نقل قول:
دكمه رو دير ميزني بايد سريعتر بزني.
دقيقا نميدونم كدوم مرحله هستي ولي بازي 5 مرحله اصلي داره كه هر كدام از اين 5 مرحله اصلي 4 تا مر حله ديگه دارن الان ببين كدوم مرحله هستي وببين تا مرحله 4-5 چقدر مونده.
Printable View
نقل قول:
دكمه رو دير ميزني بايد سريعتر بزني.
دقيقا نميدونم كدوم مرحله هستي ولي بازي 5 مرحله اصلي داره كه هر كدام از اين 5 مرحله اصلي 4 تا مر حله ديگه دارن الان ببين كدوم مرحله هستي وببين تا مرحله 4-5 چقدر مونده.
اصولا زمان های پرش 2 تا دکمه رو یا هم باید بزنی.1و3 رو اصولا می گه با هم بزن.الان فکر کنم Chapter 4 قسمت 3 باشی.داری یک Chapter کامل.حالا حالا باید بری:46:نقل قول:
بابا اين عقربه عجب سگيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا نمي تونم بكشمش ميره تو زمين هر كاري ميكنم بيرون نمياد. با آر پي جي هم نمي ميره. كسي سيوي داره كه فشنگ زياد داشته باشه؟ فشنگ كم دارم. هم اكنون نياز مند ياري سبزتان هستم.
ای بابا. بزار روشنت کنم:20:نقل قول:
این تورنتی که من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردم با این چیزی که شما معرفی کردی فرقی نداره. هر دو روز 26 may آپلود شدن. یعنی 9 روز بعد از انتشار بازی. اون شخصی هم که این رو آپلود کرده اسمش EvilCreature بوده و در قسمت توضیحاتم گفته که این اولین تورنتی هست که من آپلود می کنم و همچنین اولین کسی هستم که این نسخه رو آپلود می کنم. بعدش هم گفته که این نسخه مال USA هستش و باز هم در این نسخه بازی با موس در کار نیست و باید پچش نصب شه ولی پچ گرافیک از همون اول نصبه. بقیه هم نظراتشون رو در این رابطه دادن. ولی هنوز کسی کامل این نسخه رو دانلود نکرده. خود منم تا الان RE 4 رو بازی نکردم. چه با پچ چه بدون پچ. واسه همین اگه دانلودش کنم نمی دونم گرافیک این در مقایسه با بقیه نسخه ها چطوریه.
نقل قول:
بکشونش تو او دالان ، از بشکه ها استفاده کن تیرهاتم اگه با مگنوم یا Shutgun دقیق بزنی دخلش میاد. موفق باشی
هورااااااااااااااااااا
بالاخره تموم شد. چقدر طولانی بود این بازی ولی خیلی توپ بود کلی حال کردم
دست همه بچه هایی که کمک کردند درد نکنه، سپاس.
منم اويل 1 رو تموم كردم تازه فهميدم چي به چيه.
بعد از مدتها با يه اويل حال كردم.
يه سوال:
وسكر كه تو اويل 1 ميميره.
تو اويل 4 چيكار ميكنه؟؟
دوباره زنده شده؟؟
دوست عزیز من ندیدم که وسکر چطور مرد .نقل قول:
منم اويل 1 رو تموم كردم تازه فهميدم چي به چيه.
بعد از مدتها با يه اويل حال كردم.
يه سوال:
وسكر كه تو اويل 1 ميميره.
تو اويل 4 چيكار ميكنه؟؟
دوباره زنده شده؟؟
میشه یه توضیحی بدی ؟
چون من اصلا اویل 1 بازی نکردم .
اصلا یه نتیجه گیری !
هیچ کس در اویل 4 نمیمیرد !!!!!
مثلا آدا که مرد ولی نمرد !
کراوزر مرد ولی نمرد !
خیلی جالبه ها !
نقل قول:
آره منم همیشه این سوالو داشتم، کسی میدون ماجرا از چه قراره؟
راستی cyrus تو همون نسخه قدیمی رو بازی می کنی با همون گرافیک پایین؟
بالاخره اين عقري عوضي رو زدم. البته فشنگامم با خاك يكسان شدن!!