سلام عزیزم ، من مشکلم با فایرفاکس و مرورگر نیست ، مشکل من درست آپدیت نکردن کسپر که شرح کاملش رو تو چند تا پست قبل گذاشتم، حرف شما هم صحیح اما مشکل آپدیت چه ربطی به مرورگر داره رو نمیدونم؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
سلام عزیزم ، من مشکلم با فایرفاکس و مرورگر نیست ، مشکل من درست آپدیت نکردن کسپر که شرح کاملش رو تو چند تا پست قبل گذاشتم، حرف شما هم صحیح اما مشکل آپدیت چه ربطی به مرورگر داره رو نمیدونم؟؟؟؟؟نقل قول:
خیلی ممنونم از جوابتون."کلا گزینه آپدیت رو غیر فعال کردم."یعنی کسپر از پیش خودش آپدیت نمیکنه.ولی بازهم تو قسمت resource monitor خود ویندوز که میبینم یک فایل مربوط به کسپر کل پهنای باند رو مشغول کرده.وقتی کسپرو میبندم سرعتم خوب میشه.نقل قول:
منم کاربر کسپرم چند ساله.ولی تنها چیزی که تو مانیتورینگ حجم استفاده میکنه مربوط به دانلود منیجرمه که اینم بخاطر دانلوداست وگرنه دیگه هیچ فایلی حجم استفاده نمیکنه.چرا همون فایلو واسه کسپر ممنوع نمیکنی؟اگه نشد همون برنامه که گفتمو نصب کنید و خودتون تصمیم بگیرید که اجازه بدید یا ندید بهش.نقل قول:
اسم اون فایل چیه؟چی نوشته؟
والا مجبور شدم کسپرو پاک کنم.ولی اینطور که یادم میاد avp.exe بود فکر کنم که از فایلهای کسپر بود.اگه مشکلم حل بشه برمیگردم به کسپر.چون خیلی دوستش دارم.نقل قول:
دوست عزیز منظورم از اینکه گفتم از آخرین ورژن فایرفاکس استفاده کنین بخاطر این بود که پلاگینهای کسپر توش فعال بشه و کار کنه وگرنه آپدیت مرورگر هیچ ربطی به آپدیت کسپر نداره:نقل قول:
بعدش گفتم که اگه توی آپدیت کسپر مشکل دارین از برنامه kasper updater استفاده کنین
آقا چرا میزنی . بازم مشکلم حل نشد.ویندوز رو بازم عوض کردم هیچ فایده ای نداشت. نمیدونم دیگه چیکار کنمنقل قول:
ممنونم از راهنمایی شما. کسپر رو پاک میکنم مشکل حل میشه و وقتی نصب میکنم مشکل برمیگرده برای همین عرض کردم مشکل حتما از کسپر هست. برای پورتهای دیگه که فرمودید تا اونجا که میدونم در S*S**TP پورت ثابته و تغییرش امکان پذیر نیست. حالا شاید من اشتباه میکنم.نقل قول:
خیلی متشکرم از شما. تا همینجا هم زحمتتون دادم. در هر صورت اگر راه حل دیگه ای به ذهنتون رسید دریغ نفرمایید. :)نقل قول:
سلام.آقا یه سوال؟
ورژنهای مختلف کسپرسکی آخرش حروف a b c d یا فقط c یا a b c d e f اینا چین و کدوم بهتره؟
دوستان کلیدهای جدید کاسپراسکای رو از کجا میتونم بگیرم..؟