5230 تو شهر ما 165 تومان:10:نقل قول:
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
سفیدش 420تومان مشکیش 390 تومان بدون گارانتی:10:نقل قول:
Printable View
5230 تو شهر ما 165 تومان:10:نقل قول:
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
سفیدش 420تومان مشکیش 390 تومان بدون گارانتی:10:نقل قول:
بچه ها الان xperia ray داره برای تحویل تو 1 ماه دیگه حدود 500 تومن ( 347 یورو ) پیش فروش میشه ( البته اینطور که من فهمیدم) به نظرتون این گوشی مثلا یک یا دو ماه دیگه باقیمت 570 -560 تو ایران میاد یا خیلی بالاتر میره
ممنون
xperia x10 الان چنده؟
دوستان تا 80 چه گزینه هایی هست؟خوشگل باشه؟
الآن یه k800i چقدره قیمتش؟
منظورش x8 سونی اریکسون هست نه x8 نوکیا که البته یکم گرون گفت چون اینجا 200 می دننقل قول:
بروبچز یه نگاه بکنید به قیمتا و تاریخا
توی مجله ی جی اس ام که اول تیر اومده بود و حتما یکی دو هفته قبلترش نوشته شده بود ،قیمت ویواز بی گارانتی 259 با گارانتی 270 بود
حدودا هفت هشت روز پیش من رفتم سایت جی اس ام نوشته بود 249 تومن دیگه قیمت تکون نخورده
سه روز پیش من یه جا زنگ زدم گفته 245 تومن . الان زنگ زدم نمایندگی کامتل گفته 235 تومن بعد گفته تخفیفم میدیم. یعنی 230 تومن بگیرید
میگم واستم نخرم دیگه ؟طرف گفته احتمال داره ارزونترم بشه . میگم این ویواز داره با کله میاد پایین. من الان نخرم .نه ؟واستم ارزون تر از اینم میشه. دقیقا روزانه داره میاد پایین .
یه سوال ،بچه هایی که قیمت گوشی تو دستشونه . میگم امکان داره تو ماه رمضون قیمت گوشی افت شدیدی بکنه ؟ خیلی از وسایل تو ماه رمضون افت قیمت عجیبی پیدا میکنن . از اونور مثلا زولبیا بامیه گرون میشه . میگم گوشی هم همین خاصیت رو داره یا نه ؟
سلام 180 تومان بدون گارانتی:10:نقل قول:
سلام.
قیمت مدلn8 رو میخواستم واینکه حافظه داخلیش چقدره مثل x6 هست که دوندل8و16داره وآیا رم میخوره یا نه ممنون.
سلاملکوم
بچه ها یه گوشی تا سقف 150 معرفی میکنین؟
من k770 دارم گوشی خوبیه راضیم، یه چی مثل همین باشه! این گوشیم دیگه داغون شده همه ش insert sim میده مثل آدم کار نمیکنه..
منتظرم:40: