سلامنقل قول:
دوست عزیز خوش اومدی
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز خوش اومدی
نقل قول:
منم به شما خوش آمد میگم :10::11: هر چند خودم هم تازه واردم :31::20::8:
جناب امین 123 در مورد این DVD-RIP یه توضیح می دی ! چی هست اصلا ؟
سلام
من اول به دوستان عزیز maryam333 و h_zaman06 خوش آمد میگم :11:
:31:نقل قول:
با اجازه آقا امین : فیلم های که بهشون DVD-Rip گفته میشند ، فیلم های با پسوند AVI هستند که
معمولا در 2 نوع DIVX و XVID تقسیم میشوند ، این فیلم ها معمولا حجم کم (بستگی داره هنگام تبدیل
چه حجمی انتخاب بشه :31: ولی معمولا 700 مگابایت هستند) و کیفیت بسیار خوب و قابل قبولی را دارا
می باشند ، حتی در حد کیفیت DVD :20: برای به دست آوردن اطلاعات لازم به انجمن فیلم مراجعه کن :20:
بای
ممنون از اطلاعات.البته من اضافه میکنم که DVD RIP مشتق DVD است.......نقل قول:
ابتدا باید DVD را به فرمت AVI یا MKV در بیارید که به این کار rip کردن می گویند . این کار توسط نرم افزارهای خاص انجام میشه مثل dvd to divx یا Xilisoft DVD Ripper Platinum 4 . شما در این نرم افزارها می تونید تعیین کنید که DVD شما به چند فایل 700 مگابایتی تبدیل بشه . این نرم افزارها کمی کیفیت دی وی دی را کاهش می ده و البته منو و زبانها و زیرنویسهای متفاوت ر ا هم مثل دی وی دی نداره . در پایان شما بجای یک دی وی دی فایلی به حجم 700 مگابایت خواهید داشت .
وقتی یک DVD را توسط یکی از نرم افزارهای مذکور RIP میکنید فرمت آن فیلم از VOB به DivX (البته به صورت معمول و متداول) تبدیل میشود.با این حال میتوانید از subtitle هایی با فرمت srt و txt (البته این ها فرمت های رایجش هستند) آن فیلم rip شده را زیرنویس کنید ......
در کل فرمت خیلی خوبی هست.هم با کیفیت بالا و هم با حجم کم........
خوش باشید
بستگی به کیفیتش داره. دیگه بعد از اینهمه دانلود یه چیزایی دستم هست دیگه.نقل قول:
هیچ خوشم نیمد. مثل تهدید به قتلی، چیزی میموند.:21:نقل قول:
امضامم تغییر دادم. این بکی بار منفیش کمتره
سلام
به زودی لیست فیلمامو قرار میدم
نقل قول:
خوش باشید.............:31::31:
عزیز ممنون میشیم.پس ما منتظریم............نقل قول:
دوستان مجددا سلام.میخواستم ببینم این فیلم ها را از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه کمکم کنید
مریم خانوم فعلا 2 نفر اعلام آمادگی کردند.......Ali_k و kolang میتونید به آنها pm بدید و درخواست کنید..........نقل قول: