سلامنقل قول:
از طریق سیستم پاسخگویی عضو بشوید و درخواست بدهید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
از طریق سیستم پاسخگویی عضو بشوید و درخواست بدهید( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید
سلام من رشته علوم انسانی هستم و پیش دانشگاهی ام را خرداد 92 می گیرم آیا من می توانم همزمان در رشته ریاضی شرکت کنم با تشکر ایمان
همزمان خیر ولی یکی از رشنه های نظری رو می تونید کنکور بدید...یعنی تجربی یا ریاضی یا انسانی ربطی نداره که مدرک پیش شما چیه! فقط یکی رو می تونیدنقل قول:
سلامنقل قول:
به طور قانونی خیر....
میتونید فراگیر پیام نور در هر رشته ای علاوه بر رشته خودتون تحصیل کنید...
دوستان من ٩١ تو كنكور ازاد قبول شدم الان هم ترمه دو هستم
ميخوام تو كنكور سال ديگه شركت كنم.هم ازاد هم سراسري.
امروز رفتم تو سايت سنجش ثبت نام كردم ولي حرفي از ازاد زده نشده بود. چه جورياست. راهنمايي ميكنيد
اصلا امسال كه سراسري و ازاد يكي شده انتخاب رشته ي ازاد چه جوري ميشه؟
جواب گزینه 4 هستنقل قول:
ولی تستش استاندارد نیست که متاسفانه اینجوری زیاد سوال میدن
باتوجه به معنی آزگار که تمام و کمال و مدت طولانی میشه. گزینه 2 و 1 غلطه. فقط 3و 4 میمونه.
از طرفی داخل کتاب تنها معنی که برای استیصال اومده درماندگی و بیچارگی هست باتوجه به اون آدم فکر میکنه بین 1 و 2 یکی جوابه
اما گزینه4 از ریشه کندن رو نوشته که در کتاب ذکر نشده(تاجایی که یادمه) اما لغت نامه رو چک کردم دیدم این هم از معانی استیصال هست.
ضمنا هردوی این لغات مربوط به ادبیات دومه
---------------------
یه نفر که کتاب شیمی 2 چاپ 89 داره لطفا بگه ص 104 در مورد گرافیت نوشته هر اتم کربن با چند کربن دیگر پیوند داره؟
کتابم چاپ90 هست و نوشته:هر اتم کربن با 4پیوند و با آرایش سه ضلعی مسطح به 3 اتم کربن دیگر متصل شده است
اما شنیدم در چاپ 89 ذکر شده به 4 اتم متصل است
مرسی
سلامنقل قول:
4 پیوند داره...
ولی سه تا کربن داره یکی از پیونداش هیبیرید رزونانسه ...پس مرتبه ی پیوندش 1.3 است:)
دوستان تو زیست بخش هایی که به گیاه مربوطه ارزشش نسبت به فصل هایی که گیاهی نیست تو رشته های پزشکی کمتره یا فرقی نمیکنه؟
سلام
کتاب خوب برا آموزش ریاضیات تجربی در حدی که بشه باش تا 40 درصد زد چی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟
(با توجه به وقت باقی مانده)
ممنون!!!
دروس همشون درهم هستن دوست عزیز :n02:نقل قول:
کسی که بررسی نمیکنه ببینه که کدوم مباحث رو زدی کدوم رو نزدی :n02: فقط درصد میگیرن و میگن که زیست رو زدی 73%. حالا این درصد از کدوم مباحث بوده؛ بررسی نمیشه :n02: