آقا کسی بلده بگه ! من که تهرانی نیستم ، تازه دادن آدرس خلاف مقرراته ! زنگ بزن شماره مغازه رو از 118 بگیر !!!:31:نقل قول:
Printable View
آقا کسی بلده بگه ! من که تهرانی نیستم ، تازه دادن آدرس خلاف مقرراته ! زنگ بزن شماره مغازه رو از 118 بگیر !!!:31:نقل قول:
اولا لیون کامپیوتر مغازه نیست بلکه شرکته .نقل قول:
دوما توی سایتش هست .
1 سال یا بیشتر !!!!!نقل قول:
نظرم این بود که 4870 بگیرم 1 سال یا بیشتر بعد با یه 4870 دیگه کراسفایر کنم
اینجوری 4870 تا اون موقع ارزون تر میشد و راهت میشد خرید
و 4870 خودم رو هم نگه میداشتم
. ولی شما میگی اگه بعد 1 سال یا بیشتر عوض کنم بهتره؟
هزینش هم بیشتر میشه نه؟
تازه همون کارت جدیدی که مبخواد بیاد رو هم میشد با 4870 کراسفایر کرد دیگه؟
مادر برد چی پیشنهاد میدید ؟
کدوم صرفه بیشتری داره ؟
نه هر كارتي رو نميشه با 4870 كراس فاير كرد بايد سري 4000 باشهنقل قول:
هموم 16+16 رو بخر
4850 با برند سافیر 240 تومن در پاساژ ایران
دوستان من Geforce 9800 GX2 با رم 1 گیگ ddr3 رو با برندهای مختلف توی سایت NVidia می دیدم حول و حوش 300 دلار قیمت زده، اما همین رو ولیعصر پرسیدم گفت 750 تومن. من دارم اشتباه می کنم یا چیز دیگه ایه؟
سلام. این چیزایی که شما دیدین عین واقعیت هست.نقل قول:
چند وقت پیش انویدیا قیمت کارت هاش رو کلی کاهش داد، ولی در ایران خبری نیست.
داری درست میگی !!! ایرانه دیگه چه میشه کرد ؟!! خرید GX2 تو ایران اشتباه محضه. چون کارتهای قویتری قراره بیان که قیمتشون کمتر از اینه. یکیشون 4850X2 هست که دور و بر 600 باید باشه. البته وقتی بیاد. البته من تو لیون کامپیوتر دیدم GX2 رو زده بود 680 تومن.نقل قول:
من تصمیم خریدن 4850 رو گرفتم ولی شنیدم کارتی هست که زیاد داغ میکنه
برای داغیش باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا برندی هست که داغ نکنه و قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
1) میتونی دور فن رو بالا ببری 2) میتونی از خنک کننده های آبی استفاده کنی ( البته اگه از قیمتهاشون متعجب نشی!!!:31:) 3) میتونی یه کیس خیلی خنک و با تهویه ی مناسب مثل سایلنت استورم یا Toniq 3 بخری ، البته این برای کل قطعات لازمه. 4) میتونی خودت فن قوی بخری و کار بذاری ، البته اگه کیست فن نداره ، خدا به دادت برسه!!! :27:5) میتونی صبر کنی مدلهای جدید 4850 بیان که اینها بعضیهاشون دو تا فن دارن و خوب خنک میشن ، بعضیهاشون هم سیستم خنک کنندگی خوبی دارن ، برندهایی مثل Powercolor یا سونیک و برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به قسمت اخبار کارت گرافیک مراجعه کن.نقل قول:
آره برندهاي غير مرجع خنك داره مثل پليت كه هم اوركلاك شده است هم خنك با نمايندگي پليت تماس بگير ببين ايا قصد وارد كردن اين كارت رو داره يا نه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فركانس هسته اين كارت از 625 به 685 و فركانس رم اون از 1983 به 2000 اوركلاك شده دماي اين كارت 20 درجه , و صداي اون 10 دسيبل از 4850 استاندارد كمتره.
بجاي سوكت پاور 4 پين هم 8 پين ميخوره
میخوام 4850 بگیرم.
کدوم برندش تو ایران هم قیمتش مناسبه ، هم فن خوبی داره ؟
اگه اینجوریه دیگه قید 4850 رو زدم . میترسم 250 بدم . دو سه ماه کار نکنهنقل قول:
و میرم سراغ
9600GT ZOTAC AMP قیمت 190 هزار
یا 9600GT 1 GB GIGA که قیمت دقیقشو نمیدونم
نه اين كار رو نكن 4850 خيلي قويتر هست همونطور كه من قبلا هم گفتم كارت گرافيم مثل پردازنده نيست و ميتوني تا 120 درجه رو تحمل كنه يكي از بچه ها گرافيك سايلنت داره دماي گرافيكش هميشه حول و حوش 110 هست(تهويه كيسش هم افتضاحه) سه ساله هم داره باهاش كار ميكنه هيچ مشكلي هم پيش نيومده.نقل قول:
اگر نگران دماي 4850 هستيد ميتونيد يه مقدار دور فن رو بالا ببريد كي از بچه ها همين كار رو كرد و دماش تو حالا عادي از 80 به 65 رسيد.
ممنون MicroSystem جاننقل قول:
از بابت داغ کردنش خیالم راحت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله ، خیالت تخت باشه. با دانلود کردن برنامه ای که آقای ارباب سایه ها در صفحه 566 گذاشتن و بالا بردن دور فن ، دیگه مشکلی نخواهی داشت .نقل قول:
صفحه566
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=127299&page=566
نقل قول:
تفاوت پرفورمانس برند ها باهم زیاد متفاوت نیست مگر اینکه اور شده باشه که فکر نکنم ورژن اورش اومده باشه هنوز اگر هم اومده باشه اور شدش با معمولیش مثل کارت های انویدیا خیلی خیلی متفاوت نیست
فن هاشونم همشون یکی است ، شما فقط باید بعد از خرید در کاتالیست با آموزشی که در تاپیک همین سایت است دور فن را بالا ببرید مسئله دما حل میشه ، اما 4850 فنش جوریه که دمای سینک را به داخل کیس میزنه برعکس 4870 که میده بیرون ، یک مقدار تحویه کیستون باید خوب باشه که دمای داخل کیس بالا نره
*** در آینده نزدیک هم فن های مناسب برای این کارت خواهد آمد که میتونید خودتون تهیه و نصب و کارتتون رو اور کنید.
بهترین برند هم فکر میکنم فعلاً گیگا بایت باشه ، اون هم فقط به دلیل گارانتیش است که گارانتی معتبر داره و با خیال راحت تری میتونید ازش بهره ببرید.
قیمتش هم فکر میکنم 250 باشه
پیشاپیش تبریک میگم ، کارت خوبیه
سلام
کارت گرافیک های 9800gt و 9500gt کی به بازار میان وقیمت حدودیشون چنده ؟
سلام.نقل قول:
باید بگم که این کارت داغ نکمی کنه ، بلکه دماش بالاست.
وقتی می گیم که یک پردازنده داغ کرده که دور فن 100% باشه و کارت هنوز داغ باشه. ولی دور فن این کارت در زمانی که دماش 80 هست ، فقط 30% هست.
اگر برای کار معمولی می خوای ، به دمای کارت اصلأ اهمیت نده . ولی اگر می خوای اورکلاک کنی یک کارت با یک فن غیر استاندارد و قوی تر بگیر.
کلأ سیستم خنک کننده ی تک اسلات برای یک همچین کارتی کمه. البته این مشکل در 8800 gt هم وجود داره و دمای این کارت هم راحت به 80 می رسه ، البته کسانی که از این کارت استفاده می کنند ، بهش توجهی نمی کنند.
4870 فول ورژن با اون یکیش چقدر فرق میکنه و اینکه ارزش خرید فول داره و از کجا بفهمیم .
من امروز با برنامه Expertool V4.0 که معرفی کردید رو روی کارت 4870 امتحان کردم.
دمای معمولی کارت بدون لودینگ 78 تا 80 درجه است و این برنامه دور فن رو 23% نشون میده. وقتی FAN رو از Dynamic به Fixed تغییر می دهیم , حداقل دور فن 50% می شه و این برنامه تو این مد نمی گذاره که دور فن رو به زیر 23% ببریم. آیا برنامه دیگه ای هست که این اختیار رو به ما بده؟
کلا با این برنامه میشه دور فن رو بین 50% تا 100% تغییر داد.
من تو یک دقیقه دور فن رو 100% فیکس کردم و جالبه که دمای کارت از 80 به 45 درجه رسید.
اگه کارت های 170 تومنی همه بازی های موجود رو با جزیات بالا اجرا میکنن چرا پیشنهاد خرید 4870 360 تومنی داده میشه؟
یکی منو روشن کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای فرم بالاتر؟
بستگی به سطح توقعات شما داره.نقل قول:
این که در چه رزولوشنی و در چه جزئاتی و با استفاده از چه تکنینک هایی بخوای بازی کنی.
رزولوشن مانیتور 20 اینچ واید 1680 در 1050 بود فکر کنم .نقل قول:
یعنی فقط همینا که گفتی تفاوت 200 تومنی بین کارت ها میده؟
اصلا قدرتمندی 1 کارت گرافیک رو با چه معیاری میسنجن؟
دوستان اینا یه کم به نظر من مهجور اومد:
کد:http://www.------------.ir/ax/graphic/pny-9800gx2-06.jpg
اون خطوط تیره lion computer کامپیوتره نمی دونم چرا اونطوری نشون میدهکد:http://www.------------.ir/ax/graphic/pny-9800gx2-07.jpg
دوستان این به نسبت قیمتش بهترین انتخابه نه؟
من فکر می کنم قیمت بالای 600 برای کسی که هنوز کار استیبلی نداره، زیادی زیاده. شاید همین یه سالی کارمو راه بندازه تا وضعم خوب شه.کد:http://www.------------.ir/themes/shop/2008/07/_05051387.php#more
سوال اولم اینه که به نظرتون الان وقت خریدشه یا با اومدن ایکس 2 ارزون میشه؟
سوال دومم اینه که با رم 1 گیگش چطوره و چقدر اختلاف کیفیت و قیمت داره؟
سوال سوم هم اینکه کدوم برند بهتره؟
جای اون خطوط تیره lion computer بذارید.
فکر می کنم این بهترین نرم افزار برای این دو مدل باشه که تو سایت های خارجی هم زیاد ازش تعریف می کنن ممکنه چیزی که شما می خوای باشه من نمی دونم (تو تاپیک کارتهای گرافیک مطرح کن) ولی در کل باید به همون 65-80 درجه راضی باشی دمای تقریبا مناسبیه (مخصوصا برای 4850)نقل قول:
سلامنقل قول:
9500 رو که بیخیال بشید لطفا!ارزش خرید نداره
9600GT با برندهای مختلف توی بازار هست.از 170 تا حدود 200
نظرت از 9600GSO برگشت؟:13:
:11:
دوستان اگه مييشه قيمت كارت گرافيك هاي خوب بين 80 الي 90 رو بگيد !
دوستان ميخوام تا 90 تومن يه كارت گرافيك خوب و اصلي بخرم . به نظرتون چي خوبه ؟؟؟؟
راستي CLUB- NVIDIA GEFORCE 8500 GT-512MB چند مي ارزه اصلا خريدن اين كارت گرافيك پبشنهاد ميشه !!! اگه ميشه قيمتشو بگيد !! ممنون .
1-پردازنده گرافیکی(مدل های مختلف از Nvidia یا ATI) مثلا سری 9 انویدیا یا سری 4000 ای تی آینقل قول:
2- فرکانس پردازنده(مگا هرتز)
3-فرکانس حافظه(مگا هرتز)
4-مقدار حافظه(مگا بایت گیگا بایت)
5-نوع حافظه(DDR2-DDr3-GDDR3..)
6-نوع رابط حافظه(بیت)
7-فرکانس سایه زنی(مگا هرتز)
8-نوع گذرگاه(PCI e1-PCI e2-AGP)
9-سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال(مگا هرتز)
و در آخر برند هم مهم هست...
:11:
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز
8500 ارزش خرید نداره با 80 تومن شما می تونی 8600GT بخری رو برند Club(که خیلی قوی تر از 8500 هست)ولی اگه بتونی بودجه رو به 125 برسونی می تونی یه 9600GSO رو برند Xpertvision بخری که تقریبا دو برابر از 8600GT قوی تر هست!
دوست عزيز ميشه بگي MAIM - CPU و RAM ي كه به اين كارت گرافيك بياد چيه ؟؟؟ منظورم از لحاظ همخونيه !!نقل قول:
سلام
من واقعا" گیج شدم!!!!
به نظر شما Geforce8800gt 512mb بخرم یا نه؟
سلام
من واقعا" گیج شدم!!!!
به نظر شما Geforce8800gt 512mb بخرم یا نه؟
به قول دوستان hd 4850 بگیر به نفعته .نقل قول:
من دیروز برند zotac رو سوال کردم 260 و 5 سال گارانتی داشت
بهتره بری تو تاپیک خودشون.ولی حداقل یه مادر برده که PCI e ساپورت کنه یه سی پی یو دو هسته ای مثلا Intel e4600-یه گیگ رم DDR2 800mhz-.....نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید الان تو بازار ما قیمت کارتهای انویدیا کاهش پیدا نکرده و اصلا نسبت کیفیت به قیمت مناسبی ندارن!(8800GT رو چند قیمت داری؟)توی این تستها خودت قدرت 8800GT رو با 4850 یا 4870 مقایسه کن که قیمت خیلی مناسب تری هم دارن
8800 الان مثل پیکان هست و از رده خارج شده. وقتی کارتهای جدیدتر و قویتر و از همه مهمتر ارزانتر وجود داره ، برای چی بریم 8800 بخریم. شما یه 4850 بخر. من اعتقاد دارم که جی فورس الان داره پول اسمش رو میگیره و کیفیت کارتهای جی فورس از قیمتشون کمتره. ولی Ati داره پول سیاست درستش رو میگیره . یعنی قدرت کارتهای Ati بالاتر از قیمتشون هست و ارزش خرید داره.نقل قول: