سلامنقل قول:
زمانی که پروژه دادین تاریخ فارغ التحصیلی زده میشه
سلامنقل قول:
زمانی که پروژه دادین تاریخ فارغ التحصیلی زده میشه
دوستان من ترم بهمن امسال که ترم نهم میشه میتونم واحدامو تموم کنم ولی از اونجایی که یک سال برای ارسال دفترچه فرصت است فکر میکنم اگه واحدامو نگه دارم تا ترم ده یعنی بهار تموم کنم بتونم دوبار ارشد شرکت کنم
به نظرتون کار درستیه؟ده ترمه شدن که مشکلی برای فرجه یکساله ایجاد نمیکنه؟
ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان می خواستم بدونم قانون 3 برادری هنوز اجرا میشه 3برادر رفته باشن خدمت و برادرچهارم معاف بشه یا براش
شرایطی چیزی دارند یا خیر ؟؟؟ کسی اطلاع داره بگه :n28:
سلام
متولد 9 1371 الان ترم 6 کاردانی روزانه که3ترم قبل مشروط شده ام و معدل کل 11.97 و 42 واحد پاس کردم-به نظرتون چطوری یه شانس دیگه بگیرم؟کمیسیون موارد خاص درخواست بدیم؟
سربازی رو چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی فرمایید.
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید ، راستش قسمت قوانین چشم خیلی کلمه های تخصصی داشت ، برای همین ممنون میشم راهنمایی کنید ، من الان چشم راستم 6.25 نمره ضعیفه و 1 نمره آستیگمات و چشم چپم هم 6.0 نمره ضعیفه و 1 نمره آستیگمات ، الان سوالام اینه که آیا آستیگمات با ضعیف بودن جمع میشه؟ و اینکه آیا من معافم ؟ اگر معافم ، چطوری باید اقدام کنم برای معافی؟ و اینکه من الان دانشجو ترم 2 هستم ، ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان.
اگه پیوسته هستید مشکلی ندراهنقل قول:
این قانون دیگه نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
سنواتتون تموم شده
فکر نکنم کمیسیون هم قبول کنن
با این حال درخواست بده
به احتمال زیاد معافینقل قول:
دفترچه بگیر و قسمت معافیت رو پر کن تا کمیسون پزشکی دعوت بشی و دکترای اونجا نمره چشمتو تایید کنن
اقا راسته كه ميگن فارغ التحصيلان خرداد 92 (چه اونايي كه قبل از خرداد 92 و چه اونايي كه بعد از خرداد 92 و تو تابستون 92 وارد 18 سالگي شدند) تا 30 شهريور 93 فرصت ارسال دفترچه رو دارند!!! توي دفترچه كنكور 93 كاملا واضح نوشته:
صفحه 38 > *تذكرات مهم: > 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم پاسخ هاي vazifeh.police.ir:
و هم اين خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تو اين خبر به شرطي كه يك سال بعد از فارغ التحصيل خود را معرفي كنند رو نميفهمم يعني چي:n13:
اگه واقعا اينطور باشه ديگه دغدغه تمديد تاريخ اعزام رو نداريم
سلام
ببخشید یه سوال:
اگر کسی کارشناسی پیوسته رو 11ترمه تموم کنه باز یکسال فرصت داره؟یا نه؟
مثلا:
اگر کسی دیماه سال 93(ترم 11اش باشه) فارغ التحصیل کارشناسی پیوسته بشه تا چه تاریخی برای معرفی فرصت داره؟
سلام
فردی که متولد 27 اردیبهشت 72 هست و دانشجوی سال سوم گیاه پزشکی و می خواد که مدرک معادل کاردانیشو بگیره، امسال در کنکور کاردانی به کارشناسی رشته مترجمی زبان شرکت کنه ( به رشته اش علاقه نداره می خواد تغییر رشته بده). تیر ماه مدرک معادل رو می گیره، تا قبولی در کنکور کاردانی (مهر ماه) آیا مشمول خدمت میشه؟
مرسی
سلامنقل قول:
از نظام وظیفه دانشگاه بپرسید که سنواتتون چطوریه
سلامنقل قول:
تا تیر ماه سال آینده مهلت داره
من 1 سال ( 2 ترم ) کارشناسی خوندم ، از مهر تا پایان ترم دوم همین امسال منظورمه . کلا برا دوره کارشناسی - 3 سال معافیت زدن برای من .
حالا اگه تابستون کنکور بدم ، رشته دیگه و دانشگاه دیگه قبول بشم ، باز هم 3 سال دیگه معافیت میدن بهم یا اینکه 2 سال میدن ؟
چون تغییر رشته بدم باید واحد پیش نیاز هم پاس کنم که ترم میگیره !
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید که دقیقا چی بپرسم؟نقل قول:
چون الان ما که ترم 10هستیم بهمون سنوات گذشته میگن...
ببخشید با این شرایط امکان معافیت وجود داره:
پدر بالای 65سال و دارای ناراحتی قلبی
و 2تا برادر بزرگتر که هردو ازدواج کردن
تعداد سنوات اضافیتون در فرصت یکساله محاسبه میشهنقل قول:
خیر نمیتونید معاف بشیدنقل قول:
اینجا شرایطشو گفتیم::
سلام . کفالت پدر زن رو میشه گرفت؟ در صورتی که پسر نداشته باشه و داماد بزرگ باشی ( یعنی تنها داماد )
من الان میخوام کنکور ثبتنام کنم ولی سایت میگه کد نظام وظیفه رو وارد کن.
متولد 73 هستم با داشتن معافیت تحصیلی تا سال 95.کاردانی دارم ثبتنام میکنم
کد 5 رو زدم درسته؟
سلامنقل قول:
شرایط کفالت در صفحه اول همین تاپیک گفته شده
مشکلی ندارهنقل قول:
سلاممیشه کامل توضیح بدین از سردرگمی در بیام؟
من متولد 14 فروردین 74 ام
سال 92 یه بار کنکور دادم و امسالم بار دومم میشه که میخوام کنکور بدم که هردوسال هیچی نخوندم و چیز خاصی قبول نمیشم :دی
حالا شنیدم میشه برم شبانه یا پیام نور اسم بنویسم بعد واسه کنکور 94 هم بخونم وقتی قبول شدم انصراف بدم از پیام نور یا شبانه
با توجه به اینکه الان 19 سالمه میتونم این کارو بکنم یا نه؟ مشکلی واسه خدمت پیش نمیاد؟
اینم بگم که هنوز دیفرانسیل رو قبول نشدم (شاید این امتحانی که خرداد دادم قبول شم، مطمئن نیستم)
کسی تجربه ای نداشته؟
مرسی
سلامنقل قول:
بله می تونید دانشگاه دیگه ثبت نام کنید تا معافیت تحصیلی صادر بشه بعدش در صورت قبولی در دانشگاه بهتر ، از اون دانشگاه قبلی انصراف بدید
راستي فرشيد جان اين قانون تبصره اي چيزي نداره كه حداكثر چند ترم درس خونده باشه طرف در رشته قبليش ؟نقل قول:
كسي كه 3 -4 ترم بخونه و بعدا انصراف بده و در اون فرجه يك ساله دانشگاه بهتر قبول بشه وقتي كه رشته جديد ميخواد ثبت نام كنه پليس +10 براش معافيت رو صادر ميكنه ؟
سلام دوستان من میخوام کاردانی به کارشناسی ثبت نام کنم
خدمت سال 90 رفتم موقعه ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چند بزنم مرسی
سلام . من دانشجو هستم . میخواستم پاسپورت بگیرم . رفتم نظام وظیفه گفتن شما در صورتی میتونید پاسپورت بگیرید که اجازه خروج قبلش بگیرید . اما من فقط میخوام پاسپورت بگیرم که هر وقت خواستم برم دردسر اضافی بابت پاسپورت گرفتن نداشته باشم . ایا نمیشه پاسپورت رو بدون اجازه خروج گرفت ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
سلامنقل قول:
کد 1 ، کارت پایان خدمت
سلامنقل قول:
اگه نظام وظیفه اینو میگه ، باید اجازه خروج داشته باشید
سلام یه سوال حیاتی داشتم می خواستم بپرسم اگه برم سربازی می تونم در حینش مرخصی بگیرم برا درس خوندن و اگه می تونم حداکثر چند ماه؟ایا حین خدمت میشه درس خوند؟وایا اصلا میشه کنکور داد اگه سریازی بری
و اخر اینکه اگه قبول شم می تونم برم یا باید وایسم تا سربازیم تموم شه؟خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین....(در ضمن من دیپلم تجربی ام):n16:
نه خیر . فقط مرخصی ایی که حقتون هست میدن که ماهی یک روز هست . توی اموزشی که اصلا . اما تو یگان بستگی به محل خدمت و وظیغه اای که بهتون محول میشه داره . برا کنکور دادن به احتمال زیاد بهتون مرخصی میدن در حد یک روز . اگه غیبت نداشته باشید بهتون ترخیص از خدمت میدن .نقل قول:
مرسی از جوابتون من دو سال دانشجو دانشگاه ازاد بودم (نرم افزار) بعد چون خیلی پزشکیو دوست داشتم پارسال انصراف دادم تا از اون یکسال ازمون مجددم استفاده کنم ولی یه سری اتفاقات افتاد نتونستم درس بخونم می خواستم بدونم هیچ راهی هست که یکسال دیگه تو خونه بمونم درس بخونم؟(متولد شهریور 71)نقل قول:
تا اونجا که بنده در جرریان ام نه هیچ راهی نیست و بعد یکسال شما وارد غیبت میشید .نقل قول:
سلام
یه سوال خیلی مهم و حیاتی داشتم :
من کارشناسی ورودی88 ام،اگر درسم 11ترمه تموم بشه(یعنی دیماه امسال) باید سریع بعدش برم سربازی؟یا باز یکسال معافیت رو بهم میدن؟:n28:
لطفا بهم جواب بدید
سلام به همگی
من پارسال فاغ التحصیل شدم . از پیش دانشگاهی. رفتم پلیس +10 به اشتباه گفت 6 ماه فرصت داری وگرنه وارد غیبت میشی . من هم برای اینکه وارد غیبت نشم . رفتم بهمن ماه دانشگاه پیام نور یه رشته انتخاب کردم . تا بتونم امسال کنکور بدم . اما امسال یه مشکلی برام پیش اومد میخوام برای سال 94 کنکور بدم . در ضمن یه رشته دانشگاه ازاد هم بخونم که اگه سال دیگه مشکلی پیش اومد و نتونستم تو کنکور نتیجه خوبی بگیرم . همونو ادامه بدم . ولی مثل اینکه فط یکبار میشه انصراف داد . اگه برم تهران راهی داره که این پیام نور رو جزو انصراف حساب نکنند. من انتخاب واحد هم نکردم . فقط شهریه ریختم حساب. :n28:
تشکر از همتون:n16:
....................................... .
سلام
دوستان برادر کوچیک بنده متولد آبان 73 هست و تا پایان شهریور امسال فراغت از تحصیل داره و باید دفترچه پست کنه. امسال کنکور داده اما ظاهرا رشته ی مورد علاقش قبول نمیشه.
سوال من اینه که اگر دانشگاه آزاد ثبت نامش کنم و سال آینده دوباره دولتی شرکت کنه و قبول بشه میتونه از آزاد انصراف بده و بدون مشکل نظام وظیفه دولتی ثبت نام کنه و ادامه بده؟ یعنی بعد از انصراف از دانشگاه آزاد تا چه مدت بهش فراغت از تحصیل داده میشه که بتونه دولتی ثبت نام کنه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
کاملا شدنیه فقط باید تو اون یه سال دانشجوی آزاد باشه بعد کنکور دولتی که قبول شد مدارک رو ببره بده دانشگاه دولتی فقط یادت باشه اصل مدارک رو سعی کن به دانشگاه آزاد ندی و بگین هنوز آماده نیست و کپیش یا المثنی رو بدین که پس گرفتن اصل مدارک یکم سخته. بعد باید از آموزش دانشگاه یه برگه مشخص شدن نظام وضیفه بگیری ببری یه نیروی انتظامی امضا کنه بدی به دانشگاه . همین
ممنون دوست عزيزنقل قول:
اون نامه كه عرض كرديد رو بعد قبولي در دانشگاه دولتي بايد از دانشگاه آزاد محل تحصيلش بگيره و براي امضا ببره نيروي انتظامي تا به دانشگاه دولتي تحويل بده؟
پس ديگه نيازي به ارسال دفترچه نيست و به محض اومدن جواب كنكور دانشگاه آزاد ثبت نام كنه؟
اگر در طول ٢ ترمي كه در دانشگاه آزاد هست تا دولتي قبول بشه سر كلاس نره و مشروط بشه مشكلي پيش مياد؟
تشكر
اون نامه به نیرو انتظامی میگه این دیگه دانشجو دانشگاه آزاد نیست و بعدش موقع ثبت نام تو دانشگاه دولتی ، تو لاین ثبت نام خودش پلیس +10 داره اونجا خودشون درخواست معافیت تحصیلی رو میزنننقل قول:
بله نیازی به فرستادن دفترچه نیست ، درباره نرفتن سره کلاس اون برای هر دانشگاه فرق می کنه باید از دانشجوهای اونجا بپرسین برای ما یا اون درس رو حذف میکرد و یا ممکن بود استاد0.25 بده بیشتر بستگی به استاد داره
مشروطم برای دانشگاه 3 متوالی یا 4 تا کلا هست که بعد اخراج میشه
--البته من پیشنهاد میدم برای دانشگاه آزاد مرخصی بگیرین مثلا مشکل پزشکی یا خانوادگی ،چون اگه دوباره قبول نشه از دوطرف بازنده میشه--
سلام
من متولد آبان 72 و ورودی مهر 90 کاردانی بودم که طبق قوانین اون زمان حداکثر سنوات تحصیلی 3 سال و قابل افزایش با کمیسیون تا 3.5 سال بود. الان دوتا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین:
من الان ترم 6 رو تموم شدم ولی به خاطر مشکلاتی که داشتم دو درس تخصصی رو نتونستم پاس کنم. مسئول رشته ما تو دانشگاه گفت برای این که بتونی این دو درس رو به صورت معرفی به استاد بگذرونی باید حداکثر تا 30 شهریور تو یه دانشگاه دیگه ثبت نام و از اونجا نامه بیاری تا ما بتونیم بهت معرفی به استاد بدیم و حداکثر تا 30 شهریور فارغ التحصیل بشی. حالا سوال من اینه:
1- اگه من نتونستم تا شهریور فارغ التحصیل بشم نمیتونم تو مقاطع بالاتر ادامه تحصیل بدم؟ یعنی بهم مرخصی داده نمیشه؟
2- تو دفترچه تو قسمت قوانین وظیفه عمومی نوشته « داوطلباني كه مدت تحصيل آنان در مقطع كارداني بيش از سقف مجاز سنوات تحصيلي به طول انجاميده، مجاز به ادامه تحصيل در مقطع بالاتر نيستند.»
منظور از سقف مجاز همون 3.5 ساله؟؟؟ زمان ثبت نام من قانون این بود : حداکثر سنوات تحصیلی 6 ترم و با نظر کمیسیون موارد خاص قابل افزایش تا 7 ترم که تو نظام وظیفه هم همینو نوشته بود که بالا گفتم.
چون عجله دارم اگه زودتر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
1- چون سنواتتون تموم شده ، خیر اجازه ادامه تحصیل ندارید تا زمانی که دفترچه بفرستید و غیبت نداشته باشید
2- طبق قوانین جدید سنجیده میشه و منظور 5 ترم هست و قابل افزایش تا 6 ترم تحصیلی
.
وقتی من تو دانشگاه ثبت نام میکردم سنوات 6 ترم و قابل افزایش تا 7 ترم بود که سال بعد قوانین عوض شد و تو دانشگاه اطلاعیه زدن که این قوانین ورودی های 91 به بعد رو شامل میشه! حتی تو دفترچه هم تا 3.5 سال نوشته بود! منم با همون برنامه واحدامو انتخاب میکردم!!!نقل قول:
1- یعنی الان من وارد غیبت شدم؟ اگه وارد غیبت شده باشم باید چیکار کنم؟ من اصلا نمیدونستم همچین چیزی هست!!!
2- از کجا بفهمم وارد غیبت شدم یا نه؟
من الان سربازم و لیسانس دارم
یه بار بخاطر لیسانس از معافیت تحصیلی استفاده کردم
الان میخوام تجربی بخونم و پزشک قبول شم.تا مهر سال آینده که اگه خدا بخواد برم سر کلاس 2 ماه ار خدمتم میمونه یعنی اول آذر 94 خدمتم تموم میشه
حالا میخوام ببینم آیا به من دوباره معافیت تحصیلی میدن در حین خدمت؟یا باید حتما خدمتم تموم بشه و بعد برم دانشگاه؟
من ورودی سال 90 مقطع لیسانس و الان ترم 6 هستم پس من باید لیسانسم 10حداکثر ترمه تموم کنم.
من برای کنکور کارشناسی یه بار پشت کنکور موندم آیا با این حساب بازم فرصت10 ترمه تموم کردن تحصیل دارم؟
بعد اگر من 10 ترمه تموم کنم آیا بازم میتونم تا یک سال بعد از گرفتن لیسانس برای سربازی اقدام کنم؟ یا نه اون فرجه یکساله فقط برای اونایی که 8 ترمه تموم کنند؟
باید برید نظام وظیفه دانشگاهنقل قول:
در همون مقطع نمیتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنیدنقل قول:
در مقاطع بالاتر اگه قبول بشید میتونید از خدمت ترخیص بشید