تو رو خدا ببین به چه روزی افتاده مملکت که عربستان دم در اورده واسمون....
خار و خفیف شدیم جلو این اعراب .....:n37::n35:
حیف درگیر دو تا جنگیم و تحریما پوستمون رو کنده، وگرنه قطعا جوابی تاریخی به ای ناراذل میدادیم.... :(
Printable View
تو رو خدا ببین به چه روزی افتاده مملکت که عربستان دم در اورده واسمون....
خار و خفیف شدیم جلو این اعراب .....:n37::n35:
حیف درگیر دو تا جنگیم و تحریما پوستمون رو کنده، وگرنه قطعا جوابی تاریخی به ای ناراذل میدادیم.... :(
جونم آقا مجتبی و معرفت طارمی...
ارتش سرخ دات كام : مجتبی محرمی، مردی که هنوز هم محبوب دل پرسپولیسی هاست و هرگز هم سرش را جلوی کسی خم نکرده و این بار هم اگر راضی شد تا جایزه مهدی طارمی را قبول کند به اصرار حسین هدایتی و سایر دوستان بود. گفت وگوی او با روزنامه خبروزشی را بخوانید.
ماجرای جایزه مهدی طارمی از کجا شروع شد؟
(باخنده) خود شما با مهدی مصاحبه کردید و با انتشار لطف و محبت طارمی باعث شدید صدها تلفن به من شود.
چه کسانی تماس می گرفتند؟
هرکس که فکرش را بکنید، از خبرنگاران رسانه های گروهی بگیرید تا همبازیانم و برو بچه های پرسپولیس که مدام زنگ می زدند. یکی تبریک می گفت، یکی شوخی می کرد. یکی می گفت ماشین را بیاور با هم برویم شمال و...
ولی خوب یادمان می آید در مصاحبه ای گفتید، جایزه مهدی طارمی را قبول نمی کنید؟
مطمئن باشید همین تصمیم را داشتم. مهدی طارمی بچه بامعرفتی است. هر ۱۰۰ سال یک بار و توی ۱۰۰ میلیون نفر شاید یکی به معرفت این جوان پیدا شود اما واقعاً این جایزه حق خود مهدی است.
چرا؟
خوب می دانم مهدی بچه بوشهر است. مال و اموال آنچنانی هم ندارد و می دانم زیر پای خودش هم ماشین نیست ولی آمده می خواهد جایزه اش را به کس دیگری ببخشد این خیلی حرف است. خیلی!
چه شد که بالاخره کوتاه آمدید و پذیرفتید؟
دوستان، مردم، حاج حسین هدایتی، خود مهدی طارمی و وکیلش خیلی اصرار کردند. باور کنید نمی خواستم قبول کنم. خودتان اخلاق مرا می شناسید. طی این همه سال با وجود مشکلات فراوانی که داشتم، کمک کسی را قبول نکردم، این بار هم اگر حاج حسین به من قول نمی داد قبول نمی کردم.
چه قولی؟
قول داد یک ماشین بهتر برای مهدی طارمی بخرد. حاج حسین توی رختکن بعد از بازی پرسپولیس و الهلال هم به خود مهدی قول این ماشین را داده بود و وقتی مطمئن شدم پذیرفتم.
قرار است نتیجه مزایده چهارم باشگاه پرسپولیس اعلام شود، پیش بینی خودتان چیست؟
من امیدوارم پرسپولیس به دست پرسپولیسی ها بیفتد. بحث مجتبی محرمی وسط نیست اما حاج حسین هدایتی، کریم باقری، علی کریمی و مهدی مهدوی کیا اسامی کوچکی نیستند. خداوکیلی نباید پرسپولیس را به اینها سپرد؟
ولی ظاهراً رقبای گردن کلفتی دارید.
قبلاً هم به شما گفتم مگر سایپا یا ایران خودرو بخش خصوصی هستند؟ بارها گفته شده که قرار است باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی واگذار شود. از لحاظ قانونی هم باید بخش خصوصی واقعی باشد.
بالاترین پیشنهاد را هم شرکت استیل آذین ایرانیان داده، درست می گوییم؟
بله، اسم مزایده رویش است. باید شخص یا شرکتی که بالاترین پیشنهاد را داده برنده شود...
البته باید اهلیت سهامداران تأیید شود؟
اهلیت علی کریمی، کریم باقری و مهدی مهدوی کیا که نیازی به تأیید ندارد. اهلیت این افراد را باید هواداران پرسپولیس را تأیید کنند که می کنند.
واگذاری قریب الوقوع سرخابیها به خودروسازان / فشارها بالاخره کارساز شد؟برخی منابع آگاه از نهایی شدن واگذاری سرخابیها به دو شرکت خودروساز خبر میدهند. این در حالی است که فشارهای زیادی وارد شده تا مسئولان به این واگذاری تن در دهند.
محتوای مخفی: متن کامل خبر !
با سلام خدمت تمامِ دوستان پرسپولیسی:n16:
به عنوانِ یک استقلالی :n02: برای تیمتون آرزوی موفقیت می کنم.:n10:
امیدوارم جوری این عربا تحقیر :n25: بشن که تو خوابش را هم ندیده باشند ، ان شالله موفق باشید.:n25:
میدونم چقدر نامردا شرایط را سخت کردند امیدوارم بازیکناتون بفهمند تو این بازی حیثیت ایران جلوی یک مشت عرب مطرح هست و مردونه تا نهایت توان بازی کنند.:n24:
خلاصه موفق باشید تا ما هم خوشحال بشیم.:n12:
سرمربی پرسپولیس تیمش را با یک تغییر نسبت به دیدار قبل به مصاف الهلال خواهد فرستاد.
برانکو ایوانکوویچ قصد دارد تیمش را با یک تغییر نسبت به دیدار قبل به میدان بفرستد. به این ترتیب که رضا خالقیفر جانشین علی علیپور خواهد شد و البته محسن بنگر نیز همچنان از روی نیمکت بازی تیمش را تماشا خواهد کرد. ترکیب سرخپوشان برای بازی با الهلال به شرح زیر است:
سوشا مکانی، رضا نورمحمدی، مایکل اومانیا، بابک حاتمی، حمیدرضا علیعسگر، احمد نورالهی، محمد نوری، رضا خالقیفر، هادی نوروزی، مهدی طارمی و امید عالیشاه.
دیدار برگشت الهلال و پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ساعت 22:35 امشب در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض برگزار خواهد شد. دیدار رفت این دو تیم با نتیجه یک بر صفر به سود نماینده کشورمان خاتمه یافته بود.
در اتفاقی عجیب برانکو مجبور شد از لابی طبقه اول برای گرم کردن و آماده سازی تیمش استفاده کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقی که تعجب حاضران در هتل را در پی داشت و آنها باور نمی کردند نماینده ایران از این امکانات برای آماده سازی پیش از دیدار برابر الهلال استفاده کند.
در حالی که امروز هیچ مسئولی در کنار پرسپولیس نبود این تیم برای آماده سازی اش پیش از دیدار برابر الهلال شرایط سخت و البته غیرقابل باوری را تجربه کرده است.
برانکو ایوانکوویچ که قصد داشت شاگردانش را برای آماده شدن به سالن بدنسازی ببرد و رفرش پیش از بازی را انجام دهد با ممانعت مسوولان هتل محل اقامت تیمش مواجه شد.
مسئولان هتل اعلام کردند جهت استفاده از فضای بدنسازی باید مبلغ 1500 ریال عربستان پرداخت کنند و سپس از امکانات آن استفاده کنند.
این در حالی بود که نژادفلاح در هتل حضور نداشت و برای انجام فریضه حج، اردو را ترک کرده بود.
این مساله باعث شد تا در اتفاقی عجیب برانکو مجبور شود از لابی طبقه اول برای گرم کردن و آماده سازی تیمش استفاده کند. اتفاقی که تعجب حاضران در هتل را در پی داشت و آنها باور نمی کردند نماینده ایران از این امکانات برای آماده سازی پیش از دیدار برابر الهلال استفاده کند.
واقعا این عربستانیها شعور ندارن :n21:
امیدوارم پرسپولیس یه برد سنگین و شیرین مقابل این تیم عربی به دست بیاره تا دلمون خنک بشه :47::n25: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سوالی که برای من مطرح شده اینه که این مسئولین پرسپولیس فکر میکنن اون نمازی که تو مسجدالحرام خوندن واقعا چقدر مقبوله؟
حج خودجوش وسط ماموریت ... :n15:
سالای قبل هر وقت تیمای ایرانی میرفتن برای مسابقه تو عربستان خبر میومد که تیم فلان بعد از بازی برای حج راهی مکه شده و بعدش بر میگردن
ولی اینا از حول حلیم افتادن تو دیگ و یادشون رفته که با پول چه کسی و برای چه کاری رفتن عربستان
بگذریم ...
امیدوارم هم پرسپولیس و هم نفت این مرحله رو با موفقیت پشت سر بذارن
برد 1-0 تو خونه نتیجه خوبیه و یه بازی با دفاع منطقی و البته ضدحمله های زهردار میتونه تیم رو ببره مرحله بعد
عکس/ تمرین پرسپولیسی ها در لابی طبقه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
++
+
به احتمال زیاد امروز شاهد یک بازی تدافعی همراه با ضد حملات سریع خواهیم بود.
اگه یک گل بزنیم قطعا تو نیمه دوم (مثل بازی دربی) بنگر میاد تو بازی که هم ترافیک تو خط دفاع زیاد بشه و هم رو توپ های ارسالی و بلند موفق تر باشیم!
انشاالله که بتونیم به جمع هشت تیم برتر آسیا صعود کنیم. :n12:
بعد از این بازی، میتونیم برای ادامه مراحل یارگیری کنیم و به نوعی اصلا یه تیم دیگه ببندیم.
به امید خدا اگه صعود کنیم بازی های مرحله یک چهارم سوم شهریور و بیست و چهارم شهریور برگزار میشه!
خدا پشت پناه شون ...
دو تا بازیکن دو تا اتوبان درست کردن چپ و راست یعنی حاتمی و علی عسکر
بهترین کار تعویض این دوتاست...حواسم نبود جایگزین نداریم بمونن تو زمین!!!!!
حاتمی که اصلاً تو باغ نیست
..............