عزيزم تو مركز ٤٢٧ فقط انديشه سرويس ميده واين مركز pdb نداشتنقل قول:
مركز ٤٢٢ مشكل سخت افزاري بود وحل شد
حالا كي خالي بسته؟
Printable View
عزيزم تو مركز ٤٢٧ فقط انديشه سرويس ميده واين مركز pdb نداشتنقل قول:
مركز ٤٢٢ مشكل سخت افزاري بود وحل شد
حالا كي خالي بسته؟
نقل قول:
خب !!!!!! حالا دیگه مطمئن شدم که تو اندیشه کار می کنی چون اطلاعاتت خیلی دقیقه ، بگو دیگه همه رو خلاص کن تا بچه ها هر کاری داشتن دیگه به اندیشه زنگ نزنن و باهات مطرح کنن و زودتر نتیجه بگیرن
چه اشکالی داره اندیشه بچه هاش اینجا هم سرویس بدن ، تو شرکت که هرچی زنگ می زنیم 1 ساعت طول می کشه تا جواب تلفنو بدن تازه بعد این مدت کلی تورو پشت خط نگه می دارن
حالا نگفتی شیطون تو کدوم قسمت کار می کنی یه خورده واسومون از سیاست های شرکت بگو ، آینده
خیلی مخلصیم
نقل قول:میتونن به جای نامحدود کردن. رایگان بودن شب رو بردارن و به هر کاربر روزی 1 تا 2 گیگ رایگان بدن تا توی هر روز در هر ساعتی که خواستند همون 1 تا 2 گیگ رو رایگان دانلود کنه.نقل قول:
به به adsl دارانه گرامی...
یه سوال داشتم...شما توی این رشت واسه تفریح کردن چیکارا میکنین؟!!...
اصلا اینجا تفریحی به جز متر کردنه خیابونا رو میشه دنبال کرد؟!!!
رشتی های عزیز یه سر به گروه بزنین ضرر نمیکنین..
گروه اختصاصیه "بچه های شهر باران"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرتون هستیم...
ببخشید پست تبلیغاتی بود...:دی
خوب چه کاریه یهو بگو 60 گیگ حجم رایگان بدن:31: کلک ... میزنی:18:نقل قول:
خوب وقتی هم که سرعت خوبه در ماه حداقل تا 30 گیگ میشه دانلود کرد. غیر از این چند روزه که سرعت خوب نبود توی 15 روز 14 گیگ دانلود داشتم.نقل قول:
من حرفت رو تایید میکنم بره منم سرعت شب نوسان داره هر 15 دقیقه سرعت تقریبا صفر میشه هر ده ثانیه هم نوسان های کوچک داره مثلا سرعت میره رو 90 بعد میار رو 60 همین هی تکرار میشه منظم و به شکل زیگزاگنقل قول:
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
60 گیگ هم شد حجم بازم میشه محدود دیگه من ماه پیش با نامحدود 200 گیگ دانلود کردم ولی قبلا که محدود داشتم و سرعت خوب بود ماهی 40 گیگ رو هم راحت دانلود میکردمنقل قول:
اینا فقط سرعت رو درست کنن مسئله حله نامحدودشون رو نخواستیم
نقل قول:نقل قول:پیشنهاد جالبیه مگه قدیم شبا یکی دو گیگ دانلود نمیکردیم خوب این یکی دو گیگ رو روزانه بدن و فقط مال همون روز باشه ینی اگه استفاده نکردی به روز بعد منتقل نشه تا هرکی خاست در طول روز دانلود کنه اینجوری ترافیکی که توی 5 ساعت هست توی 19 ساعت پخش میشه هر چند تو این 19 ساعت ترافیک مراکز اداری شرکتها و کافینت ها هم اضافه میشه اما وضعیت خیلی بهتر میشه حداقا تا وقتی که strm جدید بگیرن یا این یک ماهی که قرار وضع اینطور باشه اینکارو بکنننقل قول:
اینکه( behnam_gunner گفت 60 گیگ هم شد حجم بازم میشه محدود دیگه) خوب ما همین الانم سرویس محدود داریم نمیخایم نا محدود بشه میخایم یه راهی بشه که من بتونم مثل قبل روزی یکی دو گیگ دانلود کنم اندیشه که میگه شبا نمیشه
خوب حساب کنن من با سرعت میانگین 90 بدون نوسان زیاد 1.5 گیگ دانلود میکنم خوب اینو بدن تو روز دانلود کنم
البته هر نظریه ای یه نقاط ضعفی داره که شاید به چشم من نیومده
بهترین کار اینه که اصلا شبانه رو وردارن!!
خیال م ارو راحت کنن
البته واسه ما نامحدودا خوب میشه
پس تلیکف ترافیک اضافه که گیگی 5000 تومننه چی میشه کسی دیگه ترافیک اضافه نمیخره. در ضمن همه که بلد نیستند از شبانه استفاده کنند خیلی از کاربرهای شرکتها تو شب دانلود نمی کنند اگر همه دانلود کنند سرعت شما یک هشتم سرعت فعلی میشه. پس این به ضرر شرکتهاست و هیچ وقت این کار رو نمی کنند.نقل قول:
adsl وصل شد؟ من موندم تو چرا 64 گرفتی؟! خوب 128 می گرفتی شبا واسه خودت دانلود می کردی دیگهنقل قول:
می بینم که دیگه بچه های شاتلی هیچ پستی نمیدن. مثل اینکه همه سرویساشون براهه و مشکلی ندارن. شاید اصلا به اینجا هم سری نمیزنن. منم واسه هواخوری میام اینجا ببینم چه خبره. شرکتا دارن چیکار میکنن
موفق باشید همگی:10:
مگه میشه بد باشه...ما هر وقت اومدیم پست دادیم یکی گفت تو وطن فروشی یکی گفت طرف میره برای شاتل تو فروم هایه دیگه تبلیغ میکنه اونیکی برگشت گفت واسه کارت طلایی و تخفیفه خودشون این کارو میکنن.نقل قول:
می بینم که دیگه بچه های شاتلی هیچ پستی نمیدن. مثل اینکه همه سرویساشون براهه و مشکلی ندارن. شاید اصلا به اینجا هم سری نمیزنن. منم واسه هواخوری میام اینجا ببینم چه خبره. شرکتا دارن چیکار میکنن
موفق باشید همگی
دیگه دیدیم به ما چه آخه...هر چی یوزر کمتر در شاتل سرویسه بهتر برای ما :دی
هر کسی دوست داشت میاد هر کی هم دوست نداشته نمیاد دیگه !!!!!
من خودم قبلا از این حرفها میزدم. دلیلش رو هم خوب می دونم. وقتی کسی سرعتش پایین ولی یک نفر میاد تست سرعت بالا ماندازه خوب عصبانی میشه فکر میکنه طرف اومده بگه دروغ میگی و ضایعش کنه در صورتی که این طور نیست و هر دو طرف ماجرا راست میگن اینجوری از طریق سیاست تفرقه بنداز و حکومت بکن ISP ها به نون نوا میرسند کاربرها هم انقدر اسیر جر و بحث و تست میشند که یادشون میره مشکل ساز اصلی isp بوده.نقل قول:
حالا چرا بعضی ها روی کارت طلایی خیلی گیر می دن. چون پیش خودشون فکر میکنند طرف حتی اگر سرویسش خیلی بد هم باشه با آوردن 21 نفر و بدبخت کردن اونها می تونه خودش مجانی استفاده کنه پس براش حتی اگر سرویس هم بد بشه دیگه فرقی نمیکنه از طرفی رسید به 21 نفر خیلی مشکله و خود اون شخص در آرزوی رسیدن به اون تعداد وابسته میشه حتی اگر سرویسش بد باشه . اگر میشد هر نفر فقط 1 کارت بیشتر نمی داد به کسی و فقط باعث تخفیف دادن به فرد جدید میشد اینجوری دیگه وابستگی خیلی کمتر میشد مخصوصا فرد جدید که پول نصب هم کمتر داده و در صورت ناراضی بودن راحت تر می تونه بیاد بیرون.
تو اندیشه اینطوریه که هر کی به ازای هر 1 نفر که معرفی کنه تا زمانی که اون کاربر جدید سرویسش برقراره تخفیف میگیری. کارت مارت هم نمیخواد.نقل قول:
یعنی سیستم خودش محاسبه میکنه و مبلغ تخفیف رو میتونی موقع تمدید سرویس خودت یا گرفتن سرویس جدید استفاده کنی.
تو این سیستم از کسی که معرفی کردی سیستمشو قطع کنه دیگه تو تخفیف نمیگیری. یعنی تخفیف ها به کیفیت سرویس دهی و رضایتمندی کاربرا بستگی داره
ولی کارت طلایی شتل واقعا مزخرفهنقل قول:
یعنی چی که چون من کارت طلایی دادم دیگه نمی تونم هزینه ی نصب ندم لول!!:13:
البته ما به زودی از تخفیف 10% شاتل بهره مند خواهیم شد چون:
یه خط دیگه از شاتل خواهیم خرید که کارت طلایی خودمون رو میدیم
یه دوستیم دارم می خواد بره شاتل
حله دیگه :31:
همچنان با پارس وصلیم
اره راست میگی برای اندیشه کار میکنم ولی متاسفانه تو اندیشه کار نمیکنم. منم میگم کسی که اینقدر ازشون حمایت میکنه رو باید ببرن سر کار دیگه. این دوستمونم پارتیمون شد ولی بازم نشد! میشه یک زحمتی بکشی سفارش ما رو پیششون بکنینقل قول:
ممنون میشم
فقط به فکر خودت نباش:10::10::10::10:نقل قول:
نقل قول:
حالا شما چند تا از این با پدر و مادر ها نام ببر
کد:http://www.ebit-host.com
2 ماهه كه قرار افزايش پيدا كنهنقل قول:
- پهنای باند شرکت قراره در طول هفته آینده افزایش پیدا کنه
از فروردين ماه ميخواستن كم كنننقل قول:
قیمت رو پرسیدم گفتن داره به شکل قابل توجهی میاد پایین
تا اونجايي كه من ميدونم فقط دو تا آقا هستن كه خوب پشتيباني ميكنن!!!نقل قول:
گفتم پشتیبانی 1 در میان جواب سر بالا میدن گفت به این شوری هم نیست ولی تعدادشون کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، هر وقت انديشه سرويس رو بهتر كرد ، وضعيت پينگ خوب شد ، سرعت مثل قبل شد، ما ميايم انديشه و گرنه هر روز كاربراتون رو از دست ميدين
ما كه ديگه از اين همه وعده دروغ خسته شديم و اومديم شاتل و داريم با كيفيت خوب اينترنت ميگيريم
سلام یه نکته جالب که قدیما تو روز خیلی می افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این بار تو ساعت free اینطور شده که قبلا نبود
اين واسه گول زدن شما هست
براي من هم اين اتفاق افتاد ، اما وقتي دانلود كردم تموم شد!
ما همه میدونیم واسه چی اینطوری میشه واقعا حرکت نا جوان مردانه ایه شما فکر کن یه سری کار بر جدید اینو نمیدونن
بازم امشب اینترنت ترکید
سرعت دانلود ماکسیمم 5 کیلوبایت
پینگ = 1000
یه سوال اگه سیم برق و تلفن در قسمت ورودی به خونه کنار هم وارد شن امکان داره روی خط نویز بیفته یا تاثیری نداره؟
نقل قول:
fله تاثیر داره ولی نه واسه سرعتها پایین که در حال حاضر تو ایران وجود داره.
همیت الانش که شبا دانلود میکنیم مگه برای دانلود بیشتر ترافیک کسی میخره؟نقل قول:
اون ترافیک به نظرم بیشتر برای وبگردیه
اکانت های ما (اندیشه) نامحدود شد دیگه!؟ کسی دقیق میدونه تا کی هست؟ کلآ کسی از جزئیات این طرح خبر داره؟
قاعدتآ این مورد رو شخص تو فرمی که داره پر میکنه باید ذکر کنه دیگه؟ (چون صحبت خیلی وقت پیش هست دقیق یادم نمیاد)نقل قول:
تو اندیشه اینطوریه که هر کی به ازای هر 1 نفر که معرفی کنه تا زمانی که اون کاربر جدید سرویسش برقراره تخفیف میگیری. کارت مارت هم نمیخواد.
یعنی سیستم خودش محاسبه میکنه و مبلغ تخفیف رو میتونی موقع تمدید سرویس خودت یا گرفتن سرویس جدید استفاده کنی.
تو این سیستم از کسی که معرفی کردی سیستمشو قطع کنه دیگه تو تخفیف نمیگیری. یعنی تخفیف ها به کیفیت سرویس دهی و رضایتمندی کاربرا بستگی داره
مثل اینکه دیشب اندیشه از زیر سرم بیرون اومد!:27:
دیشب حدود 1 گیگ دانلود داشتم.
سوال:
طبق نرم افزاری که نصب کردم میگه از 1 شب تا 6 صبح 1150 مگ ترافیک داشتم ولی طبق دانلود منیجرم من 1 گیگ دانلود کردم. اون ساعت وبگ گردی هم نکردم و هیچ چیزی اپدیت نکرده خودشو.
این اختلاف واسه چیه؟
کاملآ تائید میشه, برای منم کم کردن (شانس آوردم چیز زیادی دان نکردم) ولی واقعآ براشون متاسفم. شاید هم باید برای خودم متاسف باشم که از همچین جایی اشتراک میگیرم.نقل قول:
اين واسه گول زدن شما هست
براي من هم اين اتفاق افتاد ، اما وقتي دانلود كردم تموم شد!
نقل قول:
دوست غریز
اندیشه 2 تا سیستم داره یکیش سیستم CRM که برای انجام عملیات ثبت نام. تمدید و .... کاربرای adsl هست
این سیستم یک واسط کاربری برای تسهیل امور مدیریت اکانت هست سیستم اکانتینگ نیست و میزان کارکرد کاربرا رو نگه داری نمیکنه.
سیستم اکانتینگ که ریز مصرف کاربرا رو نگه داری میکنه یه سیستم دیگست
شما وقتی تو crm میخوای مانده حساب اکانتتو ببینی این سیستم خودش وصل میشه به اکانتینگ ازش مانده حساب شما رو میپرسه
اگه بهر دیلی نتونه اینکارو بکنه تو crm مینویسه unlimit.
شما برای نگاه کردن مانده حساب یا ریز کارکردت همیشه باید به accounting.askiran.com وصل شی
اونجا همیشه میزان مانده حساب و ریز مصرفتو میتونی ببینی حتی زمانی که crm میزنه unlimit
کسی از 772 نیست که شاتل داشته باشه؟دیگه داره حالم از اندیشه بهم میخوره.خواهشا شاتلیا یکم از سرعتشون بگن.
دوست عزیز شما کدوم قسمت ا اندیشه کار میکنید؟نقل قول:
با ما بگید تا اومدیم برای تمدید بیشتر اشنا بشیم؟
اختلاف واسه Send ی که کرد هست !!! ...نقل قول:
طبق نرم افزاری که نصب کردم میگه از 1 شب تا 6 صبح 1150 مگ ترافیک داشتم ولی طبق دانلود منیجرم من 1 گیگ دانلود کردم. اون ساعت وبگ گردی هم نکردم و هیچ چیزی اپدیت نکرده خودشو.
این اختلاف واسه چیه؟
کسی میتونه راجع به این Send شدن دیتا موقع دانلود یه فایل توضیح بده ؟! ... چرا انقدر زیاد حجم میگیره ؟!!
خوب ببین منی که نامحدود دارم دارم روش هزینه می کنم ولی هیچی نمی گیرم!!!!نقل قول:
ولی شمایی که داری یه سروریس 1 گیگ!! میگیری ماهی بالای 20 گیگ دانلود داری:31::41:
منم که نمی تونم بیام محدود بگیرم
گفتم که ساختمون 5 واحدیو ...:27:
کاکشکی حداقل سرعت ما رو رو 60 می بستن :31:
اخه 8!!! 12!!!:18:
چه وضعشه:13:
لاقال اینترنت شما رو خراب کنن ما حالشو ببریم :31::31::31:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
اگه تورنت باشه همینطوریه دیگه:27:نقل قول:
خوب یه برنامه نصب کن بهت بگه دقیقا هر بایت توسط چی دانلود میشه من خودم netlimit دارم اینکارو برام انجام میدهنقل قول:
میدونی واسه چی این حرفو میزنیم یه زمانی unlimit میشد بعد دانلود میکردیم کم نمیشدنقل قول:
اصلا کم نمیشد
بعد یه مدت هر چند روز unlimit میشد و کم میشد ماجرا اینه
من نمیدونم شما چقدر سند داشتی امانقل قول:
به خاطر نوسان زیادی که نت داره هر بار که سرعت صفر میشه idm یه دستور send get برای سرور میفرسته اگر با یه برنامه سرعت اپلودت رو بگیری حتی بعضی وقتها بسته به تعداد دانلود هات سرعت upload به 32 هم میرسه
حالا با تعداد بالای صفر شدن ها این مقدار بیشتر از حد معمول میشه مال من سندم دیشب 30 مگ بود که فقط هم از idm بود
اگر هم از تورنت استفاده کنی که دیگه هیچی کلی برات مقدار upload میره
پینگ که همیشه باها هست شما از کجا دانلود میکنی؟؟/نقل قول:
از کدوم مرکز؟
حکایت اندیشه شده یکی به نعل یکی به میخ یه هفته داغون یه شب خوبه دباره یه هفته داغون...
دیشب شب خب بود اما فردادباره...
اون 1150 مگ فقط برای دانلود بود. من برنامه ی bwmeter رو نصب کردم.
2 سه شب پیش با ای دی ام فقط 70 مگ دانلود کردم ولی این برنامه میگفت 500 مگ ریسیو داشتم!
دیشب 850 مگ دانلود و پینک هم 350 تا 400 البته هم دانلود هم بازی آنلاین در آن واحد! بدون دانلود پینک 240 تا 290 میاد ای کاش پینک فقط 50 تا کم میشد اینقدر وسط بازی کیک نمیشدیم (:
من به شخصیه بعضی از حرف های mailer رو منطقی میدونم،حالا کارمند اندیشه باشه یا پسرخاله کارمند اندیشه! چه فرقی میکنه حداقل حرفاش با خط 4 جور در اومده تا حالا
آقا/خانم!mailer واسه تخفیف من در خدمتم!هوای خط 423 رو هم داشه باشید (:
جدا از شوخی من هرچی باشه واقعیتو میگم فقط در مورد خط خودم البته، انصافا چند روزه من یکی که مشکل خاصی نداشتم یعنی نوسان بوده ،صفر شدن بوده ولی خیلی کم و چون من شرایط ایفتیضاح رو تجربه کردم به همین راضیم
دوستان به accounting.askiran.com یه سر بزنید خیلی جلبه میتونید مقدار مصرف دقیقتونو ببینید
چه باحال! شما 2 نفری هستی که کشف کردی من تو اندیشه کار میکنم. :18: نامردا چرا حقوق بهم نمیدن :19:نقل قول:
من دوست و رفيق زياد دارم كه تو مناطق مختلف شاتل دارن و سرعت و پينگ همه ، مثل هم ميمونهنقل قول:
کسی از 772 نیست که شاتل داشته باشه؟دیگه داره حالم از اندیشه بهم میخوره.خواهشا شاتلیا یکم از سرعتشون بگن.
اما تو مركز شما كسيو نميشناسم :دي
به آقاي سعادتمند بگين خاني پور سلام رسوند و گفت يه زره به فكر شركت باشين (البته اگه آقاي سعادتمند شما نباشين)نقل قول:
چه باحال! شما 2 نفری هستی که کشف کردی من تو اندیشه کار میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامردا چرا حقوق بهم نمیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونین چی راجب این ask جالبه ؟
ساعت از 12:59 شب میشه 1 یهو سرعت میخوابه
یعنی این همه جمعیت که adsl دارن حالا اداره ها و مغازه ها که نصف شب نیستن دست رو enter آماده وایسادن تا ساعت شد یک بزنن دانلود ؟
ما رو چی فرض کردن اینا ؟
100٪ سیستمی تنظم کردن که سر ساعت سرعت همه بیاد پایین اصلا غیر از این امکان نداره
پشتیبانی هم که هیچی زنگ میزنیم دختره بر میداره بد هیچی هم بلد نیس
حضوری هم که میریم اونجا بجا اینکه کارشونو انجام بدن دور هم نشستن راجع به دوبی و آمریکا و کیش و کازینو و ........... حرف میزنن
سلام دوستان
اندیشه که شب ها سرعت پایین تر از دایل آپ ام میریسه... روز ها هم که همش DC میشه...
روز سرعت: 120 تا 150 تفریبا
مال بقیه هم اینجوریه ؟؟