چطور میشه عالی ش کرد:sq_12:نقل قول:
Printable View
چطور میشه عالی ش کرد:sq_12:نقل قول:
SNR UPstreamـت یکم پایینه (کلا SNR از 20 پایین تر نباشه بهتره) ، میتونی بگی UPstreamـت رو رو 512 ببندن تا SNR بالاتر بیاد... Attenuationـت خیلی عالیه که یکم برام عجیبه... کلا زیر 40 باشه خیلی خوبه مال شما که کلا زیر 10 مشکل نداره اصن... ولی Power خطت خیلی پایینه... دوربره 15 باشه خوبه ولی مال شما 0.4 ! اینم یه پیگیری بکنی بد نیست... البته کار تو و نوین نت فکر نکنم باشه، به مرکز مخابرات شهرتون ربط داره که خطت رو چقد تقویتش کنن...نقل قول:
درود.
این رانژه ی من رو چرا قطعش نمیکنند پس !؟ :دی
دوستان عزیز شما هم امروز بین ساعت حدودا 11 تا 12 قطعی داشتید ؟ و اینکه وقتی قطعی دارید خود به خود اینترنت براتون کانکت میشه یا حتما باید مودم رو خاموش روشن کنید ؟ من هر وقت قطعی از سمت خود نوین نت حتما باید مودم رو خاموش روشن کنم تا اینترنت وصل بشه ! هر چی منتظر میمنونم خودش کانکت نمیشه !!
درود.
آره عرفان جان ؛ از من هم قطع شد ، توی پیام خصوصی هم برات توضیح دادم بیشتر که چیکار کنی.
خدا رو شکر هم دیگه دارم میرم.
2مگ-4مگ سرعت دانلودش چنده؟
هیچ گزینه ی دیگه ای نمونده فکر کنم آخرش باید برم مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاجعه بد تر از این که با تهران پینگ 100 شده؟!!!!!
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 33.4 13.1 Attenuation (dB): 31.5 16.2 Output Power (dBm): 14.1 12.6 Attainable Rate (Kbps): 17672 1240 Rate (Kbps): 2044 1021 MSGc (number of bytes in overhead channel message): 64 12 B (number of bytes in Mux Data Frame): 14 11 M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 1 16 T (Mux Data Frames over sync bytes): 4 10 R (number of check bytes in FEC Data Frame): 16 16 S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 0.2309 5.9642 L (number of bits in PMD Data Frame): 1074 279 D (interleaver depth): 256 4 Delay (msec): 14 5
برای همهسرعت شبانه روی یک مگه یا فقط من اینجوریم؟؟
قبلا هم اینجوری بود؟؟
الان تو اوبونتو 12.10 پینگ گوگل و 4.2.2.4 زیر 150 و حداکثر پینگ بالا 4.2.2.6=230 :31:
سرانجام امروز اینترنت من وصل شد خداییش بالای صد بار زنگ زدم تا سرانجام وصل شد
ولی من چند تا مشکل دارم همون اول کار من خبرآنلاین و پرشین تولز رو نمی تونم باز کنم که واقعا برام عجیبه وقتی این دو تا رو باز میکنم به طور اتومات به این آدرس می رم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که تو همین عکس بالا که آپ کردم نوشته ساعت رایگان شما 2 تا 8 صبحه در صورتی که سارویس من ساعت رایگانش 6 تا 11 صبحه
مورد دوم هم این که اعتبار باقیمانده من رو به مگابایت زده که جالبه برای شما هم همینطوره؟
خلاصه وضعیت حساب کاربری
سرویس : ADSL Internet Limited پهنای باند : 512K/512K up to 2M/1M up to 6-11 up to Free اعتبار باقیمانده : 10,174 مگابایت نوع پرداخت : پیش پرداخت وضعیت : فعال وضعیت آنلاین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما هم همینطوره؟
الان کشف کردم که فقط ایندکس پرشین تولز و خبر آنلاین رو باز نمیکنه و بخش های داخلیشون رو راحت باز میکنه
کلا عجیب غریبه