نه متاسفانه هنوز نگرفتمش ...لینکشو پیدا نکردم ...نقل قول:
این آسفالته قشنگه ؟؟
Printable View
نه متاسفانه هنوز نگرفتمش ...لینکشو پیدا نکردم ...نقل قول:
این آسفالته قشنگه ؟؟
نقل قول:
من رو n95 نصب كردم file curputed ميداد ولي گرافيك عالي داره!!1
اينم لبنكSystem Rush:
[PHP]http://www.n-gage.com/firstaccess/system_rush_evolution-first_access.zip[/PHP]
سلام
این N-GAGE هم که مثل قبلی هاست. برنامه و بازی نصب میشن ولی موقع اجرای بازی error code -18 میده.
حالا اگه کسی تونست اجرا کنه حتما اینجا بنویسه.
مرسی
میشه به من آموزش فرمت گوشی رو بگین تا 5700 رو فرمت کنم . وقتی میرم تنظیمات کارخانه میزنم میگه:لاک کد یا کد قفل رو بده .کجا مینویسه اون کد رو؟؟؟؟
چیکار کنم لطفا بگید.وقتی برنامه ورژن خودش یا جاوا رو روی مموری میزنم میگه:certificate error .contant your supplier.لطفا کمک کنییییییییییییییییییییییی ید.
تاييد ميشه!نقل قول:
سلام
این N-GAGE هم که مثل قبلی هاست. برنامه و بازی نصب میشن ولی موقع اجرای بازی error code -18 میده.
حالا اگه کسی تونست اجرا کنه حتما اینجا بنویسه.
مرسی
چی شده n gage 2????کی کجا؟؟؟؟منم میخوام!الان تستش میکنم !!
خبرهای تکمیلی رو میدم!!
بچه ها پوشه ی n gage در کجا ایجاد میشه؟؟؟؟؟؟
با توجه به اینکه هندزفری n81 از نوع پورت 3.5 میلی متری است شما فقط با رابط هندزفری خودتون (یعنی همون قسمت که خراب شده ) میتونین از هندزفری n81 استفاده کنین...نقل قول:
بالاخره هر گوشی معایب و مزایایی داره و مسلما چون هدف اصلی این گوشی موزیک است نمیشه به خاطر دوربینش زیاد بهش خورده بگیریم..نقل قول:
میتونی وصل کنی به کامپیوتر و با برنامه هایی مثل power recovery و... اینکار رو انجام بدی..نقل قول:
کد پیش فرض گوشیت رو بزن که (12345) است...نقل قول:
برای اون پیغامی هم که موقع نصب برنامه میده یعنی باید برنامه رو ساین کنی ولی در بیشتر مواقع با بردن تاریخ گوشیت به یکسال بعد (2009) برطرف میشه...
آخه مشکل اینجاست روی فن مموری نصب میشه ولی در مموری کارت این ارور رو میده.
دوستان یه سوال کلی دشتم. مربوط به 5700 نیست.
کلا اگه یه گوشی بگیریم و سریالش با اونی که رو جعبه نوشته نخونه مشکلی بعدا برای گوشی پیش میاد؟ یا اصلا اون گوشی کار کردست؟
تو مموری کارت .... بازی ها رو بریز توش و نرم افزار رو اجرا کن تا بازی ها نصب بشند!!نقل قول:
ارور کد 4 رو میده........
تا اونجایی که من میدونم کیفیت شارجر ربطی به مدت زمان شارج نداره بلکه این قدرت شارجر که موثرهنقل قول:
من با شارجر فابریک 6300 گوشیم رو شارج کرد م 3 ساعت طول کشید تا باتری پر بشه!:20:
من که فعلا 5700 ندارم ...اگه ngage2 روش جواب بده حتما میخرم!!!نقل قول:
آقای mr.2k تونستند نرم افزار رو اجراش کنه!!! فقط نگفت که تونست بازی روش اجرا کنه!!!
میتونید از ایشون سوال کنید.....
راستی قیمت 5700بدون گارانتی چنده؟؟؟
گوشی رو خاموش کن ...نقل قول:
بعد دکمه روشن کردن + سبز + 3 + * رو با هم بگیر تا کامل روشن بشه ..اینطوری بدون کد کامل فرمت میشه ...
بنده هم دقیقا همین مشکلو دارم ...برنامه اجرا میشه وووبازی هم نصب میشه ...اما ارور 18 میده ...نقل قول:
زیاد غصه نخورید باسه این هم یه راه حل است .....من پیداش می کنم!!!نقل قول:
پس چرا رو 6120 اجرا شده!!!:18:
دوست عزيز با ورژن قبلي هم ميشد برنامرو اجرا كني ولي همين ارور رو ميداد
هيچ فرقي با قبل نكرده
نقل قول:
خوب يكي بره دنبالش ببينه اين ارور18 باسه چيه؟؟؟
دقت کن ببین اگه مثلاً یه عدد اضفه یا کم شده زیاد اشکالی بوجود نمیباره و بیشتر هم این مورد توی گوشیهای سونی اریکسون هست ....نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه کلاً شماره سریال با جعبه فرق داره 2 تا احتمال داره : یا گوشیت دزدیده و یه جعبه دیگه رو شانداختن و بهت دادن ... و یا کلاً سریال یه گوشی دیگه رو روی گوشیت ست کردن ....
اگه دومی باشه تا موقعی که گوشی رو آپدیت و فلش نکردی مشکلی براش پیش نمیاد ..
نقل قول:
مگه ميشه!!!!!! :18:چنين چيزي وجود نداره!!!! شماره IMEI بايد كاملا مطابق جعبه باشه مگر نه حتما يه مشكلي هست!!!
بله میشه ......نقل قول:
شما تا حالا و یا نشنیدی که یه گوشیه کارکرده رو با یه جعبه ای بهت میدن که شماره های سریالش با هم مطابقت نداره...؟
بعضیا اینقدر حرفه ای این کار رو میکنن که واقعاً تشخیصش سخت میشه ....
یکی از دوستان من توی جمهوری مغازه داره هرموقع گوشی کارکرده ای میخره که جعبه نداره یه جعبه براش پیدا میکنه و شماره سریال گوشی رو با پرینتر چاپ میکنه و مثل اصل روی جعبه میزنه ....
خوب باید از یه جای معتبر گوشی بخری تا از اینا نکنند تو پاچه آدم!!!نقل قول:
متاسفانه همه اینروزا میرن از علاالدین میخرن ولی نمیدونن که بدتر از این علاالدین نیست .!!!
هر چی جنس قاچاق و دزدی و ... توی این علاالدین پیدا میشه ...
کاملا تایید میشه!!!!!!نقل قول:
من امروز با هزار بد بختی تونستم این گیره لعنتی پانل هندزفری رو باز کنم.
رفتم باطریشو عوض کردم ولی باز هم دکمه هاش کار نمی کنه و وقتی به گوشی وصل می کنم باز هم اون 3 گزینه میاد.
در ضمن صدا میاد ولی دکمه ها کار نمی کنه.
چی کار کنم؟
کسی باطری پانل هندزفری رو عوض کرده که درست بشه؟
خواهشن جواب بدید.
خیلی ممنون.
اقا جون مطمئنی؟؟؟ من به چند نفر گفتم این کارو بکنن. انجامم دادن کارشونم راه افتاد .5-6صفحهیه قبل.نقل قول:
اگه باتریت نو باشه نباید همچین مشکلی پیش بیاد. احتما میدم هندز فریت مشکل داشته باشه. البته مطمئن نیستم. حالا باتریتو یه امتحانی کن . یه بار وقتی به گوشی وصله در بیار دو باره بزن جا .ببین چی میشه؟
یه چیزو یادم رفت .راستی هندزفیریت قفل نیس؟اون کلید کنارشو دست بزن شاید افتاد کار.
یه سواله بی ربط دارم. الان وقتی خواستم پستمو ویرایش کنم و این مطلبو اضافه کنم اروره404 داد .چرا؟ قبلا این طوری نبود؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز روی 6120 هم همین ارور رو داد و اجرا نشد.
فعلا بای
من عوض کردم هیچ مشکلی هم نداره.احتمالا باطری که گرفتی مشکل داره.در ضمن باطریش با باطری بک آپی که روی مین برد کامپیوتر یکیه!نقل قول:
خیلی ممنون از اینکه جواب دادید.
مشکل رو پیدا کردم.
باطری که انداخته بودم خوب جا نیفتاده بود.
درست شد.:31:
چه خبر از ngage ؟
کسی تونست بازی دانلود کنه و اجرا کنه؟
من برنامه رو نصب کردم.
و بازی فیفا رو هم به طور کامل دانلود کردم.(قسمت اول 580 کیلو بایت - قسمت دوم 2.61 مگابایت)
ولی وقتی برنامه میخواد بازی رو نصب کنه میگه ورژن برنامه قدیمیه و باید آپدیت کنی؟
کسی ورژن جدید برنامه رو میدونه کجاست؟
آقا این n-gage رو آخرش چیکارش کنیم؟
ngage همون ارور -18 رو ميده
براي من موزيك پليرش وقتي Play رو ميزني بعد از حدودا 3 ثانيه آهنگ رو شروع مي كنه ولي براي دوستم در جا آهنگ رو شروع مي كنه. يا مي خوام تو هر برنامه برم بايد يك بار كليك كنم بعد از 3 ثانبه دوباره روش كليك كنم تا بره وگر نه خيلي طول مي كشه. يه بار كه آپديتش كردم يه روز درست شد دوباره خراب شد. كمكم كنيد. حالمو مي گيره.
دوستان احترام همدیگه رو داشته باشن.
با کاربران خاطی حتما برخورد میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها كسي در مورد داده gps گوشي چيزي ميدونه مثلا راه اندازيش
یه gps بلوتوث میخری،بعد با بلوتوث به گوشی وصلش میکنی،بعد با استفاده از برنامه های gps میتونی ازش استفاده کنی.نقل قول:
باید اکسترنال بخری وصل کنی بهش ...نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتند خودش gps نداره اما به صورت external هش وصل میشه ..
من هم n-gage installer رو زدم .بعد از اون fifa08 و asphalt3 رو زدم تو گوشی ولی همان طور که دوستمون گفت :
وقتی برنامه میخواد بازی رو نصب کنه میگه ورژن برنامه قدیمیه و باید آپدیت کنی.