دوستان، ترادبرد به دایمی همراه اول از دو اپراتور دیگه، چه بسته هدیه ای داره؟
Printable View
دوستان، ترادبرد به دایمی همراه اول از دو اپراتور دیگه، چه بسته هدیه ای داره؟
فقط 800 مگ حجم اینترنت. :-)نقل قول:
همراه اول دنبال چاپوندن ملت هست تا هدیه دادن.
تشکرنقل قول:
فقط یه نکته تاکیدی!!!
دایمی ایرانسل و رایتل دیگه درسته؟
اخه اعتباری هم به همرا اول ترادبرد کنه همینه
بله . دایمی هم همون 800 مگ هست. اگه سیم کارتت ایرانسل هست برو رایتل و اگه رایتل هست ترابرد کن ایرانسل هم هدیه خوبی میده هم تعرفش به صرفه هست. همراه اول فقط تیغ زدن مشترکین براش مهمه و سود.نقل قول:
نه ، صرفا سوال بود!!!نقل قول:
912 همراه اوله، میخوام برم رایتل ( احتمالا) به دو دلیل،
تعرفه ارزون تر
تعرفه 0.1 مصرف ازاد تا قبل 2 ظهر با توجه به اینکه اونقدری نیاز ندارم ک بسته بگیرم، و مصرف نت گوشیمم بیرون تا قبل همین ساعته
هدیه ترادبرد به رایتل چطوره؟
رومینگ ملیش دقیقا چطوره؟ هزینه که ظاهرا نداره اما مثلا من از شهر خارج شم یا وارد مترو شم، خودش میره همراه اول یا ایرانسل،یا باید دستی آنتن بدم
کلا اگه کسی دایمی رایتل داره یه توضیح بده میارزه یا نه!
پرداخت قبض قبل 20 ام هدیه داره؟
هدیه ترابرد سیم کارت دائمی به رایتلنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رومینگش هم هیچ گونه هزینه ای نداره. جدیدا به همراه اول هم توافق کردند و میشه روی شبکه 3جی و 4جی همراه اول وصل شد و از بسته اینترنت رایتل استفاده کرد و علامت R هم دیگه نمیوفته( البته فعلا فقط به 3g وصل میشه)
پرداخت قبض قبل 20ام هدیه نداره.
من خودم دائمی رایتل داشتم ترابرد کردم فعلا ایرانسل.
قبلا که باید دستی سرچ میکردم برای رفتن روی 3g خود رایتل ولی الان دیگه با این توافق با همراه اول دیگه فکر نکنم احتیاجی باشه.
البته هدیه پیامک و مکالمه قبلا باید حتما روی شبکه خود رایتل باشی و نه رومینگ.
ولی هدیه اینترنت رو میشه روی شبکه همراه اول استفاده کرد.
بعضی از دوستان چند صفحه قبل گفتن مثل اینکه مشکل برطرف شده (صفحه 135)نقل قول:
یعنی کلا 1 بسته 1 ماهه؟ ایرانسل خیلی بهتره کهنقل قول:
با این وضع یعنی از دایمیش راضی نبودی؟ توصیه میکنی؟ راستش منتظر تموم شدن بسته این ماهمم تا 21 شهریور! وگرنه میرفتم
و اینکه همراه اول خونه ما کلا 2 جی به زور داره اما رایتل و ایرانسل 4 جی هم دارن!!
پ.ن:کاش نسخه موبایل فروم درست شه، دکمه تشکر نداره
بله همین بسته یکماهه هست. ایرانسل بجز بسته 20 گیگ ماه اول تا شش ماه هم ماهی یک گیگ میده و یکماه مکالمه رایگان ایرانسلی.نقل قول:
نه راضی بودم ولی خوب سرعت ایرانسل توی منطقه ما بهتره و رایتل توی خونه ما یک انتن بیشتر نمیده و من ترابرد کردم ایرانسل . در حال حاضر ایرانسل بهتره و اگه راضی نبودی بعد ترابرد کن رایتل.
800 مگ مصرف 1 روز منه به زور اگه تازه صرفه جویی کنم .. خاک بر سر دزد خسیس اولنقل قول:
:n30: