درود بر حسین گرامینقل قول:
حسین جان شما برای رفع این مشکلتون باید یه وسیله اپل آیدیتون ساین این کنید در آیتیونز
یعنی اینکه الان ساین اوت هستید و آیتیونز شما رو نمیشناسه برای همین یه این مشکل بر خورد کردید.
موفق باشید
Printable View
درود بر حسین گرامینقل قول:
حسین جان شما برای رفع این مشکلتون باید یه وسیله اپل آیدیتون ساین این کنید در آیتیونز
یعنی اینکه الان ساین اوت هستید و آیتیونز شما رو نمیشناسه برای همین یه این مشکل بر خورد کردید.
موفق باشید
نقل قول:
درود بر شما دوست عزیز. حقیقت اینه که من 4 سالی میشه که عضو این فروم هستم ولی خوب در حدی نیستم که بتونم مطلبی برای دوستان عضو بنویسم فقط نوشته های دوستان رو خوندم و استفاده کردم...از بابت لطف شما هم بسیار ممنونم .....بالاخره تونستم برای خودم ایدی بسازم... و دیگه زحمتم نیفتاد گردن شما:11:
امیدوارم هی با این ایپد به مشکل بربخورم که هی بیام سوالامو بپرسم:20:
راستش به تاریخ عضویت نگاه نکردم ؛)نقل قول:
یک سوال: هر وقت که متصل میشم به آیتونز میگه که می تونی آپدیت کنی به ios 5.1 . آیا اینکارو بکنم...؟ یا با همین ورژن خودش یعنی 4.3.5 کار کنم. ایا اگه اینکارو کنم َapp ها و اطلاعاتی که روش ریختم پاک میشه؟ یا نه؟
درود بر شمانقل قول:
اگر که دستگاه شما آیپد 2 هست به علت اینکه در 4.3.5 جیلبریک نمیشود , توصیه میکنم به 5.1 آپدیت کنید چونکه ویژگی های خیلی بیشتر و همچنین مزایای بیشتری رو در اختیارتون قرار میده
قبل از آپدیت از دستگاهتون بک آپ بگیرید و بعد از آپدیت اون رو ریستور بکنید تا برنامه هاتون رو داشته باشید
میتونید از تاپیک زیر کمک بگبرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام..وای بدبخت شدم...من خواستم فیلم بریزم تو ایبدم با avplayerhd تو ایتونز این نرم افزارو تو قسمت تب انتخاب کردم و سینک کردم 80 درصد برنامه هام ریخت....بیچاره شدم
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
جالبه بعضی از برنامه ها کلا رفت بعضی ها هم موند..بی دلیل...حال اونایی که موندن چرا موندن و انایی که رفتن چرا رفتن؟:19:
تشکر...تشکر....نقل قول:
راستی اگه من جیلبریک کنم ایا دوباره میتونم از ایتونز استور برنامه رایگان دانلود کنم ؟ یا اینکه میگه برو پی کارت! جیلبریک کردی بشین پای لرزش!:9:
جیلبریک مشکلی براتون پیش نمیارهنقل قول:
درودنقل قول:
آیتیونزتو باز کن دستگاهتو بهش وصل کن بعد از اینکه دستگاه رو شناخت روی اسم آیدیوایست کلیک کن (از ستون سمت چپ آیتیونز ) بعد بر روی app کلیک کن و از لیست برنامه های پیش روت تیک همه برنامه هارو بزن و بعد apply کن و سینک کن
=====================نقل قول:
برمیگردن اون قبلیا........من مطمئنم اون کسی که جیلبریک کرد کارشو بد انجام داد یه سال قبل
خوب سهیل جان اگر بر نامه هارو توسط آیتیونز دیگه ای سینک کردی و سورس برنامه هارو نداری توی آیتیونزت بخاطر این حذف شدن بعد از سینکنقل قول: