آشوبی : شکست سختی را به پرسپولیس تحمیل خواهیم کرد// ترجیح می دهم در مورد کریمی حرفی نزنم
خبرگزاری پرسپولیس : هافبکتیم فوتبال مس کرمان گفت: خوشبختانه با وقفه ای که در روند برگزاری لیگایجاد شد بهترین زمان فراهم شد تا با انجام تمرینات سخت به آمادگی لازمبرسیم تا در بازی برای پرسپولیس شکست سختی بر این تحمیل کنیم.
فرزاد آشوبی در گفتگویی افزود: به دلیل تغییرات فراوانی که در کادر فنی و همچنین بازیکنان تیم مس صورتگرفته نیازمند زمانی بیشتری بودیم تا بتوانیم با تمرینات منظم به هماهنگیلازم دست یابیم که البته تعطیلی موقت لیگ این امکان را در اختیارمان قرارداد.
وی ادامه داد: ما از پتانسیل بالایی برای اجرای تاکتیک های فنی بر خورداریم چراکه مهره های لازم برای انجام این تاکتیک ها را نیز در اختیار داشته و به قدری در این زمینه توانا هستیم که می توانیم هر نتیجه ای را در مقابل تمام تیم های لیگ برتری رقم بزنیم.
آشوبی در خصوص بازی در مقابل تیم سابق گفت: واقعاً سخت است که بخواهم چنین کاری را انجام دهم اما برای تمامی ما پیش می آید که در زندگی مجبور به انجام کار هایی شویم. پرسپولیس تیم بسیار بزرگی است و برای من حتی افتخار است که در برابر این تیم بازی کنم.
وی افزود: زندگی ورزشی ام را مدیون پرسپولیس و هواداران خوبش هستم و قطعاً در هر تیمی غیر از پرسپولیس بازی کنم تیم دومم پرسپولیس خواهد بود و همیشه برای موفقیتش دعات خواهم کرد اما در بازی این هفته مقابل این تیم شک نکنید که تمام توانم را برای پیروزی مس بکار می گیرم.
آشوبی در خصوص پیوستن علی کریمی به پرسپولیس گفت: ترجیح می دهم در مودد کریمی حرف خاصی نزنم و تنها برایش آرزوی موفقیت دارم چراکه او بازیکن بزرگیست و می تواند در موفقیت پرسپولیس برای رسیدن به اهدافش نقش تعیین کننده ای را ایفا کند.