دوستان GPSگوشی galaxy grand رو ه طوری باید نصب کرد؟
Printable View
دوستان GPSگوشی galaxy grand رو ه طوری باید نصب کرد؟
دوست عزیز GPS. رو که نصب نمی کنن... سخت افزارش تو گوشی هست و کافیه از تو location فعال بشه. از تو استتوس بار هم میشه.نقل قول:
دوست عزیز کن اگه یاد داشتم که نمیومدم سوال کنم:n02:خیلی کلی توضیح دادید متوجه نشدم میشه بیشتر راهنمایی کنید ممنوننقل قول:
دوست عزیز GPS. رو که نصب نمی کنن... سخت افزارش تو گوشی هست و کافیه از تو location فعال بشه. از تو استتوس بار هم میشه.
اون منوی کشویی رو از بالای گوشی بکش پایین... یه آیکن داره شبیه یه دایره و یه بعلاوه وسطشه... اون فعال می کنه
اونو که یاد دارم فعال کنم!نقل قول:
اون منوی کشویی رو از بالای گوشی بکش پایین... یه آیکن داره شبیه یه دایره و یه بعلاوه وسطشه... اون فعال می کنه
ولی میرم تو نقشه لودینگ تمومی نداره.چکار کنم؟
سلام
فایل فارسی sony tipo st21i رو میخوام. فک کنم یه چیزایی پیدا کردم. آموزش فارسی کردن گوشی اندروید هست؟ همشون یکیه؟ با کابل یو اس بی انجام میشه دیگه؟ تا حالا نکردم میخوام مال یکی رو انجام بدم.
مشکلم حل شد فقط یه سوال دیگه داشتم:
چطوری میشه نقشه ترافیکی رو دریافت کرد؟بعد این GPS بخوای مثلا با ماشین حرکت کنی رو نقشه نشون بده موقعیتت رو باید اینترنت وصل باشه یا نه؟و سخنگو نیست؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه به این لینک بالا بری و بگی به درد چی میخوره ممنون
سلام.نقل قول:
بهتره مثل این لینکی که دادی یه نرم افزار با دیتاش بگیری بریزی تو گوشی باهاش بدون نت کار کنی. چند تا نرم افزار هست یکیشو بریز رو گوشی.
نرم افزار باحالی هستش اینا.
همونطور که دوستمون گفتند، برنامه های زیادی برای رهیابی هستند که بعد این که نقشه ها رو گرفتین، دیگه نیازی به اینترنتنقل قول:
نیست. به نظر من بهترین این ها Google Maps هست.
++
دوستان، نقشه ی آفلاین ایران رو برای گوگل مپ کسی داره ؟
باتشکر
سلام دوستان . بدونِ اینترنت میشه نقشه ترافیکِ یک منطقه که نقشه ی ترافیک داره رو دید ؟ ( مثلِ نیویورک )