[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز در 11 اینچ ها بنظرتون md 711 چطوره؟! هرچی گشتم ندیدم هیچ کدوم از لپ تاپای دیگه توی این رنج قیمت ازش بهتر باشن!!قیمتش علان حدود 3200 هست و مشخصاتشم واقعا عالیه ب نظرم!! فقط شک دارم بین 11 و 13 اینچ البته خودم دوس دارم 11 رو بگیرم و فک میکنم توی یک ریویو شنیدم طرف میگفت توی 11 اینچ روشنی و گرمی رنگ ها کمی بیشتره و از اون طرف قدرتشم توی بنچمارک ها یه کم از 13 بیشتر بود ک فک میکنم بخاطر رزولوشن کمترش هست!! ب هر حال نظر شما هم برام مهمه(هرچند دوست عزیزم پویا کمکم کرد در بسیاری موارد)
مدل 13 اینچ مک ایر باتریش خیلی قوی تر هست در حد 4-5 ساعتی بیشتر کار میکنه . 11 اینچ خیلی کوچیک میشه و سخته یکم . واسه اون سایز به نظرم تبلت آیپد بهتره .نقل قول:
دقیقا درسته. صفحه 11 اینچی با توجه به فاصله ای که از چشم وجود داره کمی چشم رو اذیت میکنه. البته من باهاش کار کردم اما حس راحتی 13 اینچ در برابرش مثل درآوردن جوراب در پایان یه روز طولانی میمونه :n02: بنابراین همونطور که دوستمون گفتن اگه 11 بخوای بهتره تبلت بگیری.نقل قول:
هرکی هم که میگه 13 اینچ کوچیکه احتمالا باهاش طولانی کار نکرده وگرنه اینو نمیگفت. من که راضی بودم.
از شما 2 دوست عزیز متشکرم!ولی خوب اگر 11.6 اینچ اندازه بدی بود خوب علان همه کمپانی ها لپتاپ های هیبریدی و غیر هیبریدی 11 اینچ دارن!!نمونشم سونی ک 11 اینچش بدون صفحه نمایش لمسی حدود 4200 قیمت میخوره در صورتی ک فقط از نظر رزولوشن بالاتر از md 711 هست و از نظر قدرت مخصوصا گرافیک پاینتره!!من دانشجو معماری هستم و لپتاپ قبلیم ge620dx+ بود با رم 8 و گرافیک 635 و پردازنده i7 ولی دیدم ک بیشتر از نیازمه و وزن زیادش کلافم کرده بود!!از ویندوزم خسته شدم میخوام مک رو امتحان کنتم!!کار من کار کردمن با اتوکد،چرخ زدن توی نت،دیدن فیلم،و گوش دادن ب موزیک هست!!بازی اصلا مد نظر نیست(بصورت عامل انتخاب) خوب حالا 9 ساعت و 12 ساعت حرف شماها واقعا درسته و 3 ساعت دوام و شارژ 13 اینچ بیشتر میمونه!!من مشکلم با وزن و اندازست!!دوست دارم یه چیز کوچولو و واقعا سبک داشته باشم و هرجایی حتی بتونم دستم بگیرم یا بذارم توی کوله پشتیم یا کیفی ک همرام هست بدون اینکه وژن آنچنانی داشته باشه و یا فضای زیادی اشغال کنه!! اما بازم از نزدیک ندیدم ک تفاوت صفحه نمایش 11.6 با 13 اینچ چقدره ؟!! اگر کسی از عزیزان داشت موردیو منم راهنمایی کنه!!سپاسگذارم:n16:
خوراک کار شما سونی وایو پرو 13 اینچی با وزن یک کیلو ، بدنه فیبر کربن و صفحه تاچ دار هستش (مشخصاتش صفحه اول همین تاپیکه ) قیمتش حدود 1200 دلاره که هنوز ندیدم تو ایران وارد شده باشه. اگه کسی رو داری که برات از اونور آب بیاره راست کار خودته و زیر 4 تومن برات درمیاد وگرنه اپل مک بوک ایر 2013 مدل MD761 با قیمت حدودا 4300 فعلا یکی از بهترین گزینه ها میتونه باشه.
درود
دوستان N550JV را اگه بخوام از خارج بدم برام بیارن از دوبی میتونن برام بیارن ولی دوبی با درهم هست و قیمتش زیاد میشه! نظرتون چیه؟!
مهندس واسه کار کردن با اتوکد صفحه 11 اینچ خیلی ضدحال میزنه ها ... خودت که کار کردی تو اینجور برنامه ها هر چی صفحه گسترده تر باشه کار لذت بخش تره . ولی خوب اون لپتاپ کوچیک بدرد حمل و نقل میخوره و کارای کویچیک تو محیط اداره یا دانشگاه . ولی اگر میخوای باهاش تو خونه هم اتوکد کار کنی به نظرم اذیت میشی .نقل قول:
شما سایز مک ایر 11 اینچ رو روی یک کاغذ a4 ببر و بعدش بگیر دستت . فاصله دور حسی که لپتاپ میده و فاصله نزدیک حسی که تبلت میده .
خوب درست میفرمایید!! 11 اینچ ممکنه توی کار با اتوکد یکم در کرای طولانی اذیت کنه!! ولی وزنو کوچیکیشو چیکار کنم ؟!!!:n01: از اون طرف اون سونی 13 اینچ وزنش خوبه ولی شارژو چیکار کنم؟!!!! حالا اینام ب کنار قیمت 3200 واقعا مناسبه با این مشخصات!! مثلا من دیدم 11 اینچ سونی بدون صفحه لمسی توی ایران قیمت 4100 داشت :| !!! اصلا نمیصرفه ب هیچ وجه!! حالا اگر اون صفحه لمسیش حدود 3700 این حدودا باشه قابل تحمل تر هست!!
بازم میگم اگر توی 11 اینچ ها با وزن حدود 1 کیلو گزینه بهتری هست نسبت ب md 711 حتما منو راهنمایی کنید!! در بین 13 اینچ ها هم بهترین گزینه رو بم معرفی کنید ک شارژ رو حداقل 9 ساعت نگه داره!! md 760 ک 12 ساعت افسانه ای شارژ نگه میداره و واقعا وسوسه کنندست!! این هیبریدی ها هم خیلی وسوسه کننده هستن ولی مدلی ندیدم ک وسوسه کننده باشه !شایدم من متوجه بعضی مدل ها نشدم چون زیاد دنبالش نبودم!اگر هستن مدل هایی ک واقعا از همه نظر عالی باشن بگید بم!! درباره باتری جداگانه مدل 11 اینچ سونی و همچنین میزان شارژدهیش با اون باتری هم توضیح بدید اگر میشه!!و درباره شارژدهی مدل 13 اینچ سونی هم بفرمایید.
نظرتون برام ارزشمنده:n06:
به نظرم شما که رشتتون معماری هست خیلی نیازی به ویندوز ندارید و مکبوک ایر کارتونو راه میندازه اکثر نرم افزارهای اصلیتون نسخه مک داره ... ما عمرانیا چند تا از نرم افزارهای مهممون نسخه مک نداره والا خودم حتما مکبوک پرو یا ایر میخریدم . نصب ویندوز روی مک هم حال نمیده .نقل قول:
این عکس مقایسه سایز 11 و 13 و 15 اینچ هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم واسه تبلت سایز 10 اینچ رو میپسندم واسه لپتاپ هم 13-15 اینچ واسه مانیتور هم 22-24 اینچ ...
شما هم حتما یک سر برید سایز 11 و 13 اینچ رو از نزدیک ببینید اون موقع بهتر تصمیم میگیرید .