اگه ایکس باکس رو آپدیت کنم به علت کرک شدن مشکلی پیش نمیاد؟
من Arcadeدارم چند روز میتونم Live بزنم؟؟؟؟
اگه ایکس باکس رو آپدیت کنم به علت کرک شدن مشکلی پیش نمیاد؟
من Arcadeدارم چند روز میتونم Live بزنم؟؟؟؟
نه !!!نقل قول:
چند سال live بزن :دي
1ماه Free داري ديگه ...
نرم افزار دستگاه بر پایه ی نسخه ای از ویندوز است .البته در نوع برنامه نویسی خیلی با ویندوز کامپیوتر فرق داره و هیچ ارتباطی با اون نداره.نقل قول:
علت نوشتن ویروس ,فروش آنتی ویروسهای موجود در بازار مانند کسپراسکای .نورتون.مک آفی و غیره است.
پس هیچ آدم عقل سالمی نمیاد واسه کنسول بازی ویروس بنویسه چون هیچ آنتی ویروسی واسش وجود نداره و نخواهد داشت.
تمام مشکلات xbox 360 یا به خاطره سخت افزاره خودشه یا به خاطره نرم افزاره خودش و نه هیچ عامل بیرونی
مادر بورد دستگاه شما چیه ؟نقل قول:
من خودم Elite با بورد فالکون دارم.نه افت فریم دارم نه گیر دارم !!!
مدل مادربوردتو بگو تا بهت بگم چیه .
ابوالفضل جان کرک درایو DVD شما با داشبورد یا همون ویندوز دستگاهه شما دو مقوله ی جداست.نقل قول:
هیچ ارتباطی با هم ندارن.با خیاله راحت آپدیت کن.
نقل قول:
جاسپر هستش دوست عزیز من خودم فک کنم یه نصب نرم افزاری جدید میخواد درست نمیگم؟؟
خب والا از نظر سخت افزاری جاسپر هنوز امتحان خودشو پس نداده و نمیشه گفت از خوده دستگاه نیست.چون GPU که واحد پردازش گرافیکی xbox360 هست رو در مادربورد جاسپر از 90 به 65 نانومتر تغییر دادن.
در مورده ریختن دوباره ی نرمافزارش هم اگه امکانش هست یک بار دیگه از اینترنت دانلودش کن بعد بریزش که از نظر بد دانلود شدن خیالت راحت باشه.
شما بازی هاتو از رو هارد اجرا میکنی یا از رو dvd ؟
نقل قول:
از خود دستگاه که نمیتونه باشه چون فقط تو این بازی هستش دوما اونقدر هم شدید نیس فقط تو صحنه های شلوغه(یه بار تو نیم ساعت)
از هارد اجرا می کنم
دوست خوبم داشبورد رو یک بار دیگه بریز ببین درست میشه یا نه.نقل قول:
شما با چه فیشی و با چه تلویزیونی بازی میکنی ؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز .....
اين gow2 همينجوريه !!!!
تو بعضي صحنه هاي خيلي شلوغ افت فريم داره نه ديگه اونقدر زياد شايد حدوده 15 فريم در ثانيه پايين بياد..
من تعجب میکنم !!! پس چرا ماله من اینطوری نمیشه .از اول تا آخرش با همون سرعت فریم بازی میکنم .اصلا افت فریم ندارم.
وقتی من میگم جاسپر امتحانشو پس نداده هی بگید نه !!!
الان 2 نفر هستن که با مدل جاسپر تو gow افت فریم دارن
سلام:
دوستان برای بازی در قسمت لایو چقدر سرعت اینترنت لازم هستش؟
نقل قول:
دوست عزيز شما بازي رو از روي هارد اجرا ميكني؟؟؟
منظور من از افت فريم خيلي ناچيز هست كه شايد خيلي ها متوجه نشوند ولي من خيلي به اين چيز ها توجه دارم......
دوستانی که تو هر بازی افت فریم دارن نوع مادربورد و بازی رو ذکر کنن که یه تست عملکرد بین Falcon و jasper باشه.
حداقل 128نقل قول:
آقا روح الله شما اول میگی افت فریم به 15 فریم در ثانیه میرسه .خب بازی ها کثرا رو 60 فریم در ثانیه هستننقل قول:
در کل من خودم هم خیلی حساسم ولی با این حال حتی یه نیم فریم هم افت نداشتم.
بله بازی رو از رو هارد اجرا میکنم ولی این دلیل نمیشه چون آقای halflife g هم با اینکه از رو هارد اجرا میکنن بعضی وقتها افت فریم پیدا میکنند.
نقل قول:
دوست عزيز نگفتي شما بازي رو از روي هارد اجرا ميكني؟؟:10:
جیگر گفتم که از رو هارد.من میدونم شما ارکید داری .
ببين دوست عزيز درسته تو بعضي از صحنه هاي شلوغ افت فريم وجود داره ولي نه آنقدر كه خيلي به چشم بياد بعدشنقل قول:
ميبيني وقتي دوباره اون صحنه لود ميشه ديگه افت فريم نداره.
این طبیعیه که xbox360 توی صحنه های شلوغ بعضی از بازیها کمی دچار افت فریم میشه و این اصلا ربطی به مادربورد های اون نداره همشون همینطوری میشن حتی خود بازی سازها هم این موارد رو تایید میکنن . بنا براین کسی که میگه واسه من افت فریم نداره یا زیاد توجه نکرده یا زیاد بازی نکرده
من ایکس باکس جاسپر دارم داخل هر بازی که صحنه شلوغ میشه افت فریم محسوس داره
منم هر بازيي ميكنم كلا افت فريم داره ...
اينقدر افت ميكنه كه كلا بازي بدون فريم ميشه ...
نقل قول:
کلا این افت فریم هست من gow2 رو با برد فالکونم هم بازی کردم همون افت فریمها رو داشت
علت اینکه تو gow بیشتره به ساختار خود بازی و گستردگی و شلوغی محیط مربوط میشه
دوستانی که لایو بازی میکنن میتونن بگن توی یک ماه حدودا چقدر از میزان ترافیک adsl از بابت لایو مصرف میشه؟
به عبارت دیگه اگه بخوایم واسه لایو بازی کردن adsl بگیریم تا چه مقدار لازمه ترافیک (حجم) بخریم؟
مثلا تو بازيه Gears 2 اگه host نباشي تو 1 ساعت حدود 30 مگ كم ميشه ازت !!!نقل قول:
بقيه بازي هام همين حدوداس ...
دوست خوبم والا من انقدر بازی میکنم که تا چند ساعت به حاله خود نیستم.نقل قول:
حالا من نمیدونم چرا واسه من افت نمیکنه .البته من فقط در مورده gow صحبت کردم نه بازیه دیگه .من خودم با pes 2009 تو 46 اینچ افت فریم زیادی دارم و در بعضی جاهای شلوغ در gta iv هم همینطور ولی با gow نه .
حالا بگذریم .
دوستان تلفن خونه ی ما فیبره نوری هست و به هیچ وجه هم نمیتونم به adsl دسترسی داشته باشم.
آیا میتونم از سیستم wislan که تازگی اومده استفاده کنم و آیا به صرفه هست ؟
اگه بشه میخواستم واسه کل ساختمان این اینترنتو فعال کنم که بصرفه باشه.
به نظرتون چطوریه ؟
نقل قول:
:18: فيبر نوري !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميشه يه كم توضيح بدي؟؟؟
اگه فیبر نوری داشتید که خدا بود سرعتت!نقل قول:
خط تلفن شما pcm هست!
و نمیتونید با این خطوط و تجهیزات قدیمی adsl بگیرید!
وایرلس هم خیلی وقته توی ایرانه!
هزینه اش هم خیلی زیاده!
از من میشنوی برو مخابرات مرکزی درخواست بده که خط خونتون رو از حالت pcm خارج کنند!
درست میشه!
موفق باشی
راستی داداش بگو مین بورد کنسول شما چیه که در gow2 مشکلی نداره؟
ممنون
آرهنقل قول:
واسه من هم همین بود
رفتم شاتل گفت فناوریش تو ایران نیومده
heh :31:
یه سوال فنی من هر وقت هالو3بازی میکنم بعد که کنسولو روشن میکنم بعد که خاموش میکنم هرچی جلو رفته باشم از تو مرحله جنگل شروع میشه
فکر کنم Auto save رو روشن نکردی.نقل قول:
آره خیلی سرعتش زیاد میشه ولی واقعا نمی ارزه.چون به تازگی تجهیزاتش اومده و در همه جا هم وصل نکردن.من پرسیدم گفتن ماهی 120 هزار تومان.نقل قول:
آره عزیز وایرلس خیلی وقته اومده ولی WISLAN یه چیزه جدیده.
والا من رفتم مخابرات گفتن نمیتونیم همچین کاری بکنیم .چون تمام محله ی ما همینطوره.
راستش من کرج هستم و این خط رو واسه کرج میخوام .تهران هم که غربونش برم هنوز پیش شماره ی 6650 رو راه ننداختن که بخوام واسه تهران بگیرم.
مادربورد دستگاه من فالکونه .من نمی خوام بگم فالکون خوبه یا اینکه جاسپر بده ولی واسه خودم سوال شده که چرا افت فریم تو این بازی ندارم !!!
عزیز والا توضیح خاصی نداره فقط به جای سیم معمولی واسه تلفن از کابل های فیبر نوری استفاده کردن که خیلی کیفیت و تراکم استفاده ی زیادی داره.مثلا از یک سیم فیبر نوری میتونن واسه 10.000 نفر خط تلفن وصل کنننقل قول:
برای رایت کردن بازی ها به چی نیازه؟
:41:چرا روشنهنقل قول:
نقل قول:
تعجب منم براي اين بود كه هنوز اينترنت با سرعت دانلود بالاي 128 كيلو بايت به ملت نميدن بعد ميان فيبر نوري ميزارن كه چي بشه؟؟؟:27:
کسی میتونه آموزش کامل رایت کردن DVD های xbox360 رو بزاره ؟
یا اگه هست حداقل لینکشو بزاره.
غربونه همتون
والا تا اونجایی که من میدونم یه رایتر که قابلیت DL رو داشته باشه و یک9 DVD خوب و برنامه ی imgburn واسه ایمج گرفتن از بازی.من الان سوال کردم بزار ببینیم کسی جواب میده یا نه.نقل قول:
آره خیلی مسخرس!!!!نقل قول:
تابستون تو روزنامه خوندم که نوشته بود [b]خواهش میکنیم بیشتر از 125 گیگ در ماه دانلود نکنید[b] !!!!!
خبر ماله اروپا بود.تو اونجا انقدر سرعت زیاده و هزینه ها کمه که از مردمشون میخوان بیشتر از 125 گـــــــــــــیــــــــــ ـــــــگ در ماه دانلود نکنن که بازار سینما و موسیقی ورشکست نشه.
نقل قول:
من خودم با يكي صحبت ميكردم توي آلمان بود ميگفت::: تو كشور ما اينترنت مجاني gsm وجود داره كه سرعت دانلودش 50 كيلوبايت در ثانيه هست... بعد ميگفت تازه اين سرعت كمه و من با cable با سرعت 2048 كيلوبايت در ثانيه دانلود ميكنم!!!!! ماهي 25 يورو ميده.....
بعد اون وقت اولا همچين سرعتي رو به من و شما نميدن ...
دوما isp اينجا با اين پهناي باند به 256 نفر سرعت 64bit/s رو ماهي 50 تومن ميدن!!!!
ميشه ماهي 12800 هزار تومن !!!!!!!!!!!!
(ميدوني اين يعني چي؟؟؟) من واقعا متاسفم:2:
دوست عزیز اگه پست قبلی منو بخونی همه چی دستت میاد:نقل قول:
نقل قول:
Dvd خامی که باید تهیه کنیم باید از چه نوعی باشه؟؟
میخواستم ببینم با برد جاسپر چقدر میشه بازی که کرد که ایمن باشه خیلی نگرانم آخه اگه خراب شه کارم تمومه!
دمای ایکس باکس موقع کار چنده؟
به اینجا حتما یه سر بزن خیلی به درد بخوره:نقل قول:
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=3601
نقل قول:
نوع dvd خام تو همون ادرسی که گفتم هست
دوست عزیز زیاد نگرانش نباش شما فقط بعد یه مدت بازی بهش استراحت بده هیچیش نمیشه در مورد ساعت بازی هم هیچی نمیشه گفت بودن کسایی که با روزی 2 3 ساعت کنسولشون خراب شد و کسانی هم با روزی 6 7 ساعت کنسولشون هیچیش نشده
با سلام ميشه شماره تلفن چند تا مركز تعمير خوب معرفي كنيد
66703648نقل قول:
کارش درسته