اون لنز با کنورتور متصل میشه وگاهی تهران پیدا میشه ومیتونی به نماندگی سفارش بدینقل قول:
درسته لنزش تعویض نمیشه اما به لنز ش کانورتور برای اتصال به لنزها و فیلترهای خودش وصل میشهنقل قول:
اون لنز با کنورتور متصل میشه وگاهی تهران پیدا میشه ومیتونی به نماندگی سفارش بدینقل قول:
درسته لنزش تعویض نمیشه اما به لنز ش کانورتور برای اتصال به لنزها و فیلترهای خودش وصل میشهنقل قول:
حالا تو رنج 400 تومان دیگه چه دوربینی پیشنهاد می کنین ؟
نقل قول:
بله فرمایش شما درسته اما شخصا این کار رو زیاد نمی پسندم
چون استفاده از این تبدیلها علاوه بر تحمیل هزینه اضافی بر فرد کیفیت چندانی هم
در پایان به دست نمیاورد
به نظر من در همین رنچ قیمت fz35 در کیفیت و امکانات دوربین بسیار خوبی هستنقل قول:
حالا تو رنج 400 تومان دیگه چه دوربینی پیشنهاد می کنین ؟
و استقبال خوبی هم ازش شده
اما اگر بخواهید کامپکت تهیه کنید که مساله دیگری هست
ممنون از راهنماییتون
بذار ببینیم کسه دیگه پیشنهادی داره یا نه
سلام دوستان عزیز...
می خواستم برای خرید دوربین دیجیتال راهنمایی کنید.
من یه دوربین بین قیمت 200 تا 300 تومان می خواستم.
من قبلاً با دوربین Zenit 412LS عکاسی می کردم که دیگه گفتم برم دیجیتال بگیرم.
ولی واقعاً توی تنوع مدل ها موندم...!
اینم می دونم که با این قیمت SLR گیرم نمیاد، پس همون کامپکت خوبه!
امکاناتی که من می خوام:
- کیفیت و شفافیت تصویر برام خیلی مهمه ولی مگاپیکسل بالا مهم نیست
- فیلم برداری اصلاً مهم نیست؛ حتی اگه نداشته باشه
- از این سوسول بازی های تشخیص لبخند و اینا نداشته باشه
- امکانات دستی هم اگه داشته باشه، بد نیست
من خودم شخصاً از مدل های Canon و Panasonic خوشم میاد ولی زیاد با سونی حال نمیکنم!
منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم...
فعلاً...
بچه هه به نظرتون این تبلیغای دیجی کالا ارزش دارن ؟
کدوم یکی بهتره ؟ با توجه به قیمت و خود دوربین کدوم یکی می ارزه ؟
البته تو توضیحاتشون نوشته با بیمه بدنه و سرقت ایران و گارانتی یکماه تعویض و یکسال تعمیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر دوستان
يه دوربين معمولي براي کاراي روزمره ميخوام بگيرم حدود 200 تومن . حالا يکم بالا پايين . يه دوربيني که کيفيت عکسش خوب باشه . نويزش کم باشه و اذيت نکنه. از برند کنون باشه که عاليه. مدلي که خوب دراومده باشه .
من خودم اينو ديدم که انگار بد نيست . canon IXUS 100IS
ممنونم راهنمايي کنيد ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
از سری ایکسوز کانن ایکسوز 110 را پیشنهاد میکنم بخری . خودم با ایکسوز 100 کار کردم یکم نویز عکسش بالاست..
و سری پاورشات a3100 هم دوربین خوبیه :11::11:
ممنونم دوست عزيزنقل قول:
اين مدلي که شما گفتيد به نظرم خوبه ولي فکر کنم تنظيمات دستي نداره و اتومات ميگيره .
من با مدل Canon IXUS 95 IS کار کردم عکس هاش خوبه و تنظيم دستي هم داره ولي HD فيلم نميگيره.
ميخوام يه مدل بالاتر بگيرم .اگر تنظيمات دستي هم داشته باشه خيلي بهتره و همينطور چشمي ...
راستي معيار نويز تصاويرتون چيه ؟ چطور تعيين ميکنيد ..
با سلام
از دوستان وارد در زمینه دوربین دیجیتال اگر ممکنه یکی بگه صرف نظر از قیمت، از بین دو دوربین پاناسونیک TZ10 و کانن SX210 کدوم مدل را پیشنهاد میدید ؟
از نظر مشخصات تقریبا یکین تا اونجایی که من دیدم (فقط زوم اپتیکالشون فرق میکنه).
میخواستم بدونم کیفیت عکس و فیلم در کدوم یکی بهتره.
با تشکر
سلام
من يه دوربين مي خوام كه:
1- خيلي هم حرفهاي نباشه ولي چاپ عكسهاش با كيفيت خوب باشه.
2- قابليت فيلمبرداريش هم برام به همون اندازه مهمه
3- قيمت بين 200 تا 300 هزار تومان (البته اگه مدل خاصي مدنظر دوستان با قيمت بالاتر يا پايينتر هم باشه باذكر دليل ممنون ميشم)
4- لطفا خصوصيات اون دوربين و همچنين خصوصياتي كه كلا بايد هنگام خريد دوربين به اون توجه داشت رو برام بگين
5- درضمن سوني يا كنان؟ به چه علتي؟
ممنون
دوستان دوربین ها هم تقلبی دارن؟
چون داداشم رفته بود یه sx120 دیده بود میگفت اصلا" با جنس بدنش حال نکرده.می گفت مث پلاستیک بازیافنی میمونده!!!
جنس بدنش کلا" اینجوریه؟
ممکنه دوربین هم تقلبی از آب در بیاد؟
ارزونترین و بهترین دوربینی که قیمتش از sx120 بیشتر باشه چیه!؟!؟!؟ قیمت؟مثلا" توی رده ی 210-220 ، sx120 بهترینه و توی 390-410 هم fz35.حالا یه دوربین مثلا" 230-240 تومنی که تو رده ی خودش بهترین باشه و از sx120 بهتر باشه چیه؟
میدونید چیه؟sx120 با باتری و شارژر و مموری حدود 260 خرج داره.حالا اگه یه دوربین باشه که مثلا" 240 باشه ولی با باتری لیتیومی ، اگه مموری هم 20 تومن در نظر بگیریم ، همون 260 تومن میشه ...
هست اینطور دوربینی که بهتر از sx120 باشه ؟البته تنطیمات دستی هم داشته باشه ...
نهایت بودجه ای که میتونم بذارم 270 تومنه...
ممنون ...:11:
نظر من Canon IXUS120 IS هست که در این رنج از لحاظ کیفیت و قیمت مناسب هستنقل قول:
sx120 تنظیمات دستی هم داره فیلمبرداریش 640*480نقل قول:
با جنس بدنش حال نکردم خیلی سلیقه ایست ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.گزینه بعدیت G11 است(جنس بدنش فرق داره وقیمنش 500 تومن) البته ممکنه بازم جنس بدنتش خوش آیندت نباشه یا مثلا FZ35 که اونم جنس بدنش عینه SX120 است.تویه این رنج قیمت یه نگاهی به ایکسیوس ها بنداز جنس بدنش فرق داره عکس خوب میگیره فیلمبرداریش خوبه اما تنظیم دستی نداره.یا احتمالا از جنس بدنه ی الیمپیوس باید خیلی خوشت بیاد چون در این زمینه تقریبا تخصصی کار میکنه(بدنه) و میتونی انتخاب خوبی داشته باشی ولی اگه دنباله عکس خوب هستی همون SX120 تا 250تومن و تا 500 تومن G11نقل قول:
در ضمن یادت باشه باتری خور)غیر لیتیومی یه مزیت محسوب میشه)
منCanon IXUS120 IS رو پسنديدم .
اين مدل تنظيم دستي و فيلم برداري HD داره . اينو مناسب ديدم . ميخوام بگيرم ولي ميگن اين دوربين يک مشکلي در فيلم برداري داره . اونم اينه که صدا از تصوير جلوتره !!!!!!! يعني سرعت پخش صدا از سرعت پخش تصويرش بيشتره !!!!
آيا اين درسته ؟
داداش مث اینکه خیلی از "جنس بدنه" گفتنم دلخور شدی!!!نقل قول:
با جنس بدنش حال نکردم خیلی سلیقه ایست ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.گزینه بعدیت G11 است(جنس بدنش فرق داره وقیمنش 500 تومن) البته ممکنه بازم جنس بدنتش خوش آیندت نباشه یا مثلا FZ35 که اونم جنس بدنش عینه SX120 است.تویه این رنج قیمت یه نگاهی به ایکسیوس ها بنداز جنس بدنش فرق داره عکس خوب میگیره فیلمبرداریش خوبه اما تنظیم دستی نداره.یا احتمالا از جنس بدنه ی الیمپیوس باید خیلی خوشت بیاد چون در این زمینه تقریبا تخصصی کار میکنه(بدنه) و میتونی انتخاب خوبی داشته باشی
ببخش تو رو خدا!نمیدونستم نباید از چیزای بد بد حرف بزنم!!!!
اگه توجه کنی میبنی که در کنار "حال نکرده" گفتم " مث پلاستیک بازیافنی میمونده" و این مسئله رو از سلیقه ای بودن خارج میکنه. نمیدونم شما تا حالا پلاستیک بازیافت شده دیدی یا نه ولی اگه دیده باشی میدونی که یعنی افتضاح به تمام معنا!!!!!
بعدش هم پرسیدم "ممکنه دوربین هم تقلبی از آب در بیاد؟" که اونم کسی جواب نداد (کاشکی یکی پیدا میشد به این جواب بده) و منظورم از این سوال این بوده که حدس میزنم (البته داداشم حدس میزنه!) که دوربینه باید تقلبی بوده باشه و گفت که جنس بدنش متفاوت از اون چیزی که توی نت دیده به نظر می رسیده ...
درستش هم همینه ...نقل قول:
ما بیشتر توجه مون به کیفیت عکس است.
کاشکی به جای اینطور با طعنه جواب دادن ، فنی یا نهایتا" با طنز جواب میدادین ...
به هر حال هر طور که جواب بدین لطف کردین من ممنونتونم و اگه با لحن خاصی حرف زدم باید بگم که منظوری نداشتم ...:10::11:
تا اونجا که میدونم شخصیه و بستگی به مصرف کننده داره ...نقل قول:
در ضمن یادت باشه باتری خور)غیر لیتیومی یه مزیت محسوب میشه)
منم با باتری خور مخالف نیستم ، گفتم لیتیومی چون اگه لیتیومی باشه به خرید شارژر و باتری نیاز نیست....
مر30 .نقل قول:
ولی اگه دنباله عکس خوب هستی همون SX120 تا 250تومن و تا 500 تومن G11
نقل قول:
نظر من Canon IXUS120 IS هست که در این رنج از لحاظ کیفیت و قیمت مناسب هست
ممنونم ازتون اما مطمئنید IXUS120 IS تنظیمات دستی داره؟نقل قول:
منCanon IXUS120 IS رو پسنديدم .
اين مدل تنظيم دستي و فيلم برداري HD داره .
یه سوال دیگه هم دارم...
چی باعث میشه که دوربین هایی مث
Fujifilm FinePix S2000HD
Fujifilm FinePix S2500HD
Fujifilm FinePix S1800
در مقابل sx120 کم بیارن؟روی کاغذ بهتر به نظر میان.واقعا" تو کیفیت تصویر (که اصل هم همینه) ضعیف تر از sx120 عمل میکنن؟
سلام دوست عزیز خودمنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید که چرا باطری قلمی و یا غیر لیتیومی یه مزیت حساب میشه ؟؟؟؟؟
:11::11::11:
با اجازه:نقل قول:
یکی از اصلی تریناش اینه که میتونی چندتا همرات ببری و هر وقت تمام شد عوض کنی.
2- قیمت این باتری ها جفتی 5-6 تومنی ولی لیتیومی فکر کنم حدودا 40 تومن باشه.
3- باتری های با توان بالاتر از یک باتری لیتیومی بیشتر کار میکنن.
4- این باتری ها تا 1000 بار شارژ میشن ولی لیتیومی 500 بار.(در صورت استفاده درست)
ولی ایرادش اینه که مشکل اثر حافظه دارند.
ممنون دوست عزیز ولی :نقل قول:
1- قیمتش را اشتباه داری ! من خودم فروشنده ام لیتیوم از 10 تا 15 اصلش قیمت داره
و قلمی بسته به کیفیتش از 3000 تا 10000 قیمت است
2- شاید ...!
3- خوب آره
و ممنون:11::11::11:
قیمت باتری های لیتیومی با هم فرق داره و بستگی به مدلش داره(خودتون که در این زمینه اید)نقل قول:
من قیمت دوربینهای سونی که مدلشون NP-BG1 هست رو گفتم. قیمت هم مربوط به 2 ماه پیش از نمایندگی سونی.
بیاین تاپیک قیمت لطفا
از دوستان کسی قیمت پاناسونیک FZ35 رو جدیدا میدونه؟
چون من الان زنگ زدم دفتر نمایشگاه مرکزی پاناسونیک شریعتی گفت 550 و این در حالیه که تو خیلی از سایتها480 با یک سال گارانتی بانیان میفروشن.
قضیه از چه قراره؟ کدوم درسته؟
با سلام
دوربینی می خوام حدود 200 تا 250 تومن
کیفیت عکسش عالی باشه
در نور کم عکس های با کیفیت بگیره
فیلم برداریش خوب باشه
sony یا canon پیشنهاد می کنید ؟
چه مدلی ؟
با سلام
براي كسي كه در ابتداي عكاسي هست كدام دوربين بهتر است؟
canon sx20 is
يا
Nikon D3000 با توجه به اينكه در اين دوربين راهنمايي تعبيه شده است و مطمئناٌ كار در اين دوربين ساده تر از DSLR هاي ديگر است .
دوستان عزيز اين نكته را در نظر بگيريد كه دوربيني كه قرار است خريداري شود حداقل 2 سال جوابگو باشد ( از نظر امكانات نيازي به تغيير آن نباشد ).
با تشكر از راهنمايي شما عزبزان.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه ممکنه بیشتر در مورد انتظاراتتون از یه دوربین بگید تا بهتر راهنماییتون کنند دوستان .
اما من خودم تو این رنج قیمت به جز Sx120 هیچ دوربین دیگه ای را انتخاب نمیکنم .:11:
Sx120 از سری پاورشات کانن است که تنظیمات نیمه حرفه ای خوبی داره از جمله تنظیم سرعت شاتر از 15 تا 1/2000 و تنظیمات دیافراگم و تنظیمات دستی بالا . 10 برابر زوم اپتیکال داره .
معایب :(! )
بی عیب آفریده شده ( البته سلیقه ای ست !
:11::11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
درست است که شما در ابتدای راهی ولی قرار نیست که همیشه ابتدا بمونی که مطمئن باش همون روزهای اول پشیمون میشی که بجای یه slr یه sx20 گرفتی ..
توصیه دوستان اگه میتونی هزینه کنی یه slr بگیر حتی d3000 :11::11::11:
اقا شما دارید دو نسل قدیمی وجدید رو مقایسه میکنید معلومه جدیده بهترهنقل قول:
چیه قلمی خوبه من 3 سال با دوربینی که باطری قلمی میخورد کار کردم (مدارکشم هست:31:)
وزنش خوبه_ مدت زمان شارژ که از 12 ساعت به بالاست خوبه _ اثرش رو حافظه خوبه _ عدم نمایش باقی مونده باطری خوبه _ نگه نداشتن قدرت خوبه
بعدشم یه موبایل یا MP4 یا از این چور وسایل قابل حمل شما بگو که با قلمی کار کنه فقط هم کنون این کار رو میکنه چون هم براش کم خرج تره هم میکه من کنونم هر اشغالی بدم بیرون ملت میخرند
فقط همونی که در دسترس هست خوبه اونم تازه نه هر باطری اونی که رو ساعت میزاری دوربین رو روشن هم نمیکنه
والااااااااا:27:
باید همون 450 باشه اگه خاستید بگید شماره مغازه ای که من ازش خریدم رو بفرستم براتون(با یک سال گارانتی بانیان)نقل قول:
راسی بهترین انتخاب رو کردید:46:
سلامنقل قول:
منم تا چند وقت پیش مثل شما بودم که اخر قرار شد پله پله جلو برم نه از یه مبتدی به حرفه ای
برای همین هم یه نیمه حرفه ای FZ35 خریدم به شما هم همین دوربین رو معرفی میکنم
امااااااا همه چیز به علاقه وپشت کار شما بستگی داره:5:
آره به نظر من هم با تحقیقاتی که انجام دادم تو این رده و رنج قیمت بهترینه . ممنون میشم اگر شماره اون مغازه ای که گفتین رو برام بفرستین.نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز:11:
با توجه به پست شما حدس میزنم تصمیم خیلی جدی در مورد عکاسی نداریدنقل قول:
پس همون sx20 یا fz35 مناسب هستند
در غیر این صورت اگر تصمیم به ادامه کار در عکاسی رو دارید به نظر من دلیلی به خرید SLR LIKE به جای SLR وجود نداره
و از ابتدا SLR بگیرید جنگ اول به از صلح آخر:31:
ممنون از راهنمايي هاي شما عزيزان
من درسته در اول راه عكاسي با دوربين خودم هستم ولي تجربه عكاسي با D200 و olympus e450 را دارم
ولي با اين وجود اولا شك دارم كه D3000 دوربين كارآمدي باشد دوماٌ نمي دانم كه به طور دائم آمادگي كار با DSLR را دارم يا خير .
اگر دوستاني هستند كه با D3000 كار كردن توضيحاتي در مورد كارآمدي اين دوربين بدهند .
با تشكر .
براتون فرستادم پیشاپیش مبارک:46::8:نقل قول:
حالا شد یه چیزینقل قول:
برگردید به تجربه گذشته وببینید بازم مخاهید تکرارش کنید
D3000 هم دوربین خوبیه و 1000D:10:
راسی هیچ کدوم فیلم نمی گیرند :41:
Canon SX120()انصافا بجای سوال یه چند صفحه قبل رو میخوندینقل قول:
بستگی به نوع نگاه شخص به عکاسی داره FZ35 یه سوپرزوم شبه اس ال آر است ولی دی 3000 یه اس ال ار(البته من اصلا پیشنهادش نمیکنم مخصوصا برای تازه کارا)نقل قول:
شما برای استفاده از این دوربین فقط میتونی از ویزور چشمی استفاده کنی و LCD نمایش قبل از شات را نداره(ویزور الکترونیکی نداره)نقل قول:
ممنون از راهنمايي شمانقل قول:
با اين موضوع مشكلي ندارم d200 كه باهاش كار مي كردم همين مشكل را داشت.
ولي من به طور كل ميخوام بدونم كه d3000 دوربين بهتري از canon sx20 is است .(البته فيلم برداري اصلاٌ مهم نيست و بدون در نظر گرفتن اينكه d3000 يك دوربين DSLR است و sx20 is يك Compact ) چون تقريباٌ حساب كتابي كه كردم از نظر مالي D3000 حدوداٌ 50000 تومان بيشتر از sx20 در مي آيد . البته sx20 مورد نظر من با 2 pack باطري و شارژر درست حسابي است .
با تشكر از شما
درود به دوستان
من یه دوربین canon IXY digital 930IS میخوام بگیرم قیمت 250000 با گارانتی. لطفا اگر کسی با این دوربین کار کرده یا اطلاعاتی راجبش داره ممنون میشم در اختیار منم بزاره . متشکر . سپاس
سلام
بچه ها fz35 بهتره یا canon sx 20 ?
میشه یه راهنمایی کنین ، هم از نظر قیمت و هم از نظر کارایی
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
بچه ها فرق بین canon sx1 , sx10 , sx20 چیه ؟ کدوم بهتره ؟
من راجع به این قضیه زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا هر دو یکی هستن از لحاظ کارایی و البته تفاوتهایی هم دارن . انتخاب بین این دو یکم سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره. باید ببینی در بین تفاوتهاشون کدوم برات مهمه و ارجحیت داره. من خودم fz35 رو انتخاب کردم (چون کلا باهاش بیشتر حال میکنم:31:)نقل قول:
برای مقایسه میتونی"fz35 vs sx20" رو تو گوگل سرچ کنی کلی لینک درباره مقایسه ایندو میاد که اولیا معتبرتره . برو یک نگاه بنداز متوجه میشی.
اینم یه نمونه
مطمئن باش هر کدوم رو هم گرفتی دوربینهای خوبین در رده خودشون.کد:http://www.neutralday.com/canon-powershot-sx20-is-vs-panasonic-lumix-dmc-fz35/
سلام دوستان
من می خوام یه دوربین دیجیتال که قیمتش بین 1.800.000 تا .... ( چر قدر باشه ) قیمت زیاد واسم مهم نیست پ.در واقع یه چیز خوب می خوام یه چیزی که هم کیفیتش خیلی خوب باشه هم اینکه واسم کار کنه.
دوستم DSLR-A900 SONY داره.منم یکی تو این وایه ها یا شایدم بهتر می خوام اگه ممکنه قیمتش رو با مخلفات ( لوازم جانبی ) بنویسید.
با تشکر
منظور شما یک میلیون و هشتصد هزار تومن هست؟نقل قول:
....................................
اگر جواب مثبت هست حتما نوع عکاسی که مد نظرتون هست و حداکثر هزینه رو هم مشخص کنید
ممنون از راهنماییتنقل قول:
[HTML][[PHP]QUOTE=kotlet110;5009318]من راجع به این قضیه زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا هر دو یکی هستن از لحاظ کارایی و البته تفاوتهایی هم دارن . انتخاب بین این دو یکم سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره. باید ببینی در بین تفاوتهاشون کدوم برات مهمه و ارجحیت داره. من خودم fz35 رو انتخاب کردم (چون کلا باهاش بیشتر حال میکنم:31:)
من خودمم از fz35 میاد ولی خوب از نزدیک ندیدمشون.
ببین اصلا کلاسه D200 خیلی بالاتر از سری چهار رقمی نیکونه.در ضمن اگر نمیتونی بعدا برای خرید لنزهای مختلف مثلا تا 2 میلیون تومن هزینه کنی اصلا قید DSLR رو بزن.نقل قول:
واقعیت همینه اگه آدم حساسی نباشی میتونی ار تفاوت ها چشم پوشی کنی اما اگه حساس باشی موضوع فرق میکنه.نقل قول:
به این سادگی ها نمیشه پیشنهاد کرد به هدفت و اینکه می خواهی در نهایت چه لنزی بخری(نوع عکاسی) خیلی خیلی بستگی داره . . . . اما . . . .نقل قول:
هر چند سالی یه برندی یه دستگاه ارزشمندی تولید میکنه و اون دستگاه در مجموع و بطور کلی(و نه اینکه برای یه نفر خاص مثل شما که احتیاجات و انتظارات خاصی هم ممکنه داشته باشی) دستگاه مطلوبی ارزیابی میشه.مثلا 40D کنون(الان دیگه تولید نمیشه) دستگاه خوبی بود.
الانم Nikon D90 دستگاه عالی محسوب میشه(گرچه مثلا شاید در مقایسه نظیر به نظیر در مقابل مثلا 50D کنون یکمی کم بیاره - البته فیلمبرداری داره که اون نداره- البته قیمتش ارزونتره اما مثلا در برابر 450D یا 500D وافعا برتره و یکمم گرونتره)