سلام...نقل قول:
سلام مجدد و خسته نباشيد مجدد
مرسی شما هم خسته نباشید :)
خوب بیشتر من کتابهای تاریخی و یا زندگینامه میخونم...نقل قول:
1- اسم چندتا از قشنگ ترين كتاب هايي كه خونديد را بگيد ؟
حالا یه چندتایی رو که یادمه میگم :)
== ژاندارک
== پسری در سمرقند
== اسمال در نیویورک
== ریشه ها
== شازده کوچولو
== گلستان سعدی
== بیگانه
== من و برادرم
== دیوان شیخونه
== هزار و یک شب
== عارف نامه
== کلیله و دمنه
== ........
خوب به نسبت راضیم ...این رشته ما هم ماجرا داره :rolleye:نقل قول:
2- از رشته تحصيليت چه قدر راضي هستي ؟
اهل ورزش ...نقل قول:
3- اهل ورزشي ؟ اگه اره چي؟
آره قدیما بودیم...
الان تو ترکم :cool:
جدای از شوخی ورزش که میکنم ولی الان خیلی کم...
حدود 1سال و خوردهای کاراته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار کردم...
حدود 2-3 سالی هم بدنسازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند ماهی هم بوکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان اینقدر درس رو سرمریخته که مجالی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حافظه تصویری م خیلی قویه اگه طرفو بعد 100 سالم ببینم هرچند کلی هم تغییر کرده باشه میشناسمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4- اگه يكي از دوستاي 5 يا 6 سالگيتا تو خيابون ببيني فكر كني مي شناسيش ؟
نمیدونم چی شده این چند وقته میبخشیدا یکمی تنبل شدم...نقل قول:
5- تو كارات چه قدر پشت كار داري؟
ولی سعی میکنم همیشه یه کاری رو شروع نکنم یا اگه کردم تا ته خطش برم :rolleye:
بالاترینش 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو درسهای فیزیک و یه درس عمومی الان حضور ذهن ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کمترینش رو که قبلا به عرض رسوندم با یه استادی حرفمون شد...اونم ما رو انداخت با نمره9.75 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- كمترين و بالاترين نمره هات تو دانشگاه چند بوده و از چه درس هايي ؟
100% خلوت..از شلوغی بدم میاد شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- محيط هاي خلوت را بيشتر دوست داري يا شلوغ ؟
آره...نقل قول:
8- توي شاليزار كار كردي ؟
خیلی سخته کار کردن تو شالیزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9- تو خونه فقط برنج شمالي مي خورين ؟
والا از اون موقعی که یادمون میاد همین اسم روش بود...نقل قول:
10- چرا بعد از تغيير نام اسم شهرتون را گذاشتن قائم شهر ؟ قصه خاصي داره ؟
ولی یکی از دلایلش اینه که اون قبلیه میفهمی که :blush: طرف رو میگم همشهری بود..
بنابراین اسمشو گزاشت رو شهر...
و تازه وقتی پسرش هم به دنیا اومد یه بیمارستان اینجا افتتاح شد با عنوان ولیعصر ...به افتخار پسرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا همه نمیدونند...اسم اصلی این شهر رو چی میگن ..شاید حتی خود هم استانی هام و یا حتی بعضی از همشهریام...
اسم اصلیش شهر عشق (این یه نکته تستی بید..هر کی میتونه جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شوخی در کار نیست واقعا اسمش شهر عشق یه کمی فکر کنید حتما به نتیجه می رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از شما فرانک خانوم(اگه اشتباه گفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تشکر میکنم از سوالاتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم مرسي بابت وقتي كه گذاشتيد بابت پاسخ به سوال ها
با تشکر:داش اشکی ;)