دانلودش خوبه از 17 پایین تر نمیاد ولی آپلودش پیر میکنه آدمو..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دانلودش خوبه از 17 پایین تر نمیاد ولی آپلودش پیر میکنه آدمو..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...خسته شدم از بس اینو همه جا بگم !:19:
ما ساکن برج هستیم بنابراین خطمون pcm هست
3-4 بار رفتم مخابرات هر بار یه فرم دادن و پر کردم،یه بارش که طرف پرت کرد رو میز (معلوم بود الکیه !) یه بار گفت ساعت 3:45 دیر اومدی...گفتم حالا شما ببخش فرمو پر کردم بهش دادم.یه بار دیگه هم بابام رفت فرم پر کرد یه بار دیگه هم به یکی از فامیلامون سپردم برامون ردیف کنه(رییس یکی از مناطق مخابراتیه !) که الان دو هفته می گذره خبری نشده...
می خوام برم وایمکس بگیرم ولی گفتم قبلش یه بار دیگه چک کنم !
تبصره ای راهی چیزی نیومده برای کسایی که مشکل منو دارن؟ مثلا مجوز این که اگر خطتون pcm بود و مخابرات پیگیر نبود می تونید مخابرات اونجا رو آتیش بزنید یا فلان ! (به خدا اون قدر عصبانیم که دوست دارم اونجا رو به آتیش بکشم !!! ) بعضیا میگن با دادو بیداد حله...ولی شخصیت آرومی دارم و اصلا به قیافم نمی خوره داد بزنم ! یعنی این راه واسه منم جواب نمیده...
راه جدیدی کشف شده؟!
ممنونم
فقط میتونم بگم خدا صبرت بده:13:نقل قول:
تو مجتمع های پر تعداد بهترین گزینه استفاده از اینترنت ماهواره ای هست اگه مالی مشکل ندارین . البته پارتی هم میخواد . به نظر من هر کاری میکنی بکن فقط وایمکس ایرانسل نگیر . من داشتم راضی نبودم. البته این تاپیک جاش نیست بیشتر توضیح نمیشه داد!!:31:نقل قول:
دوستان کسی تو مرکز مخابرات استقلال(تهران) از مخابرات سرویس داره ؟
adsl مخابرات چنده ؟؟
یه آماری بدید...
نقل قول:
اینترنت نامحدود هر چقدر دوست داری دانلود کن هزینه اضافه نمی آید
ما حدود یک ماهه درخواست 256 دادیم هنوز هیچی به هیچی، زنگ هم که میزنم دختره پشت خط میگه هنوز از اداره دیتا جواب ندادن جدیدا کسی 256 گرفته؟ پروسش همینقدر طولانیه؟
نقل قول:کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM0kDQ6UGb0lGd
برای من که بابام حدود 11:00 رفت و عصر ساعت 16:00 بود که امتحان کردم وصل شده بود. (256 هم هست.)نقل قول:
در ضمن برای سرویس های بالای 128kbps باید مرکز مخابراتی منطقه، شماره مجوز رو به صورت اینترنتی اعلام کنه به مخابرات استان و از اونجا تأیید بشه. به محض اینکه مخابرات استان تأیید کنه وصل میشه.
میشه یه تست از سرعتت بزاری؟نقل قول: