علي جان، كارتريج هاي دو تا چند كاره اي كه گفتي، روش كارتريج Starter است و 1000 برگي است. شارژش هم فكر نميكنم مشكلي داشته باشه، شارژ كارشو پيدا كني، برات شارژ ميكنه. كارتريج هايي كه بري از بيرون بخري، 2000 برگي است.
Printable View
علي جان، كارتريج هاي دو تا چند كاره اي كه گفتي، روش كارتريج Starter است و 1000 برگي است. شارژش هم فكر نميكنم مشكلي داشته باشه، شارژ كارشو پيدا كني، برات شارژ ميكنه. كارتريج هايي كه بري از بيرون بخري، 2000 برگي است.
نقل قول:
سلام بر سناتور عزيز
آقا اين مدل دقيق Pro را برام مي نويسي ... ممنون مي شوم ...
با احترام
كاويان
منظورم اینه که میشه این مدل کارتریج رو شارژ کرد ؟ چیپ میخواد یا نه ؟ دردسر داره !؟!؟نقل قول:
نظرتون در مورد اینا چیه !؟ کارتریج ش رو میشه شارژ کرد
جفتشون از hp black cartridge 36a استفاده میکنن
دوست عزیز کلا پرینتر های اچ پی چیپست نمی خوان برای شارژ.الان این دو مدل وجود دارن در بازار اگه به فکس نیازی نداری بیخودی هزینه نکن.نقل قول:
در ضمن اگه اسکنر و پرینتر جدا بگیری بهتره،اسکنر روی همه ی پرینتر های چند کاره،برای اینکه قیمت تمام شده شون پایین باشه،کیفیت ضعیفی دارن.
توی ایران هم پیدا میشه اگر بگردین ولی حدود قیمت 500 تومن باید باشه:نقل قول:
[PHP]http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=182&modeli d=12892[/PHP]
مرسی از جواب ولی این 2 مدل فکس ندارن !نقل قول:
دوست عزیز کلا پرینتر های اچ پی چیپست نمی خوان برای شارژ.الان این دو مدل وجود دارن در بازار اگه به فکس نیازی نداری بیخودی هزینه نکن.
در ضمن اگه اسکنر و پرینتر جدا بگیری بهتره،اسکنر روی همه ی پرینتر های چند کاره،برای اینکه قیمت تمام شده شون پایین باشه،کیفیت ضعیفی دارن.
و برای من هم امکان استفاده از پرینتر و اسکنر به صورت جدا وجود نداره
راستی کیفیت اسکن 600 x 600 یا 1200 x 1200 ضعیفه !؟؟ کسی میتونه یه متن اسکن شده با این کیفیت بزاره
و سوال من این بود که مدل کارتریج بالا رو میشه شارژ کرد ؟
راستی مدل پرینتر P1505 اچ پی چطوریاس ! کسی داره این مدل رو !؟ کارتریجش رو میشه شارژ کرد
اینم مشخصات M1522n
Functions All-in-one functions
Black-and-white printing, black-and-white copying, black-and-white and color scanning
Multitasking capability
Yes
Speed/monthly volume Print speed, black (best quality mode)
Up to 24 ppm
Print speed, black (normal quality mode)
Up to 24 ppm
Monthly duty cycle
Up to 8,000 pages
*Footnote for duty cycle
Duty cycle is defined as the maximum number of pages per month of imaged output. This value provides a comparison of product robustness in relation to other HP LaserJet or HP Color LaserJet devices, and enables appropriate deployment of printers and MFPs to satisfy the demands of connected individuals or groups.
Recommended monthly print volume
250 to 2,000 pages
*Footnote for recommended monthly print volume
HP recommends that the number of pages per month of imaged output be within the stated range for optimum device performance, based on factors including supplies replacement intervals and device life over an extended warranty period.
First page out (black)
As fast as 9.5 sec
Processor speed
450 MHz
Printer page yield
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Print quality/technology Print technology
Laser
Print quality, black
Up to 600 x 600 x 2 dpi
Resolution technology
REt, HP FastRes, HP TrueRes
Cartridges
1 (black)
Paper handling/media Paper tray(s), standard
1 plus 10-sheet priority slot
Paper tray(s), maximum
1 plus 10-sheet priority slot
Input capacity, standard
Up to 250 sheets
Envelope feeder
No
Envelope input, standard
Up to 10 envelopes
Output capacity, standard
Up to 125 sheets
Output capacity, maximum
Up to 125 sheets
Duplex printing (printing on both sides of paper)
Manual (driver support provided)
Document finishing
Sheetfed
Media sizes, standard
Priority input tray and Tray 1: letter, legal, envelopes (No. 5 (1/2 Baronial) through No. 11), index cards, postcards; automatic document feeder (ADF): letter, legal
Media sizes, custom
Priority input tray and Tray 1: 3 x 5 to 8.5 x 14 in; automatic document feeder (ADF): 5 x 5 to 8.5 x 15 in
Media types
Paper (bond, color, heavy, letterhead, light, plain, preprinted, prepunched, recycled, rough), envelopes, transparencies, labels, cardstock
Memory/print languages/typefaces Memory, standard
64 MB
Memory, maximum
64 MB
Hard disk
None
Print languages, standard
HP PCL 6, HP PCL 5, HP postscript level 3 emulation
Typefaces
45 scalable TrueType, 35 PostScript
Scanner specifications Scanner type
Flatbed, ADF
Scan resolution, enhanced
Up to 19,200 dpi
Scan resolution, hardware
Up to 1,200 x 1,200 dpi
Bit depth
24-bit
Levels of grayscale
256
Task speed
Multi-page letter document with colored text was scan to file (200 dpi, 24-bit, jpeg) via WIA, total scan time was 58 seconds for 3 pages (not including the first page)
Automatic document feeder capacity
Standard, 50 sheets
Maximum scan size - flatbed
8.5 x 11.7 in
Copier specifications Copy resolution, black
Up to 600 x 600 dpi
Copy reduce/enlarge settings
25 to 400%
Maximum number of copies
Up to 99 copies
خوب بلاخره بعد از این همه پیشنهاد و قاطی کردن یه تصمیم کلی گرفتم
یا اینکه برم HP M1522 بگیرم !! یا اینکه :
یه اسکنر Scanjet G4010 یا 4050 بگیرم با یه پرینتر لیزری سیاه و سفید مدل P2014 یا P2015 که کارتریج 53A میخوره و 3000 تا پیچ میزنه !؟!
(1) قیمت کل این 2 تا بالایی ها میشه دورو ور 400 ولی اگه کسی قیمت دقیق تر داره بگه
(2) راستی کدوم مدل پرینتری که انتخاب کردم خوبه P2015 یا P2014 !؟ دلیل یا علت چیه >> (3) << فرق شون تو چیه !؟ (2/1) تو رنج 250 پرینتر لیزری سیاه و سفید بهتریم هست !؟
(4) اسکنر بهتر تا قیمت 150 تومن چیز دیگه ای هم هست یا نه !؟
(5) راستی من M1522 رو بخاطر یه سری امکانات ساده مثل کپی 2در 1 صفحه - تنظیم Darkness و یه سری امکانات ساده دیگه میخواستم حالا با این 2 دستگاه بالا میشه این کارا رو کرد !؟
(6) میشه کپی مستقیم بدون دردسر گرفت !؟
کلی گیج شدم !! ولی این دیگه اخرین پست و سوالام هست لطفا کامل بهم پاسخ بدین و اگه نظر و پیشنهادی دارین بگید ؟
خیلی ممنون جبران میکنم
عکس مدل های بالا رو هم میزارم :
Scanjet G4010
P2014
P2015
اسكنر 4010 خوبه، من خودم هم دارمش؛ كاملا راضيم ازش.
2014 سرعتش نسبت به 2015 كمتره، دقيق يادم نيست، ولي فكر كنم Resolution اش هم پايين تره؛ شايدم نباشه.
الان چون داره كمياب ميشه و توي ايران هر چيزي كمياب بشه، به خاطر كمياب شدنش (نه به خاطر كيفيتش خوبش) از 2015 گرون تره! 2015 حدود 200 تومنه، 2014 حدود 225 تومنه!!!!!!
يا ليزر رنگي 3600 كه يه زماني 490 تومن بود، الان شده 680 تومن (چون كمياب شده) و 3505 كه سرعتش 5 برگ بيشتر از 3600 است و كارتريجهاش 1.5 برابر حجم تونر 3600 رو دارن و Resolution اش هم نسبت به 3600 بالاتره، 700 تومنه و همه هم دنباله 3600 ميدون! به نظر شما جالب نيست؟! :18:
يا اينكه همه دنبال HP 6L يا 1320 يا 1300 هستن و حاضرن براش تا 500 تومن هم پول بدن!! عقل كه نباشه، جون در عذابه :31:
تنها مشكلي كه شما داري اگه پرينتر و اسكنر جدا بگيري، تنظيم همين گزينه هاي تنظيم رنگ و بزرگنمايي و اين چيزاشه كه اين كارا رو بايد براي كپي گرفتن، نرم افزاري از طريق كامپيوتر انجام بدي. ولي اگه كامپيوترت روشن باشه، روي اسكنر يه كليد كپي وجود داره كه وقتي فشارش بدي، يه كپي به صورت اتوماتيك از پرينتر مياد بيرون.
پرينترو ميخري 200 تومن، اسكنر هم 150 تومن. فقط موقع خريد پرينتر حواست جمع باشه كه كارتون پرينتر تك چسب باشه، بعضي از اينا چسب كارتون رو با سشوار داغ ميكنن و كارتريج فابريكشو برميدارن و يه كارتريج لگن طرح ميزارن توش. سعي كن از جاي مطمئن بخري و حواستم جمع كني كه چسب كارتن مشكلي نداشته باشه.
نه سرعت و رزولیشن هردو یکی هست ولی فکر کنم 2015 بهتر باشهنقل قول:
2014 سرعتش نسبت به 2015 كمتره، دقيق يادم نيست، ولي فكر كنم resolution اش هم پايين تره؛ شايدم نباشه.
بابت جواب ممنون
سرعت 2014 پايين تره عزيز دلم.
شما انتخاب خیلی خوبی کردین دوست من.پرینتر 2015 در حال حاضر بهترین پرینتر پر سرعت قیمت متوسط در بازار هست.نقل قول:
در مورد اسکنر به canon Lide90 هم نگاهی بیندازید.با اینکه کیفیتش با این اسکنر تفاوتی نداره،قیمتش خیلی مقرون به صرفه تره:
[PHP]http://www.digikala.com/Reviews/Scanners/Details.asp?PId=SC-Can-Lide90[/PHP]