا :46:
نقل قول:
اگه هر دو طرف از ورژن 9 استفاده کنند وقتی شما عکس و قرار میدی عکس همیشه نمایش داده میشه تو یاهو مسنجر طرف مقابل ولی اینکه همیشه شما رو آنلاین نشون بده خیر
سلام
من یاهو مسنجر ویستا رو دانلود کردم منتها نمیتونم sing in بشم ؛ همش میگه check internet connection ... چیکار کنم ؟
با 9 میتونستن وصل بشم .
ممنون
نقل قول:
برادر امیر اون یاهو مسنجر ویستا رو پا کن ورژن 9.0.0.2162 رو نصب کن که خود سایت یاهو تایید کرده و آخرین نسخه و کاملترین نسخه اون رو معرفی کرده
:31:نقل قول:
حامد جان من امیر بودم :دی
مجبور به همین کار شدم , مشکل از isp هاست یا از مسنجر ؟
ممنون :40:
ویرایشش کردم همون اول هم میدونستم امیر هستی ولی نمیدونم چرا نوشته بودم امین :31:نقل قول:
کلا ورژن 10 ورژن درست و حسابی ای نیست هنوز و خود سایت یاهو رو ورژن 9 داره کار میکنه و از ورژن 10 حرفی نمیزنه
مشکل از برنامه نیست چون من یکبار نصب کردم و مشکلی نداشت احتمالا از سمت سرور هاست که یا سرعت نمیدن و یا مشکلات فنی خاص خودشون رودارن
با سلام خدمت تمامی دوستان
مشکل بنده در یاهو مسنجر اینست که من بکلی نمی توانم برای مخاطبم عکس بفرستم ودر نیمه ارسال ( ارور ) می دهد. مسنجر 8 و 9 را نصب کردم ولی مشکل حل نشد. مخاطبم نیز همین کار را کرد. یعنی مسنجرش را عوض کرد ولی فایده نداشت.
با تشکر
بله چنین مشکلاتی برای همه هستنقل قول:
شما یه وقت دیگه امتحا کن شاید اون موقع سرعت کمه یا مشکلات دیگه.
گاهی وقتا فایلهای دیگه میشه ارسال کرد.
بریزش تو rar بعد ارسال کن ببین چی میشه.
اگه غرض فقط دیدن عکس از سوی طرف مقایل هست... از Photosharing استفاده کنید... و پیشنهاد بهتر اینکه به این Image آپلود سنتر مراجعه کنید و عکس رو اونجا upload کنید... http://www.-----.comنقل قول:
با تشکر از راهنماییهای دوستاننقل قول:
باتشکر فراواننقل قول:
ياهو مسنجر 9 رو نصب كردم براي اينكه بخواي پيغام بزاري كنار آي دي قبلا داخل همون گزينه هاي busy , invisible اينا بودش ولي الان نداره ؟؟؟
الآن زیر آدیت که یه چراغ روشن هم کنارشه نوشته: What are you doing now... که اگه روش کلیک کنی میتونی وارد کنید پیام رو...نقل قول:
الآن دیدم یاهو مسنجر 9 رو گذاشته واسه دانلود و همچنین 10 بتا رو... دوستان میتونن دانلود کنن
ممنون
10 رو گرفتم و نصب کردم ، تفاوت چندانی نکرده ، یه کم از لحاظ گرافیکی بهتر شده...(ایشالا که باگ ها برطرف شده باشند)
خود سایت یاهو فعلا نسخه برتر رو 9.0.0.2162 معرفی کرده و از نسخه 10 به عنوان نسخه جدید و مناسب فعلا حرفی نمیزنه تا زمانی که نسخه کامل اون بیاد
با سلام
من از ویندوز ویستا استفاده میکنم و یاهو 10 رو سیستم نصب کردم.
وقتی میرم روم این Error رو میده/:37:
Voice Error
The computer's audio input is already is in use by another application
اصلا نمیتونم از Voice او یاهو استفاده کنم. رو یاهو 9 تم همین Error رو میداد:5:
این پیغام میگه که سیستم شما در حال حاضر voice اون جایی دیگه داره اسنفاده میشه ببینید نرم افزاری بازه که داره از voice استفاده میکنه؟نقل قول:
در ضمن voice یاهو باز نشده و کسی تو ایران فعلا نمیتونه از voice استفاده کنه مگر به روش های خاص که بتونه از محدودیت اعمال شده رد بشه
دوستان از کجا بفهمیم یه نفر مارو ایگنر کرده ( ignore)
دوستان من امروز اومدم وارد مسنجر شم دیدم نمیشه وارد میلمم نمیشه فکر کنم پسوردمو کسی هک کرده؟من رو سیستمم هم کسپر سکیوریتی هس هم انتی ویروس هیچ کی لاگری هم ندارم رو سیستمم که پسمو زده باشن!چه جوری ممکنه!؟کسی می تونه کمک کنه؟رفتم یه جا گفت 10 تومن می گیرم پستو پیدا می کنم گفتم اینجا کسی هس کمک کنه؟اگه نیس که برم سراغ 10 تومنیه :( خواهشن لطف کنین زود جواب منو بدین دارم دیوونه میشم
تنها راهش اینه که با یک ID دگه ادش کنی ببینی Accept میکنه یا Reject و یا بهش پی ام بدی ببینی جواب میده یا نه والا راه دیگه ای فعلا نیستنقل قول:
وارد یاهو مسنجر میشه و وارد میلتون نمیشه؟نقل قول:
نه وارد هیچ کدوم نمیشه!من 2 3 روز پیش یه فایل که واسه کیژن یه برنامه بود نصب کردم که یه نفر واسم میل زده بود!حماقت کامل کردم!البته الان ویندوزمو عوض کردم اگه کی لاگری چیزی بوده باشه!ولی به هر حال فک کنم کار خودشو کرده!نمیدونم چیکار کنم!
سلام
یه سوال چطوری بتونم بیشتر از یه ای دی رو آن کنم به صورت همزمان ؟!...قبلآ بلد بودم از یادم رفته...