ترند میکرو فکر کنم تو شناخت ویروس از همه شرکت ها جلو تره چون هر وقت که ویروس توتال از ویروس بر روی آنتی ویروس ها تست شده همیشه یا بیشتر وقت ها ویروس را شناخته آیا واقعا درست است یا نه ؟!!!!
ترند میکرو فکر کنم تو شناخت ویروس از همه شرکت ها جلو تره چون هر وقت که ویروس توتال از ویروس بر روی آنتی ویروس ها تست شده همیشه یا بیشتر وقت ها ویروس را شناخته آیا واقعا درست است یا نه ؟!!!!
سلامنقل قول:
والا این سوال شما خیلی سخته فکر نکنم کارشناسان امنیتی هم بتونن جواب بدن
اگه بگیم درسته که صدردصد اشتباست اگه بگیم اشتباست که باز هم...........
بعضی از سوالها جوابش به حدی سخته که اگه بزاری جلو کارشناسان شرکتهای امنیتی باز هم نمیتونن جواب بدن مثلا
بهترین انتی ویروس کدومه؟
انتی ویروس من چرا اپدیت نمیشه؟(بدون اینکه وارد جزییات بشن )
من از چه انتی ویروسی استفاده کنم؟
و............
این سوالات رو بزاری جلو پیتر نورتون. یوجین کسپرسکی و ملیح و ............. نمیتونن جواب بدن چون این سوالات به حدی کلی هست که.............
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید برای حفاظت سیستمم در برابر ویروس اتوران از کدام نرم افزارهای ضدویروس اتوران موجود استفاده کنم؟در ضمن آنتی ویروس سیستمم آویراست,آیاهمین آنتی ویروس از پس ویروس اتوران بر میاد؟
اویرا اگر اپدیت باشه و فعال میتونه از پس اتوران بر بیاد.نیاز به نرم افزار دیگری ندارید.نقل قول:
سلامنقل قول:
هر چند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز جواب اصولی و منطقی دادند ولی
چندی پیش یه فایل از بسته 200 تایی توی ویروس توتال گذاشتم فقط ایکاروس میشناخت
پس بگیم این شرکت جلو هست ؟؟!!! شاید جلوتر باشه ولی میدونیم توی فالس هم خیلی جلوست ( البته توی کاهش فالس هم رشد خوبی داشته ایکاروس )
به اعتقاد من دیگه دوره بهترین آنتی ویروس گذشته و سوییت ها دارای قدرت های یکسان هستند و این "قدرت نرم افزاری برتر" هست که شرکت ها را محبوب تر میکنه
توی تست های AV-C نگاه کنید توی هر تستی یکی اول شده کسپر توی یکی اول شده توی بعدی ششم و برای بقیه هم همینطور
ولی بهترین دیگه معنای خودش را از دست داده و این سرعت و قابلیت های خوب هست که حرف میزنه
موفق باشید
راستش اویرا رو چندروز پیش از سایتش دانلود کردم.نقل قول:
سلام عرض میکنم خدمت دوستان عزیز
چند سالی میشه به طور جدی رو سیستم هام از آنتی ویروس ها استفاده میکنم
بیشتر آنتی ویروس ها از جمله کسپر و نورتون و آویرا و جی دیتا و نود32 و اوست و بیت دیفندر و .... رو تو این مدت تست کردم
همشون یه نقاط قوت و یه نقاط ضعفی داشتن . با نگاه کردن تست ها هم به نتیجه ای نرسیدم که واقعا کدوم آنتی ویروس میتونه امنیت یه سیستم خونگی رو تا حد مطلوبی تامین کنه
خواستم از تجربیات دوستان با سابقه تر و حرفه ای تر در اینجا استفاده کنم و ازشون بپرسم که به نظرتون با توجه به تست های معتبر و تجربه شخصی خودتون به کدوم آنتی ویروس میشه اعتماد کرد
مطمئنا نمیشه 100 درصد به هیچ آنتی ویروسی اعتماد کرد ولی خب میخوام تا حد زیادی از سردرگمی تو این زمینه نجات پیدا کنم
اگه نیازه محصولات بیشتری هم نصب کنم لطفا بگید . مثلا یه آنتی ویروس + یه فایروال و ...
ولی خب کار من زیاد حرفه ای نیست و نیاز به امنیت خیلی زیادی ندارم . یه امنیت در حد معقول
پیشاپیش ممنون از نظرات دوستان
درودنقل قول:
آنتي ويروسي خوبه كه در 4 معيار، رتبه بالايي داشته باشه
1- شناسايي
2- هوش مصنوعي
3- سبكي
4- سرعت
مورد اول مهم ترين مورد هست، بالاترين درصد شناسايي و سريع ترين بروزرساني مهم ترين فاكتور براي يك آنتي ويروسه
مورد دوم هم براي مخرب هاي جديد و ناشناخته، حياتي است.
مورد سوم و چهارم بستگي به قدرت برنامه نويسي شركت سازنده داره و اينكه آيا ظاهر و امكانات جانبي رو فداي سبكي و سرعت كرده يا نه!
در ايران مورد پتجمي به نام تحريم هم هست كه انتخاب رو تحت تاثير قرار ميده
از نظر شناسايي، آنتي ويروس هاي چند موتور كه از ديتابيس چند آنتي ويروس استفاده مي كنند، قوي تر هستند، براي نمونه، بيتدفندر كه خودش قوي ترين ديتابيس رو در ميان آنتي ويروس هاي تك موتوره داره، از موتور در آنتي ويروس هايي مثل امسي سافت، جي ديتا و تراست پورت استفاده ميشه.
پس آنتي ويروسي كه ديتابيسش اجتماع ديتابيس چند آنتي ويروسه بهتر شناسايي ميكنه.
البته انتخاب نوع موتور ها مهمه، براي مثال كورانتي، غير از موتور بيتدفندر از موتور هايي استفاده ميكنه فالس زيادي دارند و اين مشكل ساز ميشه.
تا اينجا مورد اول با يه بررسي ساده قابل نتيجه گيري است اما ساير موارد را بايد با تجربه شخصي، تصميم بگيريد.
سلام حمید جان.نقل قول:
با توجه به فاکتورهایی که شما بهشون اشاره کردید بهتره از آنتی ویروسی استفاده کنید که ویژگی های زیر رو داشته باشه:
جایگاه مناسب در رنکینگ،سرعت بالا،قدرت شناسایی مناسب،هوش خیلی خوب،پردازش ابری و آپدیت سبک که در یک کلام میشه :Avira Internet Security 2013
یعنی کسپر و نورتون دیگه حرفی واسه گفتن ندارن؟ :Dنقل قول: