دوستان سلام..
من امروز ۵۷۴۲g گرفتم..GEFORCE 540 M,4 GIG DDR3
برای شروع چه نکاتی را باید رعایت کنم..؟
شارژ باطری.نصب WIN(32 OR 64 ....
نصب درایور ها...
Printable View
دوستان سلام..
من امروز ۵۷۴۲g گرفتم..GEFORCE 540 M,4 GIG DDR3
برای شروع چه نکاتی را باید رعایت کنم..؟
شارژ باطری.نصب WIN(32 OR 64 ....
نصب درایور ها...
آقا من اومدم پارتیشن بندی کنم الان یه ساعت و نیمه سر 19% گیرکرده با EASEUS Partition Master !!!نقل قول:
چیکارش کنم ؟؟!!! توروخدا کمک کنید !!!!!
قطعش کنم چیزی میشه ؟؟
تو درایور قبلی nvidia وقتی از بازی خارج میشدی فن با همون سرعت بالا میچرخید... تا میرفتی روی آیکون برنامه تو تسکبارُ فن وامیستاد
با این درایور جدید دیگه رو آیکون هم میری وا نمیسته و باید یه برنامه که از nvidia استفاده میکنه اجرا کنی تا وایسته و بعد ببندیش!
شمام این مشکلو دارید ؟
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
به نظر من ۶۴ بیت نصب کن. نکته خاصی نیست.نقل قول:
از همون ابتدا WIN روش نصب کنم..
یا نیازی به SETTING تویLINUX هم هست..؟
ببخشید مغزتون رو خوردم !!!
ولی گرافیک اینو باید چطوری راش انداخت؟؟!!! هرکاری کردم نتونستم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هیچی نمیشه . هیچ خبری نیست چرا از تو خود میط پارتیشن بندی نمیکنی ؟ کاری داشتی زنگ بزن تا راهنمایی کنم
درضمن تمام درایوراشم دانلود کنی بهتره نسخه بروزتری هست چوت داخل سی دیه مال قبل عید هست بخصوص درایور گرافیگ که حتما دانلود بکن و اونو نصب کن بایسوتم ابدیت بزن چون من داخل یک بازی مشکل داشتم همین امروز نسخه به روز را دانلود کردم و نصبیدم خیلی بهتر شد ه شب تاپم
دوستان بعد کلی تحقیق و شب نخوابی فهمیدم بر خلاف افکار ما این مدل optimus رو ساپورت نمیکنه فقط قابلیت تعویض کارت گرافیک graphic switching داره.چی فکر میکردیم و چی شد:41:
سلام من بهمن گرفتم 830 ، با گارانتی سازگار ...
خدارا شکر ازش راضیم تا به الان
می خواستم اول برای اچ پی 1350 پول بدم و الان خوشحالم که ندادم!!
چون 800 تومن اینو خریدم یک جنس خیلی با کیفیت تر از اچ پی و با بقیه پولم میتونم یک گوشی اچ تی سی بگیرم که توی فضای وایرلس خونه حالشو ببرم... :)
گرافیکت را نصب کن درست میشهنقل قول:
مشکل اینجا بود که اصلاً گرافیک نصب نمی شد !!!نقل قول:
نمیدونم چرا ؟!!! ولی آخر نصبش کردم!
چرا این همه درایور تو دی وی دیشه ؟؟ باید همه رو نصب کنم!!!:18:
کجا زنگ بزنم ؟!!!!!!!:20:نقل قول: