خیلی واقع بینانه حالا که تقریبا قیمتشون نزدیک به هم شده آیا ام600 مناسب تره واسه خرید یا و810؟
Printable View
خیلی واقع بینانه حالا که تقریبا قیمتشون نزدیک به هم شده آیا ام600 مناسب تره واسه خرید یا و810؟
اگه به من باشه میگم بازم 810 اخه واسه من مهمه که گوشیم دوربین داشته باشه...شده یه وی کم کیفیتش(مثلا 1.3)اما نبودش واقعا اذیت می کنه..نقل قول:
اها راستی الان قیمت دقیق ام 600 چنده؟
خوب هم اینکه تو فلش و اپدیت کاملا به بن بست می خوری هم بحث این حرفهای مخابرات که هی اعلام می کنن گوشیا رو از رده خارج می کنیم و این حرفا....کلا من که همش تو استرسم:sad:نقل قول:
1- دقیقا نمیدونم/ حدود 380 با گارانتی سیتادلنقل قول:
2- یه فروم بود با عنوان: کی امروز علاالدین بوده . حالا نیستش. یا من نمیتونم پیداش کنم . !!!!!! پاکش کردی ! :ohno:
3- الان و850 چنده حدودن ؟ قیمت دارید؟
4- و810 با قاب سفید گرون تره؟ چقدر؟
5- مرسی
براي منم دوربين مهمه و حاضر نيستم ازش بگذرم;)نقل قول:
من با phone xs 5 داشتم ورژن درايو دوربين عوض ميكردم .45 دقيقه گذشت اتفاق خاصي نيفتاد اما كامپيوتر يك دفع هنگ كرد منم داشتم سكته ميكردم:blink: كه خوشبختانه ريسيت كردم مشكلي پيش نيومدنقل قول:
بايد منتظر بمونيم تا را ه مطمؤن تري بياد البته +_xs خوبه اما هنوز 810 ساپورت نميكنه:sad:
فكر نكنم مخابرات بتونه اين همه گوشي موجود در بازار قطع كنهنقل قول:
به جاي اينكا ها برند جلوي قاچاق و بگيرند:evil:
كسي مي دونه كه فقط بايد
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.fbn
رو دانلود كرد يا فايل ديگه اي هم واسه آپديت لازمه؟
منم همین سوال رو دارم.اگه میشه یکی جواب بده!نقل قول:
من توي يك مغازه اي كه لوازم كامپيوتر ميفروخت پرسيدم من الان يهدونه 2GBدارم سرعتش از مال فابريك گوشي بيشتره و 3سال گارانتي داره 40000تومن من خريدم الان 45000تومننقل قول: