واقعا خرید های خوبی کرد یونایتد. آندر هررا عالیه. لوک شاو هم با اینکه گرون خریدنش ولی خرید خوبیه. فن خال هم که عالیه. سال خوبی در انتظار یونایتده.
Printable View
واقعا خرید های خوبی کرد یونایتد. آندر هررا عالیه. لوک شاو هم با اینکه گرون خریدنش ولی خرید خوبیه. فن خال هم که عالیه. سال خوبی در انتظار یونایتده.
هررا همینی که برا مکزیکه؟
نه...اون هررا که فکر می کنم تو پورتو بازی می کنهنقل قول:
هررا همینی که برا مکزیکه؟
ولی این اندر هرراست که اسپانیاییه و تو بیلبائو بازی می کرد
چه عجب بلاخره 2 تا بازیکن بدون ضرب و زور و شاخ غول شکستن خریدیم :)
شاو عالیه و احساس می کنم بهترین دفاع چپ ممکن رو خریدیم.
هررا هم با اینکه آمارش در قیاس بازیسازهای مطرح ضعیف تره ولی حداقل از بازیکنهای خودمون بهتر به نظر میاد.
Alexander Büttner: "Thanks for everythings! Had a amazing 2 years at the beautyful club Manchester United! Thanks to all my fans for supporting me!+
دیروز خر شدم :n02: تو منیریه 130 تومن دادم پیراهن دوم فصل پیش رو خریدم! اورجینال (از لحاظ طراحی و احتمالا جنس پارچه)؛ ساخته شده (وارد شده) از تایلند.
تبریک به بچه ها:n02: چرا با دیوار آجری عکس ننداختن؟:n09:
خوب به افتخار این دو خرید یه مرور و بررسی کنیم ترکیب نفرات تیم رو تا الان.
.
.
.
دربازه بان (سه بازیکن):
توضیح خاصی نداره. گوش شیطون و چشم بدخواه ها کر و کور:n02:، داوید با قدرت دربازه بانه و لیندگارد و ایموس هم ذخیره هاشن.
داوید دخه آ | آندرس لیتدگارد | بن ایموس
وضعیت این پست: اوکی
.
.
دفاع راست (دو بازیکن):
به صورت کاملا تخصصی ما رافائل رو داریم. و البته وارلایی که امیدوارم بیشتر ازش استفاده بشه. در کنار اینها ما از کریس اسمالینگ و فیل جونز بارها در سمت راست خط دفاعی استفاده کردیم. پس میتونیم نتیجه بگیریم که این پست به مرحله نگران کننده نرسیده.
رافائل داسیلوا | گیلرمو وارلا
.
.
دفاع چپ (دو بازیکن):
با خرید لوک شاو، خیالمون از دفاع چپ راحت شد، با سنی که شاو داره میشه گفت برای سال ها خیالمون راحته. در کنارش کاپیتان اورا هم هست و همیشه هرموفع دو عنصر جوونی و تجربه کتار هم بودن، نهایتا رضایت مندی به دست اومده. ضمن اینکه ما بوتنر رو هم داشتیم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (عجیبه به واسطه هلندی بودن جفتشون). فقط نفهمیدیم چند فروختیمش به دینامو.
پاتریس اورا | لوک شاو
.
.
دفاع میانی (چهار بازیکن):
بزرگترین چالشی که ما در فرصت باقیمانده نقل و انتقالات داریم، خرید دفاع میانی برای تیمه. ما زمان مویز هم با وجود حضور ریو و نمانیا، خیلی ضربه خوردیم از ضعف این پست. الان ما به صورت تخصصی فیل جونز، جانی اوانز، کریس اسمالینگ و اگه بخوایم به جوانانمون فرصت بدیم مایکل کین رو داریم! با ارفاق هم شاید کریک و پاتریس هم بتونن بازی کنن در پست دفاع وسط... ولی اصلا کافی نیست و ما جدا نیاز داریم که دو مدافع وسط باکیفیت بخریم.
فیل جونز | جانی اوانز | کریس اسمالینگ | مایکل کین
وضعیت این پست: شدیدا نیاز به خرید بازیکن داریم
.
.
وینگر (چهار بازیکن):
ما برای سمت راست و چپ خط هافبکمون، وینگر های خیلی خوبی داریم که اگه همشون در نقطه اوجشون باشن، به جرات میتونم بگم که گل های زیادی ساخته میشن از این بخش. در سمت راست به صورت تخصصی والنسیا رو داریم. (مطمئنا والنسیا سمت چپ بازی نمیکنه). ولی سایر بال هامون تجربه بازی در هر دو سمت رو دارن یعنی: نانی، یانگ و یانوزای. ضمن اینکه ماتا و شینجی رو میشه به صورت غیر تخصصی اضافه کرد به این لیست، من فکر میکنم بد نیست یه وینگر رو به این لیست اضافه کنیم. ولی خیلی فکر نکنم تو اولویت هامون باشه خصوصا اگه فن خال بخواد فرمیشن 4-3-3 رو پیاده کنه. اگر فرض کنیم که زاها رو دیگه قرض ندیم، این لیست تبدیل میشه به 5 بازیکن.
آنتونیو والنسیا | لوئیز نانی | اشلی یانگ | ادنان یانوزای
وضعیت این پست: قابل تقویت کردن
.
.
خط میانی (10 بازیکن)
در خط میانیمون نیاز داره یه خورده بیشتر زوم کنیم. به همین خاطر من هافبک های وسط رو به سه بخش هافبک دفاعی (تخریبی) ، هافبک بازی ساز، هافبک هجومی
هافبک دفاعی (دو بازیکن):
به صورت تخصصی ما میتونیم اینجا فقط از فیل جونز برای این پست اسم ببریم، ولی به شخصه فلینی رو هیچ وقت یه هافبک بازیساز ندونستم. زمان مویز هم به شدت در خط میانی اگرسیو بود و با وجود انتقاد ها بهش، من احساس میکنم با اومدن فن خال میتونه عملکرد بهتری در خط میانی داشته باشه. خصوصا در وظایف دفاعی با وجود قد و قدرت بدنی خوبش. کاش ما کسی مثل یایا توره رو داشتیم ولی اونقدر اوضاع بد نیست که باشگاه انرژیشو بزاره یه هافبک دفاعی بخره.
فیل جونز | مارونه فلینی
.
هافبک بازی ساز (چهار بازیکن)
با خرید هررا اوضاع این خط به مراتب بهتر شد. الان سوای هررا ما مایکل کریک، کلورلی، فلچر رو هم داریم که میشه فلینی رو هم اضافه کرد. شاید اولویت ما بعد از خط دفاعی خرید یک هافبک دیگه باشه (با توجه به سن فلچر و کریک). ضمن اینکه نباید فراموش کنیم ما اندرسون و نیک پاول رو هم قرضی دادیم به باشگاه های دیگه.
مایکل کریک | آندر هررا | تام کلورلی | درن فلچر
وضعیت این پست: قابل تقویت کردن
.
هافبک هجومی (چهار بازیکن)
خدا رو شکر هافبک هجومی های خوبی داریم. ماتا، کاگاوا و جسی لینگارد سه بازیکنی هستند که دست فن خال رو باز گذاشتن برای پست هافبک هجومی. البته لینگارد رو هم ممکنه قرض بدیم.
خوان ماتا | شینحی کاگاوا | جسی لینگارد
.
.
مهاجم (چهار بازیکن)
خب... حضور رونی و رابین حرفی برای گفتن باقی نمیزاره... حالا به این لیست ولبک و چیچاریتو رو هم اضافه کنیم که دیگه واویلاست. در کنارش ما جوون هایی مثل جیمز ویلسون و تام لارنس داریم و ضمنا دو عدد مهاجم رو هم فصل قبل قرض دادیم یعنی ببه و آنجلو هنریکوئز. پس نهایتا شرایط فوروارد هامون هم مساعده.
وین رونی | رابین فن پرسی | خاویر هرناندز | دنی ولبک
.
.
جمع بندی:
از بررسی بالا میشه این نتیجه رو گرفت که:
- ما باید یک (دو بازیکن چه بهتر) مدافع وسط عالی بخریم.
- در اولویت بعدی یک هافبک بازیساز دیگه خوب چذب کنیم
- و در اولویت پایانی یک وینگر سمت راست جذب کنیم.
.
مسلما خیلی خیلی بعیده که ما بتونیم در هر سه پست بازیکن جذب کنیم، ولی قطعا فصل نقل و انتقالات با خریدن هررا و شاو برای ما تموم نشده./
مصاحبه های کوتاه لوک شاو و رایان گیگز
لوک شاو :
"از پیوستن به منچستر یونایتد خوشحال و هیجان زده ام. من از 8 سالگی در ساوتهمپتون بوده ام و می خوام از باشگاه و هواداران برای تمام کارهایی که برای من کردن تشکر کنم. می خوام به پیشرفت در دوران ورزشیم ادامه بدم و پیوستن به منچستر یونایتد مکانی ایده آل برای این پیشرفته. بیصبرانه منتظر رسیدن فصل بعدی از داستان زندگی خود هستم و همچنین چشم به آینده و یادگیری از بازیکنانی با کلاس جهانی و سرمربیگری باشگاه دارم."رایان گیگز:
"لوک مدافع چپی بسیار با استعداده که پتانسیلی عالی داره. در دوران حضورش در ساوتهمپتون شدیدا پیشرفت داشته و تمامی ویژگیهای لازم برای تبدیل شدن به بازیکنی تاپ رو داره. من خوشحالم که او به منچستر یونایتد ملحق شده چرا که باور دارم این باشگاه بهترین مکان برای ادامۀ پیشرفتش به عنوان یک بازیکن جوان و محقق کردن تمامی پتانسیلش هست."
من به همین مدافعان هم اطمینان دارم.اگر هم مدافع بخریم فرمالن یا اون مدافع هلندی رو میخریم که زیاد خرج ندارن.
توجه داشته باشید ما مدافع چپ خوب و هافبک دفاعی خوب نداشتیم و این بلا سره دفاع وسط هامون اومد.
قطعا یک هافبک دفاعی باید بخریم.چون اصا چنین کسی رو نداریم.به احتمال زیاد استروتمن رو میخریم که خیلی هم خوبه.