امیر جان, سلیقه ها و نیازها و حتی نظرها متفاوته و این تفاوت داشتن یا اختلاف نظر مشکلی نداره. خب من و شما هم ممکنه از یک آنتی ویروس مثلا AVG خوشمون نیاد :46:
اما این اختلاف نظر وقتی از روی آگاهی نباشه کسی بجز خود آدم ضرر نمیکنه. کاربر وقتی بدونه Sandbox, hips و یا Cloud Scanner یعنی چی دیگه جای بحثی باقی نمیمونه و خودش حتما میدونه چی خوبه و چی بد. اما وقتی کسی اینها رو نشناسه با توضیح من و شما هم قانع نمیشه چون فکر میکنه اگر آنتی ویروسش آپدیت باشه دیگه ویندوزش ویروس نمیگیره.
من تا حالا برای 2 تا زن مسن سال یکی 55 و یکی هم حدودای 60 ساله Comodo Internet Security را با تنظیمات اتوماتیک نصب کردم و 1 دفعه هم به من زنگ نزدند بگن این برنامه مون کار نمیکنه و یا ویروس گرفتیم. چون هر چی برنامه لازم داشتند براشون نصب کردم و آخر سر CIS را با تنظیمات اتوماتیک نصب کردم. :31: تازه یکیشون معتاد torrent هست و هر روز هم فیلم دانلود میکنه .:27:
جالبه بدونی که که نصب CIS را با این شیوه تا حالا برای چندین نفر دیگه هم انجام دادم و اونها هم مشکلی نداشتند. در حالی که قبلا همش ترس داشتند که فلش مموری بزنند به کامپیوتر. اما من خیالشون رو راحت کردم و گفتم برید هر چی میخواید استفاده کنید. :46: