بندرعباس هنوز که خبری نیست خیلی منتظر 1 شهریورم ببینیم چی میشه
Printable View
بندرعباس هنوز که خبری نیست خیلی منتظر 1 شهریورم ببینیم چی میشه
آقا کی قراره این اتفاق بیافته و سرعتش تا چه اندازه خواهد بود؟
این دقیقا کدوم خیابان مشهد هست که تست گرفته شده؟نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی ایرانسل
گفتم اصفهان هنوز تست هم ندادید ...
گفت هیچ تاریخ رسمی به ما اعلام نکردند که کی راه اندازی رسمی میشه
گفتم شنبه هم راه نمیافته گفت خیر .... هیچ چیزی معلوم نیست
و اون شهرها که هم الان هست فقط برای تست هست .
یعنی بشین تا راه بیافته (فکر کنم منظورش این بود)
پس اصفهان هم اینطوره. کاشون هم خبری نیست. همیشه اصفهان تو اینترنت و اینها عقبتر از بقیه عمل میکنه.نقل قول:
مثل ای دی اس ال مخابراتش که تا چند وقت پیش فقط 128 میدادن که شاید روی 2مگ میبود و بالاتر نمیدادن و شبانه هم نداشت.
تازگی یکم بهتر شده سرعتهای مخابرات. ولی واقعا این تجهیز نشدن آنتنها به 3g نا امید کنندست. اکثر شهرها دارن تست میذارن ولی اینجا هیچی به هیچی.
هم نسل سوم رایتل بسیار بسیار دیرتر از شهرهای دیگه راه افتاد هم نسل ایرانسل در اصفهان که یک کلان شهر است واقعاً!نقل قول:
دست هایی در کار هست که بیشتر به مسولین مذهبی این شهر برمیگرده که اجازه این کار نیم دهند متاسفانه و در مقابل تکنولوژی مقاوت می کنند...
این نشون میده که اپراتورها برای گسترش نسلهای جدید در این شهر مشکلی ندارند بلکه مسولین این شهر با فناوری مشکل دارند...
نه منم جدیدا دیتا واسم رد نمیکنه ولی 5-6 دفعه که پشت سر هم دیتا رو خاموش روشن میکنم میاد..فکر کنم مشکل تو آی پی دارن..و اینکه شاید دارن تغییراتی میدن.نقل قول:
پس دمه شهر خودمون گرم که حتی زودتر از تهران من علامت 3g رو گوشه موبایلم داشتم و فکر کنم تو ایران قزوین و تهران اولین شهرایی بودن که راه اندازی شد:n02:
دقیقا هیچی به هیچی.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بر روی هیچ کدام از سایت های ایرانسل در اصفهان تجهیزات نسل سوم نصب نشده... پس فعلا از تست سرعت خبری نیست.نقل قول:
اما برخی از سایت های اصلی همراه اول دارای تجهیزات نسل سوم هستند.