نقل قول:ما خودمون تریب نداریم اگه تریب دار شدیم به امید خدا شما رو دعوت می کنیمنقل قول:
منم ادد کنید pouya86 ممنون می شم
Printable View
نقل قول:ما خودمون تریب نداریم اگه تریب دار شدیم به امید خدا شما رو دعوت می کنیمنقل قول:
منم ادد کنید pouya86 ممنون می شم
Ario47 و pouya86 سعی کنید همینطور ادامه بدهید و عضو یک ترتیب خارجی بشید ...
در ضمن فکر اینکه همه دوره هم جمع شن رو هم از فکرت بیرون کن ، چون وقتی تکی به توکی می خوره همه می خواهند ترایب دیسبند بشود .
پس طبق تجربه ی من : عضو یه ترایب انگلیسی قوی شوید و اونجا خودتون هم قوی شین و در ضمن دوست های قوی و با مرام هم پیدا می کنید ...
راه و روشهای مبارزه با ماهواره !!! ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
چطورید؟
حالتون خوبه؟
بی ما بهتون خوش گذشت؟
با بهزاد موافقم.
سلامنقل قول:
من که خوبم فک کنم همه خوب باشند
نه نبوددی تاپیک خابیده بود
من هم با بهزاد موافق هستم ما ایرانی ها نمی تونیم تو یه تریب بازی کنیم ولی با خارجی ها شاید بتوینم
البته شاید چون این ها هم نامرد هستند
دعوت کردمنقل قول:
بولوت اون اسمایی رو که بهت دادم دعوت کن.این بچه ها رو هم اگر دیدی عیب نمیگیرن دعوت کن.
.
..
این تاپیک به خاطر این خوابیده که حرفی در این بازی نمونده که زده بشه
من 6 تا رفیق خاجی واقعا خوب دارم
الان هم با هم داریم کل تریب کوک رو از بین میبریم
این چی میگه ؟
To: All SKULL5 members
We've revised the concept of sending one spearman to every tribe mate in order to alert you if they come under attack.
You now need only send a spearman to your eight closest SKULL5 neighbors. This seems a more effective plan as you would actually be able to send quick support to them if need be.
پس چرا من رو دعوت نکردی ؟نقل قول:
سلام
چه جوری می شه یه روستا رو مال خودم کنم؟؟؟///
باید تند تند با نوبل من بهش حمله کنی:31:نقل قول:
یعنی همین جوری؟؟؟
چند بار؟؟؟
همین جوری که نه !نقل قول:
اول نیروهاش رو نابود میکنی.
بعد چند بار با "nobleman" بهش حمله میکنی.
وحید جان یه نگاه به صفحه 537 و بعدش بنداز شاید بتونه یه مقدار کمکت کنه !!!نقل قول:
وحید اگه می خواهی دهکده ای رو نبل کنی روستای رو به من بده چند روز بعد برات روستا رو می گیرم فقط یکم ریسورس می گیرم
رفقا من بیخیال اسپید شدم
خیلی سریع نوبل میکنن
رفتم دوباره ورلد 10
کی هست هنوز ؟
Village overview G4m3N3t
Buildings [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Village Headquarters (Level 11) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Barracks (Level 5) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Smithy (Level 1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rally point (Level 1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Market (Level 2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Timber camp (Level 14) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Clay pit (Level 15) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iron mine (Level 15) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Farm (Level 9) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Warehouse (Level 19) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hiding place (Level 10) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wall (Level 4)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Production [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wood428 per Hour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Clay498 per Hour [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Iron498 per Hour
Units [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 415 Swordsmen
چطوره اوضاعم ؟
نقل قول:
نیاز به رمزگشایی داره !
Village Headquarters (Level 11)
Barracks (Level 5)
Smithy (Level 1)
Rally point (Level 1)
Market (Level 2)
Timber camp (Level 14)
Clay pit (Level 15)
Iron mine (Level 15)
Farm (Level 9)
Warehouse (Level 19)
Hiding place (Level 10)
Wall (Level 5)
+
حدود 500 تا شمشیر زن لول 3
اون بالا رو نگاه کن اگه چیزی فهمیدی به ما هم بگونقل قول:
چطوره اوضاعم ؟
نمیشه گفت خوبهنقل قول:
Village Headquarters (Level 11)
Barracks (Level 5)
Smithy (Level 1)
Rally point (Level 1)
Market (Level 2)
Timber camp (Level 14)
Clay pit (Level 15)
Iron mine (Level 15)
Farm (Level 9)
Warehouse (Level 19)
Hiding place (Level 10)
Wall (Level 5)
مدت زیادی ولش کرده بودم خب ...
معدن هامو تا لول چند ارتقاع بدم؟
اون بالا رو نگاه کن اگه چیزی فهمیدی به ما هم بگونقل قول:
چطوره اوضاعم ؟
فکر کنم تا 30 بری که تمومه ولی برای تعادل و خوب بودن ریسوت تا لول 26 اپ کننقل قول:
مدت زیادی ولش کرده بودم خب ...
معدن هامو تا لول چند ارتقاع بدم؟
آقا بولوت چرا من رو دعوت نکردی ؟
نقل قول:
فعلا فقط منابع و متناسب با اون انبار رو آپگرید کن.
همزمان نیرو هم بساز واسه غارت کردن.به روستاهای زیر 80 امتیاز که میدونی کسی بهشون سر نمیزنه حمله کن.خیلی پیشرفت میکنی.
اسمت چیه ali-ssنقل قول:
آقا بولوت چرا من رو دعوت نکردی ؟
سلام
امروز که رفتم منابعمو تو world11 آپگریت کنم وقتی کلیک کردم برای آپگریت یک صفحه اومد که متاسفانه حواسم نبود خوب بخونم و ازش عکس بگیرم
ولی اونقدری که تو ذهنم مونده نوشته بود انگار از یه چیزی محافظت میشه یا شده یا یه چیزی تو این مایه ها
بعد پایین ترش نوشته بود لطفاً روی دایره ای که کامل بسته نشده کلیک کنید
چون تو صفحه چند تا دایره بود تو زمینه کرمی رنگ و یکیشون کامل بسته نشده بود بعد من اون رو کلیک کردم تا چندین مرحله تا اجازه پیدا کردم دوباره دهکده و لول منابعم رو ببینم
آیا کسی میدونه این مشکل از چی بوده؟
نه Ali.nنقل قول:
یارو دو باره داره حمله می کنه ولی این دفعه بدبخت می شه لول دیوارم رو به 15 رسوندم :21:
کردمنقل قول:
نه Ali.n
یارو دو باره داره حمله می کنه ولی این دفعه بدبخت می شه لول دیوارم رو به 15 رسوندم
.
.
.
.
.
مگه میشه؟ چجوری؟نقل قول:
من هم رفتم ترایب بردیا و بولوت از این ترایب جدیدم راضی ترم چون چند تا از هم ترایبی ها در نزدیک من هستند ضمن اینکه این ترایب قوی تر هم هست!
یکی نبود اینو ترجمه کنه !
میترسم تو ترایب سوتی بدم.
من به 8 نفر از اطرافیانم یک شمشیرزن فرستادم.درسته دیگه؟
گفته این کارو بکنم؟
To: All SKULL5 members
We've revised the concept of sending one spearman to every tribe mate in order to alert you if they come under attack.
You now need only send a spearman to your eight closest SKULL5 neighbors. This seems a more effective plan as you would actually be able to send quick support to them if need be.
میگه که به 8 تا از نزدیک ترین هم ترایبی هات یکی یه SpearMan بفرست.
این برای اینکه اگر به اونا حمله کردن تو هم خبردار بشی.
ممنون.نقل قول:
اونا هم دارن واسم میفرستن...