توي جمارانه!
Printable View
توي جمارانه!
نقل قول:
اگه زحمتی نیست من می خوام ممنون میشم اپ کنید .
دوستان اصفهانی ، هنوز DVBT کار نمیکنه؟؟؟؟؟
با کی باید هماهنگ کنیم و 100درصد مطمئن بشیم که کار میکنه یا نه!!!
این دستگاه من تا چند روز دیگه بیشتر گارانتی نداره ، می خوام ببینم اگر دستگاهم خراب شده ، زود تعویضش کنم!!!!!!!!
نقل قول:
اگه منظورتون پخش دیجیتالی امواج هست .باید بگم در اصفهان فعاله .ما در سالن انتظار ادارمون یک lcd sharp داریم که امواج را از طریق یک set-top-box مادیران دریافت می کنه . البته انگار پخش چندروزی قطع شده بود ولی دیروز مطمئن هستم که پخش می کرد ( یک شنبه 26 /2 )
الان که دوشنبه است داره پخش میشه و مشکلی نداره البته همانطور که دوست گرامی nino22 گفتند از یکشنبه دوباره وصل شدهنقل قول:
یکبار آنتن رو چک کنید و دوباره کانالها رو جستجو کنید
از دوستان کسی خبر نداره این سیستم توی مشهد هم راه اندازی شده یا نه؟
سلام و خسته نباشید من هم این دستگاه رو خریدم و باید دکمه ظبط رو فشار بدم تا ظبط کنه اصلا به این شکل که شما گفتید نیست شما چی کار می کنید مگه البته مشکلات دیگه ای هم دارم که اگر برطرف نشد می گمنقل قول:
ممنون
سلام و خسته نباشید من این دستگاه xvision را خریدم و حالا جند تا مشکل دارم فرمت هایی که از خودش برای یک فایل می ده بیرون
این ها هست
bak
idx
ifo
trp
که متاسفانه قابلیت پخش در کامپیتر نداره، فابلیت کانورت شدن نداره، قابلیت ویرایش نداره و ............ اینها مهمترین بود که گفتم شاید دوستان بشناسند و چون ظاهراً اینجا خیلی ها این دستگاه ها را گرفتند و چنین مشکلاتی دارند ممنون می شم هر کی می دونه کمک کنه البته بازم منون می شم که اول تست کنید که یک چیز ایده آل هست بعد بگید چون انقدر خودم تو کامپیوتر تست کردم کامپیوتر شده سطل آشغال
ممنون
دوست عزيزمنقل قول:
همون فرمت TRP رو ميتوني با نرم افزار VLC به خوبي روي كامپيوترت تماشا كني
در ضمن سئوالاتتون رو ميتونيد از وبلاگ زير بپرسيد. من خودم همش ازش سئوال ميكنم . فرداش جواب ميده:
کد:www.maadiran.mihanblog.com
اگر دستگاهتون xvision هست ميتونيد بهش برنامه هم بديد براي ضبط.نقل قول:
دفترچه دستگاهتون رو بخونيد كاملا متوجه ميشيد. توي دفترچه نوشته شده چطوري ميتونيد برنامه بديد و ضبط كنيد. اگر متوجه نشديد بگيد من براتون توضيح بدم حتما
اين سيستم به طور آزماشي در مشهد هم راه اندازي شده.نقل قول:
منظور از آزمايش يعني اينكه ممكنه 2 روز مثل اصفهان قطع شه و دوباره وصل شه
نقل قول:
اين قطع شدن هم به دليل اينه كه در اصفهان فعلا امواج داره آزمايش پخش ميشه
نقل قول:
نه بابا
اين دستگاه 7 تا برنامه ميگيره . تو دفترچه قشنگ توضيح داده