منظورت از اینکه بُر میزنه چیه؟اگه میتونی یه عکس بذار:20:نقل قول:
Printable View
منظورت از اینکه بُر میزنه چیه؟اگه میتونی یه عکس بذار:20:نقل قول:
قربون دهنت خب منم مشکیش رو میخوامنقل قول:
اول از همه اینکه وزنش باید 2.6 باشه نه 2.8! بقیش که ok به نظر میرسه. درباره رنگم فقط اینو از من بشنو که این خوشگل بازیا فقط توی عکس و اینترنته! منم قبل از خرید کلی رنگاشو بالا پایین کردم ولی وقتی وارد بازار ایران میشی تازه میفهمی که 90% فروشنده ها سیاهشو دارن(یا همون نوک مدادی) و اگه فروشگاهش خیلی خاص باشه آبی و نهایتا قرمزشو داره. پس زیاد دلتو صابون نزن. در ضمن این رنگها فقط برای روی دستگاهه و داخل و زیرش دارای یه رنگ ثابته.
ممنون
بُر میزنه یعنی اینکه اون لحظات یه صفحه مات روشن روی تصویر رو می گیره و یا خطوط عمودی مات رو صفحه می افته. به طوریکه صفحه اصلی ویندوز معلوم نیست. البته این حالت دائمی نیست. ببخشید که دوربین نداشتم واسه تون عکس بفرستم.
دوستان نظرتون رو به من نميگيد؟؟؟؟ اچ پي اون مدل كه گفتم يا 5010 ؟؟؟؟/
اولین کاری که میکنی بایوس رو آپدیت کن و بعد درایور کارت گزافیکت رو از سایت dell دانلود کن و نصب کن ، این حالت نباید بوجود بیاد!!! اگه حل نشه،ممکنه بعدا بیشتر هم بشهنقل قول:
این لینک درایور بایوس ورژن A09
اینم درایور گرافیک ATIکد:http://ftp.us.dell.com/bios/N5010A09.EXE
کد:http://ftp.us.dell.com/video/R272410.exe
نمی خوام جوسازی کنم ولی چند نفراز دوستانم و همینطور پسر داییم لپتاپ HP گرفتند و اصلا راضی نبودند!! به نظرم شما دل 5010 بگیری ضرر نکردی!! حداقل امتحان خودشو خوب پس داده!!نقل قول:
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
بچه ها cpu این مدل لپتاپ قابل ارتقا یا تعویض هست؟؟؟
به تاپیک بزن و نظر کسایی که از اون مدل استفاده میکنن رو بپرس ، البته نگو کدوم بهتره، چون هرکی از لپ تاپ خودش تعریف میکنه:31:نقل قول:
شما مزایا و معایبش رو بپرس و با مزایا و معایب 5010 مقایسه کن:10:
روی کاغذ فرقش اینه که
سرعت باس cpu این مدل اچ پی 1333 هست اما برا ما 1066
گرافیکش ظاهرا قویتره
ilink و fp داره
esata نداره
وزنش نیم کیلو بیشتره
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
یکی از دوستان که میگفت نمیشه اما مطمئن نیستم:46:نقل قول:
من با بلوتوث مشكل پيدا كردم.هر وقت ميخوام فعالش كنم نميشه و يك ارور در مورد explorer ميده كه بايد بسته شه و براي يك ثانيه explorer بسته ميشه و باعث ميشه آيكون هاي دسكتاپ واسه يه ثانيه برن و دوباره بيان.مشكل از چيه؟
مشکل از ویندوزه:31:نقل قول:
توی xp این موارد زیاد پیش میاد اما تا الان تو 7 ندیده بودم:46:
اگه تازه اینجور شده و قلان نبوده شاید با restor هم درست شه
سلام .
گرافیک ATI Radeon 550V با ATI Radeon 5470 که جفتشون 1 گیگ اند چه فرقی میکنه ؟!
زیگورات 550V رو میده یه تومن دل ایران 5470 رو یک و پنجاه تومان بقیه مشخصاتشون تا جایی که توی فایل لیست قیمتاشون زده بود با هم یکی بودن (جفتشون i5 )