من الان یک ویدئوی دیگه که علی صفحه قبل گذشته بود رو دیدم توی این ویدئو نکات جالب و خوبی به چشم میخوره .
صدای تشویق تماشاگران نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده اما باز هم همون صدای کلیشه ای بارسا بارسا بارسا از ابتدا تا آخر بازی به گوش میرسه .
حرکات تکنیکی جالبی به بازی اضافه شده .
روی کنترل 360 درجه مشخصه که کار کردن توی بعضی از صحنه ها کنترل و حرکات ریزی از بازیکنان دیده میشه نمونه ای از اینو میشه در دقیقه 3:00 تا 3:04 مشاهده کرد .
انیمیشنهای نسبتا قشنگ و زیادی به بازی اضافه شده اما ایکاش تعدادشون چند برابر این تعداد بود تا خیالمون از بابت انیمیشنهای بازی و خشک نبودن حرکات کاملا راحت میشد الان هنوز یک کم رباتیک مانند بودن و خشکی در چرخشها برگشتها و حرکات دیگه دیده میشه .
دفاع خطی مدافعین و آفساید گیری خط دفاع بصورت بسیار زیبا و کم نقص در تیم به اجرا در میاد ( ثانیه 34 :00 این ویدئو و همینطور 7:58 ) .
هنوز بازیکنان در زمینه قطع کردن توپها و intercept ها نقص زیادی دارن اکثر توپها به مقصد میرسه هر چند که فاصله بازیکن حریف از مسیر اون توپ زیاد نیست . نمونه بارز اون دقیقه 1:10 که ابراهیموویچ یک توپ تودر برای ژاوی میفرسته و در حالیکه توپ با سرعت نه چندان زیاد از نیم متری لام عبور میکنه این بازیکن به هیچ وجه تلاشی برای بریدن توپ نمیکنه در صورتیکه براحتی میتونه توپو قطع کردن .
عملکرد داور رو نمیشه از این ویدئوها ارزیابی کرد چون کیفیت تصاویر زیاد بالا نیست .
از نکات مثبت این بازی اضافه کردن انحناء و کات به توپ در سانترهاست نمونه ای از اونو میشه در دقیقه 1:51 و 6:43 این ویدئو دید .
جلوه های ویژگی این بازی طبق معمول همیشه حرف نداره .
شوتها و گلهایی که به ثمر میرسه در این سری از بازی از قدیم همیشه قشنگ و چشم نواز بوده و هست توی این بازی هم یک گل بسیار قشنگ و تماشایی از ابراهیموویچ میبینیم که واقعا آدم از تماشای این گل لذت میبره . فقط ایکاش گزارشگر بازیو رو هم عوض میکردن و یا همین جان شامپیون با شور و حرارت بیشتر و تن صدای بالاتری این گلها رو گزارشگری میکرد و یک کم بهش پر و بال میداد تا هیجان به ثمر رسیدن اون گل به اوج میرسید .
تور دروازه هنوز افتادگی نسخه قبلو داره با وجود اینکه از دو سال پیش تا الان کاربران صدها بار توی فرومهای مختلف شکایت خودشون از این مساله ابراز کردن اما بازم نمیدونم چرا کونامی این تورها رو یک کم نمیکشه تا از این حالت لس بودنشون در بیان .
سنگینی توپ هنوز به چشم میاد توپ باید یک مقدار انعطاف بیشتری داشته باشه دقیقه 7:17یا 5:38 این ویدئو رو ببینید این یک نمونه بارز از سنگین بودن توپه ببینید توپ با چه شتاب و شدتی پاس داده میشه و بعد چند ثانیه توپ تقریبا میخواد متوقف میشه انگار زمین کاملا خیسه که مانع حرکت توپ میشه در صورتیکه توپ واقعی با این سرعت و شتاب حداقل 10-15 ثانیه طول میکشه تا متوقف بشه علاوه بر مساله سنگینی , انعطاف توپ هم نسبتا کمه توپ تمایل زیادی به متوقف شدن داره . اگه بشه من بعدا یک ویدئوی کوچیک از همین موضوع از فوتبال واقعی و این بازی توی تاپیک میزارم تا مقدار انعطاف کم و سنگینی زیاد توپو خودتون بررسی کنید . به نظر من اگه کمی توپ سبک تر طراحی میکردن و کمی هم انعطافشو بالاتر میبردن واقعا عالی و بی نقص میشد .
بازی هنوز ناگفته های بسیار زیادی داره که تا خودمون بازی نکنیم متوجه نکات ریزو درشتش نمیشیم .
لینک این ویدئو که علی دو صفحه قبل گذاشته بود :
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=GehIJgxiXW0&feature=player_embedded
من این مطالبو بدون هیچ ذهنیتی از اینکه کونامی توی این چند وقت چه وعده هایی داده نوشتم چون من امسال زیاد اخبار منتشر شده کونامی رو دنبال نمیکردم فکر میکنم این یک حسن داشته باشه و اونم اینه که بدون الغاء تفکر خاصی به این دمو نگاه کردم حالا شما باید بگید چه مواردی از اینایی رو که گفتم وعدشو امسال کونامی داده بوده و چه مواردیو توش اغراق کردن .