با برنامه خاصی انجام ندادم. توی صفحه App ها قسمت menu key بعدش هم hide application رو زدم. الان دیگه نمی تونم بیارمشون. توی application manager یرنامه ها رو نشون می ده ولی.نقل قول:
Printable View
با برنامه خاصی انجام ندادم. توی صفحه App ها قسمت menu key بعدش هم hide application رو زدم. الان دیگه نمی تونم بیارمشون. توی application manager یرنامه ها رو نشون می ده ولی.نقل قول:
راستی اگه ریست فکتوری کنیم بر نمیگرده به 4.0.4 ؟؟ من دوبار اولش ریست کردم چون بلد نبودم پترن که برای قفل صفحه گذاشتم رو حذف کنم (الان دیگه بلدم) در حقیقت اطلاعات زیادی روی گوشی ندارم (4 یا 5 تا اپلیکیشن که مهم نیست) و دفترچه تلفن که اونم به راحتی بلوتوث میکنم ... یک مسئله دیگه هم اینه که فکر کنم اگه فکتوری ریست کنم اون مراحل رجیستر شدن گوشی که کشور رو باید انتخاب کنم قبل از اینه که بتونم روش چیز پی ان ست کنم انجام میشه که احتمالاً گزینه مناسبی جز کشور خودمون نخواهد داشت
توی یک وبلاگ نوشته بود ممکنه چیز پی ان مورد استفاده بن شده باشه و باید از سرویس شرکت دیگری استفاده بشه . ممکنه ایراد از اون باشه؟
ویرایش:
تحمل نکردم منتظر جواب بمونم ریست فکتوری کردم ... جالبه این دفعه کشور رو ازم نپرسید جتی اومدم کلک بزنم وقت محلی رو روی انگلستان گذاشتم ولی بعد که کارا تموم شد باز اومد روی تایم ایران!!! فعلاً لیست تماسها رو برگردوندم و مشغول دانلود از همون جاهای قبلی هستم , ظاهراً باید بی خیال گوگل بشم . ورژن هم همون 4.1.2 موند خوشبختانه
وارد صفحه appsکه شدی کلیک سمت چپ رو بزن اخرین گزینش show hidden applicationهستش برنامه های که مخفی کردی نمایش میده میتونی علامت دارشون کنی تا از حالت مخفی دربیاننقل قول:
فک کنم خودتون دید که برنگشت به 4.0.4 دیگه.(گفتم بگم که اگه کسی نمی دونه بفهمه.)نقل قول:
راستی اگه ریست فکتوری کنیم بر نمیگرده به 4.0.4 ؟؟ من دوبار اولش ریست کردم چون بلد نبودم پترن که برای قفل صفحه گذاشتم رو حذف کنم (الان دیگه بلدم) در حقیقت اطلاعات زیادی روی گوشی ندارم (4 یا 5 تا اپلیکیشن که مهم نیست) و دفترچه تلفن که اونم به راحتی بلوتوث میکنم ... یک مسئله دیگه هم اینه که فکر کنم اگه فکتوری ریست کنم اون مراحل رجیستر شدن گوشی که کشور رو باید انتخاب کنم قبل از اینه که بتونم روش چیز پی ان ست کنم انجام میشه که احتمالاً گزینه مناسبی جز کشور خودمون نخواهد داشت
توی یک وبلاگ نوشته بود ممکنه چیز پی ان مورد استفاده بن شده باشه و باید از سرویس شرکت دیگری استفاده بشه . ممکنه ایراد از اون باشه؟
ویرایش:
تحمل نکردم منتظر جواب بمونم ریست فکتوری کردم ... جالبه این دفعه کشور رو ازم نپرسید جتی اومدم کلک بزنم وقت محلی رو روی انگلستان گذاشتم ولی بعد که کارا تموم شد باز اومد روی تایم ایران!!! فعلاً لیست تماسها رو برگردوندم و مشغول دانلود از همون جاهای قبلی هستم , ظاهراً باید بی خیال گوگل بشم . ورژن هم همون 4.1.2 موند خوشبختانه
گوگل پلی هم اونقدرا ارزش نداره.برنامه و بازیا قشنگش مجانی نیستن.بهترین کار برای دانلود بازی دانلود از سایت های
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی نقطه چین بزارین اندرویدها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست.
من خودم بازی هایی که دیتا می خوان رو از سومی دانلود می کنم.البته قبلش یه نگا به نظرات می ندازم تا ببینم بازیش به گوشیم می خوره یا نه.
راستی بازار هم خوبه.یه مارکت هم خود سامسونگ داره که رو گوشی نصبه که اونم خوبه.
ممنونم ... منم فقط خواستم سعیمو کرده باشم چون بعضی از دوستان گفتن که شدنیست .... حتماً به این سایتهایی که فرمودید سر خواهم زد
يعني چي؟ يعني بايد پاك كنم دوباره نصبش كنم؟ آيا راه ديگهاي براي درست كردنش نيست؟نقل قول:
تو اندرویید 4.04تو اعلان بالای گوشی یه گزینه بود که اگه فعال میکردی پیام میومد دیگه اون بالای گوشی نشون نمیداد.الان اپدیت کردم اون گزینه رفته.تو تنظیمات اعلان میرم دیگه اون گزینه نیستش.بعضی وقتا گوشی دست کسیه نمیخام پیام بیاد خونده بشه.
و مشکل دوم این که وقتی ولوم گوشی رو تا اخر میگرفتی قبل اپدیت میرفت رو سایلنت اما الان نمیره..میره رو ویبره فقط
یه قابلیت به نام حالت انسداد اضافه شده که همون کارو می کنه.نقل قول:
تو اندرویید 4.04تو اعلان بالای گوشی یه گزینه بود که اگه فعال میکردی پیام میومد دیگه اون بالای گوشی نشون نمیداد.الان اپدیت کردم اون گزینه رفته.تو تنظیمات اعلان میرم دیگه اون گزینه نیستش.بعضی وقتا گوشی دست کسیه نمیخام پیام بیاد خونده بشه.
و مشکل دوم این که وقتی ولوم گوشی رو تا اخر میگرفتی قبل اپدیت میرفت رو سایلنت اما الان نمیره..میره رو ویبره فقط
برای اینکه بیاد تو اعلان گوشیبرین به تنظیمات صفحه نمایش و بعد برین به پنل اعلان.
مشکل همینه همچین گزینه ایی نیستش. توی ورژن 4.0.1 بود. ولی حالا که آپدیت کردم به 4.2 فقط گزینه Hidden داره. دیگه Show Hidden جز گزینه هاش نیست. چه کار کنم؟نقل قول:
من روی گوشیم رام رسمی انگلیس اندروید 4.1.2 نصب کردم خودمم یک بار چک کردم مشکلی نداشت خیلی برام عجیبه چطوری میشه برای شما show hiddenنداشته باشه :n29:نقل قول: