ایا میتوانم ویدیو های داخل psp را هیدن کنم اگر میشود چجوری واگر نمی شود برنامه یی است بتوانم با ان این کار را کرد
مرسی
ایا میتوانم ویدیو های داخل psp را هیدن کنم اگر میشود چجوری واگر نمی شود برنامه یی است بتوانم با ان این کار را کرد
مرسی
psp slim
نقره ای
دسته دوم...
تمیز
با رم 4 گیگ ساندیسک اصل
چقدر میارزه؟
سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط امپراطور:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام از سایت konj پی اس پی بخرم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا دستگاه هاشون کپی خور شده است؟(قبل از خرید از کجا بدونم؟)
الان از کجا بدونم فریمور دستگاهی که میخوان برام بیارن چیه؟
سایتهای اینترنتی هیچکدوم برای خرید کنسول پیشنهاد نمیشن!
کلا برای اطمینان بیشتر بهتره از فروشگاه های معتبر خرید کنید، نه سایتهای اینترنتی...
در هر حال اگه میخواین از این سایت خرید کنین بهتره به شماره تلفنش زنگ بزنین و سوالات رو از خودشون بپرسید... (چون خیلی مواقع قیمتهایی که تو سایت میزارن به روز نیست)
سلام.من تازه یه پی اس پی اسلیم از عمان واسم آوردن اما متاسفانه 2004 هستش.
ورژنشم 3.95 هست
.چطور میتونم کپی خورش کنم ؟
چنتا پست خوندم اما خیلی روشن توضیح نداده بودن.
در ضمن من تم دانلود میکنم و میریزم تو psp اما چیزی نشون نمیده.
یجا خوندم پسوند تم ها ptf هستش ، اما اینا که همجا گذاشتن واسه دانلود که ctf هست
خلاصه کمک کنید
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اول از همه مبارکت باشه
بعد نگران اون نوشته ای که نوشته psp-2004 نباش این فقط کد کشوری هست که psp توی اون توضیع میشه.نه سال ساخت.اگه اشتباه نکنم این کد ماله کشور استرالیا هست.
برای کپی خور کردن میتونی از زوش هایی که توی تاپیک زیر هست عمل کنی.ساده ترین روش ها هست.دیگه ساده تر از این نیست.اگه نمیتونی خودت انجام بدی باید بدی بیرون برات انجام بدن که حدود 10 الی 15 برات آب میخوره.
درسته پسوند ptf هست برای نمایش تم ها با پسوند ctf باید از پلاگین استفاده کنی.ابتدا باید دستگاهت را کپی هور کنی بعد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
باز هم سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید.
سلام محمد خاننقل قول:
معمولا فروشنده ها متاسفانه قبول نمیکنن که جنس خودشون مشکل داره و همیشه عیب را میزارن سر یک چیز دیگه.اگه فریمور 4.01 ناقصه پس چرا برای بقیه نیست.تا اونجایی که من شنیدم 3.71 از فریمور هایی هست که خیلی اشکال داره و ممکنه باعث بریک شدن بشه.بهت توصیه میکنم حداقل 3.90 بریزی.
در باره اون موردی هم که میگی فایل هات خراب میشه و عکس یه فایل شکسته میاد 100 درصد عیب از مموری هست.آخه چقدر من گفتم بچه ها مموری فک نخرید.
به خدا ارزش داره آدم پول بیشتری بده و مموری اصل بخره.(خودمم مموری فک دارم.:31:)
در مورد باطری هم من با صدای نصفه و نور صفحه 4 حدودا 5 ساعت بازی میکنم.اگ ه دوستتون گفته 10 ساعت که بعیده حتما با نور صفحه 1 و بدون صدا بازی میکنه که در این صورت هم حدودا 8ساعت ونیم دوام میاره.
هرچه هم سرعت cpu درون بازی زیاد تر باشه مصرف باتری بیشتر میشه در صورتی که با بازی مشکلی ندارید به نظر من روی پیش فرض باشه.
خود psp با توجه به اینکه قیمت جهانیش 160 تومنه و قیمت ایران هم حدودا 220نقل قول:
حدودا 140 بیشتر نمی ارزه.مموری هم من باشم دست دوم 15 بیشتر نمیخرم.من مموری های فک را به مارک ساندیسک ترجیح میدم.
درکل اگه میتونی از دبی خرید کن.psp slim اونجا هست 160 و مموری اصلی 30 تومن این قیمت ها که میگم برای 2 روز پیش هست.که تقریبا هم قیمت psp دست دوم توی ایران در میاد.
ویرایش شد.
لصف کنید پاکش کنید.
100 بیشتر فکر نکنم بخرننقل قول:
چی? 100؟ مگه Ps1 ?نقل قول:
راستی مدل مال منم 2004 هست اصلا این 2004 یعنی چی ؟ چه فرقی با اون یکی ها میکنه ؟
100 تومن؟؟؟!!!!نقل قول:
خیلی کم فکر کنم
یعنی 160 تومن نمیارزه؟نقل قول:
خود psp با توجه به اینکه قیمت جهانیش 160 تومنه و قیمت ایران هم حدودا 220
حدودا 140 بیشتر نمی ارزه.مموری هم من باشم دست دوم 15 بیشتر نمیخرم.من مموری های فک را به مارک ساندیسک ترجیح میدم.
درکل اگه میتونی از دبی خرید کن.psp slim اونجا هست 160 و مموری اصلی 30 تومن این قیمت ها که میگم برای 2 روز پیش هست.که تقریبا هم قیمت psp دست دوم توی ایران در میاد.
گفتم که این کد فقط کد کشوری و قاره ای هست که psp توی اون کشور پخش شده و هیچ فرقی هم با بقیه نداره اگه اشتباه نکنم 2004 ماله استرالیا باشه.ماله خود من هم 2004 هست.نقل قول:
من با Fat و نور 1-2 و صدای نصفه(دقیقا 15!) حدود 7.5 ساعت میکشم؛با توجه به اینکه الآن حد اقل 1.5 ساله این بدبخت هر روز داره روشن خاموش میشه!4 ساعت خیلی ضعیفه.:18:نقل قول:
سلام بچه ها...قبول دارين كه اين اسم واقعا برازنده اين دستگاه كوچولوست....؟
من بضي اوقات چنان لذتي از بازي با پي اس پيم ميبرم،كه شايد با هيچ كدوم از بازي هاي pc نبردم...
مثلا هيجان god of war يا ترس هيجاني silent hill هيچ وقت يادم نميره...نور پردازي بازي silent hill باعث شد ديگه واقعا اتراف كنم كه psp يه هيولاي كوچيكه...!:18:
خوب من هم نگفتم 4 ساعت.نقل قول:
من گفتم با نور 4 میتونم 5 ساعت بازی کنم.اما اگه با نور 1 یا 2 باشه برای من هم حدودا همون 7.5 ساعت هست.
در کل چون باطری فت 1800 هست و مصرف فت هم بیشتری دوامش با اسلیم فرقی نداره.
مرسی
لطفا جواب بدین
من امتحان کردم یکسر با slim بازی کردم دقیقا 4 ساعت شارز نگه میداره نه یه دقیقه بیشتر نه کمتر (با صدا و قدرت cpu خود دستگاه)نقل قول:
نقل قول:
بیشتر از 4 ساعت نمیشه بازی کرد !!!
من خیلی وقت پیش که تازه psp گرون تر از این حرفا بود قیمت گرفتم گفت 90 می خرم! اصولا این چیزا رو وقتی میخری میتونی به قیمت نصفش بفروشی !نقل قول:
یارو حتما خواسته سرت کلاه بذاره اینجور آدما زیادن پیش خودش فرک کرده من میگم 90 اونم میگه 120 آخرش 110 ازش میگیرمنقل قول:
من یه psp fat دست دوم قیمت کردم 145 تومن این نشون میده که حدود 120 از یکی خریده
خریدن قضیش فرق داره طرف ارزون میخره ولی گرون میفروشه...نقل قول:
ویرایش شد :دی
یه برنامه می خواستم که باهاش بشه از psp عکس گرفت.
ممنون.
اما من بیش از این ها بازی میکنم.توی خود قسمت battery information دقیق نوشته که چقدر میتونی با دستگاه کار کنی.برای من این عدد هایی که نوشته توی بازی هم که تایم گرفتم همین بوده فقط با اختلاف 5 الی 10 دقیقه ای.نقل قول:
به چند تا اسکرین شات که گرفتم نگاه کن.
این با نور 1 و صدای نصفه هست روی 15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این با نور 2 و صدای نصفه هست روی 15:
این با نور 3 و صدای نصفه هست روی 15:
این با نور 4 و صدای نصفه هست روی 15:
من خودم از پلاگین vshmenu استفاده میکنم که امکانات بیشتری نسبت به vsh menu خود psp داره.که یکیش همین عکس گرفتن از صفحه نمایش هست.من توی منوی xmb استفاده کردم عالی جواب داده اما توی بازی تا حالا امتحان نکردم.نقل قول:
شما بعد از اینکه پلاگین را فعال کردی وقتی کلید select را بزنی به یک vshmenu جدید میری که اونجا تنظیماتی داره که میتونی 2 تا کلید تعزیف کنی که وقتی باهم بزنی از صفحه عکس بگیره خیلی راحته.
لینک دانلود پلاگین:
این پلاگین روی pspslim خودم با ورژن 4.01m33-2 نصبه و مشکلی هم باهاش نداشتم.کد:http://www.4shared.com/file/61211338/de460a30/vshmenu.html?dirPwdVerified=4ac1960a
choory جان ممنوننقل قول:
لطف كردي
يه زحمت برات دارم
من اون پلاگين رو ميخوام كه بتونم تو بازي سيو كنم
گفتم ببينم ميتوني يه تاپيك بزني درباره ي پلاگين ها و نحوه ي نصبشون توضيح بدي
ممنونت ميشم
راستي دوستان من از بازي هام خسته شدم اگه كسي بازي باحالي داره و بازي ميكنه به ما هم بگه:27::40:
نقل قول:
من با نور 4 بازی کردم دقیقا سر 4 ساعت شارزش تموم شد
این یک پلاگین هست برای تهیه ScreenShot از صفحه PSPنقل قول:
یه برنامه می خواستم که باهاش بشه از psp عکس گرفت.
ممنون.
کد:http://forums.exophase.com/attachment.php?attachmentid=2641&d=1187204961
محمد آقا بفرمانقل قول:
فقط روی ورژن 4.01m33و روی اسیم کار میده.
PspStates Experiment
این فایل رو دانلود کنید
از زیپ در بیارین ، فایل seplugins رو کپی کنید تو ریشه رم،کد:http://exophase.com/files/psp/pspstates_experiment2.rar
به منوی ریکاوری برین ، تو قسمت پلاگین ، پلاگین PspStates.prx فعال کنید.
save کردن:
شما میتونید حداکثر 9 تا ذخیره داشته باشدید (چپ-راست-بالا-پایین-دایره-زبدر-مربع-مثلث-START)
دکمه home رو بزنید و دکمه R را بگیرید و یکی از این دکمه های بالا را بزنید.
نکته: اگه مثلا روی چپ یه سیو داشته باشید و دوباره روی آن سیو کنید سیو قبلی پاک میشه.
load کردن:
برای load سیو های خود فقط کافیه به جای R دکمه L رو بگیرید و ذخیره مورد نظر خود را انتخاب کنید (چپ-راست-بالا-پایین-دایره-زبدر-مربع-مثلث-START)
فقط روی ورژن 4.01 و روی اسیم کار میده.
چون پلاگین ها زیاد نیستند و نصب همه هم مثل هم هست فکر نکنم به تاپیک جداگانه نیاز باشه.
در مورد بازی ها هم بازی های زیر را بازی کردی؟
-Syphon ***** Logans Shadow
-Syphon ***** Dark Mirror
-Tomb Raider- Anniversary
-Ratchet and Clank-size matters
-lego indiana jones
-Ghost Rider
-silent hill-origins
-pursuit force
-Killzone Liberation
من اینا رو بهت پیشنهاد میکنم:نقل قول:
Rocky balboa
juced 2(بهترین بازی ماشینی psp از نظر من)
silent hill O
Tekken
Star wars Lethal
Crash Bandico
papton
من قبلا درخواستی کردم کسی جواب نداد
من theme واسه pspمیخوامptf باشه
با لینک دانلود مستقیم
دانلود همه ی برنامه ها و والپیپرها و تم ها و همچنین بازی های pspنقل قول:
↓↓↓
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=231657
من البته Juiced رو بازی نکردم !نقل قول:
اما NFS Pro Street یک هیجان خاصی داره !
Ace Combat X: Skies of Deception
Bleach 2 - Heat Of The Soul
Bleach
Downstream_Panic
Pro Street
Splinter Cell : Essentials
اولی که هواپیمای جنگی هست ! معرکه .
bleach هم مثل tekken
البته بگم که این بازی های psp اولش "بازی های کم حجم" بود که sam fisher اومد اول حذفش کرد بعد کلی باهاش بحث کردم کردش بازی های psp !نقل قول:
بله...نقل قول:
تو صفحه 3 تاپیک مشخصه! :31:
سلام دوستان منم دوباره اومده
اگه میشه یه بار دیگه لینک ویندوز 95 و طریقه نصب اون رو لطف کنید
ممنون
95 چرا؟
ويستا كه بهتره
ممنون chooryجان لطف كردي جيگر:40::11:نقل قول:
محمد آقا بفرما
فقط روی ورژن 4.01m33و روی اسیم کار میده.
PspStates Experiment
این فایل رو دانلود کنید
کد:
از زیپ در بیارین ، فایل seplugins رو کپی کنید تو ریشه رم،کد:http://exophase.com/files/psp/pspstates_experiment2.rar
به منوی ریکاوری برین ، تو قسمت پلاگین ، پلاگین PspStates.prx فعال کنید.
save کردن:
شما میتونید حداکثر 9 تا ذخیره داشته باشدید (چپ-راست-بالا-پایین-دایره-زبدر-مربع-مثلث-START)
دکمه home رو بزنید و دکمه R را بگیرید و یکی از این دکمه های بالا را بزنید.
نکته: اگه مثلا روی چپ یه سیو داشته باشید و دوباره روی آن سیو کنید سیو قبلی پاک میشه.
load کردن:
برای load سیو های خود فقط کافیه به جای R دکمه L رو بگیرید و ذخیره مورد نظر خود را انتخاب کنید (چپ-راست-بالا-پایین-دایره-زبدر-مربع-مثلث-START)
فقط روی ورژن 4.01 و روی اسیم کار میده.
چون پلاگین ها زیاد نیستند و نصب همه هم مثل هم هست فکر نکنم به تاپیک جداگانه نیاز باشه.
در مورد بازی ها هم بازی های زیر را بازی کردی؟
-Syphon ***** Logans Shadow
-Syphon ***** Dark Mirror
-Tomb Raider- Anniversary
-Ratchet and Clank-size matters
-lego indiana jones
-Ghost Rider
-silent hill-origins
-pursuit force
-Killzone Liberation __________________
راستي اون پلاگين رو كه براي اجراي تم هاي ctf لازمه رو نصب كردم ولي بازم هرچي تم ctfميريزم تو پي اس پي چيزي توي تم ها ديده نميشه
دوستان کسی Splinter Cell Essentials رو بازی کرده ؟!
من در مرحله ای که در کارخانه آهن Steel Factory هستی و باید با Laser Mic بری و یک معامله در حال انجام رو استراق سمع کنی موندم. یعنی بعد از این که وارد کانال کولر میشم، کمی که میرم جلو تصویر میره تو حالتی که دو نفر رو نشون میده و من رو هم نشون میده که اون بالا گوشه اتاق از کانال کولر معلوم هستم (حالت نشون دادن مکالمه معامله کننده ها، که حرف هاشون رو زیر نویس میکنه).
اما مشکل اینجاست که همین جا میمونه و هیچ کاری نمیشه کرد. یک جورای قفل میکنه. البته قفل قفل نه، یعنی هنگ نمیکنه ، ولی تو دیالوگ اول میمونه و دکمه ای کار نمیکنه. تنها کاری که میتونم بکنم اینه که دکمه Home رو بزنم و از بازی خارج شم.
چه باید بکنم؟
ممنون.
سلامنقل قول:
توى صفحات قبل بگردى پيدا ميکنى اشتباه نکنم بچه ها براى شما معرفى کردن.همون موقع ها که تازه داشتى اطلاعات جمع مى کردى که psp بخرى.يک سرچ کن پيدا مي کنى
این پاتاپون هم واسه ما شده یه پروژه:دی
اون مرحله ای که باد میزنه باید چی کار کنم؟همه تیرام برمیگرده به خودم!
یه دستگاه داری که باید باهاش از همونجایی که هستی صدای اونا رو از همون فاصله ضبط کنی....نقل قول:
چرا پاتاپون صفحه لودش برای من گیر میکنه اصلا تا حالا موفق نشدم بازیش کنم