کوک شدسنقل قول:
رامهای کوک همیشه روت هستن
پ.ن: آقا مهیار من دوربین رو زیاد تست نکردم فرزین گفت اوکیه بعدا نیای یقه منو بگیریها :دی
کوک شدسنقل قول:
رامهای کوک همیشه روت هستن
پ.ن: آقا مهیار من دوربین رو زیاد تست نکردم فرزین گفت اوکیه بعدا نیای یقه منو بگیریها :دی
ما که این همه 4.1 نصب کردیم و پاکش کردیم .. اینم روش .. حالا آقا مهدی یه لحظه واسه ما دوربنتو ران کنی و یه تست کنی مشکلی پیش نمیایادا ... نگران نباش دوبینت خراب نمیشه ... :n07:نقل قول:
دو هفته دیگه صبر کن رام رسمی بریز
تا دو هفته دیگه احتمالا فروختمش .. 1.250 دارم میدم میره ... نمیدونم خوب دارم میدم یا نه ؟ :n03: هفته پیش نوت 2 رو قیمت کردم تو بازار موبایل زده بود 1.470 نمیدونم قیمتش همینه یا نه ؟
خیلی عالی داری میدی. معمولا ۱۱۰۰ اینطورا ور میدارن. نوت ۲ هم خیلی بالاتر از این حرفاس. حدودای ۱۷۵۰-۱۸۰۰.نقل قول:
چقدر زور داره که این همه نصب کنی بعد ببینی اس نوت یا اس ممو نداره.این کوکرها یه چیزیشون میشه ها
.بخدا اسم این گوشی گلگسی نوت نه گلکسی اس ۲ :n14:
روی عکس که ادیت رو بزنی هیچ اتفاقی نمیوفته.یعنی ویرایش تعطیل اومدیم فتوشاپ تاچ نصب کنیم که با اون ویرایش کنیم دیدیم اونم اجرا نمیشه
اس نوت و اس ممو رو بصورت جدا نصب کردم اجرا نمیشه ... چقدر بد فکر کنم دوباره باید به همون 4.04 برگشت :n28:
برنامه s memo کلا حذف میشه از رام 4.1.نقل قول:
برنامه s note هم اگر رام درست نصب بشه (Full Wipe) کار میکنه.
من سبکترین رام دیودکس شده که نصب کردم Burt rom هست که الان دارم استفاده میکنم.
از همه نظر تکمیله.البته ادیت تو عکس کار نمیکنه و خیلی از برنامه های استوک گوشی حذف شدن.
تو سایتا گفتن تو برج یک 2013 اپدیت رسمی میاد.چند روز صبر کنید.
Sent from my GT-N7000
مهیار من همون بالا بهت گفتم صبر کن .. کلا این ایرادهایی که می گیری هیچ کدوم واسه من کارایی ندارن الانم خیلی راضیم هنوزم اولتیمیت 5.1 رو گوشیمه
اس نت هم کار می کنه
ولی من همیشه وایپها رو انجام میدم.وقتی اس نوت رو نصب میکنم و اجرا میکنم کلوز میده.
اقای مهدی دمت گرم شما از چیه گلکسی نوت استفاده میکنی.به نظر یه اس۲ یا ۳ میخریدی بهتر نبود؟