تو همین رام رو بریز اگه مشکل داشت لینک رام رسمی رو هم سرچ می کنم برات.نقل قول:
تو همین رام رو بریز اگه مشکل داشت لینک رام رسمی رو هم سرچ می کنم برات.نقل قول:
]آقا جون هرکی دوست داری اینقدر خالی نبند!!!
خوبه همین جا چند نفر دارن این گوشی رو. ذهن 4 نفر دیگه هم که میخوان این گوشی رو بخرن داری خراب میکنی.
برای تک تک موارد جواب دارم:
همه میدونن که گوشی های ویندوز موبایل خیلی سخت فارسی میشن. شما میتونستی این اطلاعات رو قبل از خرید چک کنی. مخصوصا به قول خودت ویندوز 6.5 که براش فارسی ساز نیست. پس این رو به گوشی نچسبون به عنوان عیب.نقل قول:
1- تا حالا فارسی ساز که مخصوص 6.5 باشه نیومده غیر از یکی که 14 دولاره ومن سعی کردم از trail استفاده کنم اما نصب نمیشه .
اگه حوصله داشتین امتحانش کنین شاید من بلد نباشم نصبش کنم . لینکش رو چند صفحه قبل نوشتم .
همین الان برای اینکه مطمئن بشم 5 بار این کار رو انجام دادم و خیلی خوب جواب گرفتم. نه هنگ کرد نه کند عمل کرد. در ضمن اون دکمه ی قرمز رنگ لمسی رو صفحه رو برای شما گذاشتن که استفادش کنی!!!نقل قول:
2 - اگه دکمۀ ارسال رو بزنین تا با کسی تماس بگیرین اما در همون لحظه بزنین رو دکمه قرمز تا تماس رو قطع کنین ، گوشی هنگ میکنه . من بارها امتحان کردم . تنها راه اینه که اگه خیال قطع کردن تماس رو دارین دو 3 ثانیه صبر کنین بعد دکمه قطع تماس رو بزنین .
نقل قول:
3 - بارها مرورگرش هنگ کرده . البته بیشتر با مرورگر اکسپلورر اینجور میشه . وراهی جز ریست نداره . من از بس لازم شده ریست کنم ، تصمیم گرفتم برم پیش یه تراشکاری بگم یه روزنه درست کنه رو درِ باتری درست در جایی که دکمۀ ریست قرار داره تا هی مجبور نشم در باتری رو بردارم برای ریست
هنوز به اون شکل از مرورگر استفاده نکردم و دلیل کافی برای رد کردن این حرف ندارم. اما میدونم که امنیا با مشخصات نصف این گوشی 1 بار هم تو این مورد منو لنگ نذاشته بود. باید بدونی که هنگ کردن به چند دلیل ایجاد میشه. یکیش اینه که رم کافی نباشه یا CPU توان اجرای خواسته ی شما رو نداشته باشه که خیلی خنده دار به نظر میربا این توان سخت افزاری این حرف رو در مورد این گوشی زد.
یعنی واقعا شما اون چراغ چشمک زن سبز رو نمیبینی که بالای صفحه هست؟ بعدشم کدوم گوشی هست که اعلام بکنه کسی بهت زنگ زده تا وقتی صفحه رو نگاه نکنی؟نقل قول:
4 - اگه یکی زنگ بزنه و شما نباشین ، اصلا متوجه نمیشین کسی بهتون زنگ زده یا مسج فرستاده براتون مگر اینکه گوشی رو چک کنین در حالی که یادمه حتی موبایلهای پنج شش سال پیش اگه کسی زنک بزنه وجواب ندین ، هر یک دقیقه یک بار اعلام میکنه که یکی زنگ زده یا مسج فرستاده تا خبر دار بشین .
N78 - N95 - Samsung Beat b - 6500 Slide - Samsung Star همه ی گوشی های روزی هستن که دم دست من هستن الان. کدومشون رو تا قفل صفحه رو باز نکنی میتونی بفهمی Missed Call یا SMS داری؟ فقط تو N78 یه چراغ مال Navi wheel هست که مشخص میکنه.
شما خیلی با این موضوع مشکل داری؟ خوب میتونستی از اولش تو ریویوها ببینی. تازه همون دکمه ی اسلایدی که داره موقعی که گوشی زنگ میخوره خیلی هم با کلاس هست به نظر من.نقل قول:
5 - همۀ دکمه ها سفیده حتی دکمۀ ارسال و قطع و عجیب اینه که تو کاتالوگش نوشته the red key & green key !!!!!!!
چطور یک بار برای ما هنگ نکرده؟ میشه بگی چه استفاده ای میکنی که هنگ میکنه؟ تازه میگی همیشه و همه جا!!!!! یعنی تو موزیک - اس ام اس - وضع هوا - حتی Home Screen هم میکنه؟؟؟؟نقل قول:
6 - همیشه و همه جا منتظر باشتن تا این گوشی هنگ کنه . یعنی هنگ کردن تو ذاتشه تا حدی که تو کاتالوگش هم نوشته هر وقت هنگ کرد چکار باید بکنین .
داداش گوشی فول تاچ خریدی. کارایی اون دکمه ها هیچه به نظر من. میخوای با اون دکمه ها چیکار کنی؟نقل قول:
7 - چراغ دکمه ها تو تاریکی خاموش میشه !!! وتا روش فشار ندین روشن نمیشه
دکمه ی استارت که همیشه بالای صفحه هست. کسی هم که زنگ بزنه میتونی از اسلاید لمسی استفاده کنی. فقط میمونه قفل کردن صفحه که خوب اگه 2 روز گوشی رو دستت بگیری جای اون یه دونه دکمه رو حفظ میشی دیگه. نمیشی؟
این یکی خداییش خیلی خنده دار بود. :دینقل قول:
8 - بیشتر وقتها در هر جای موبایل که باشین اگه دکمۀ ارسال رو بزنین به جای اینکه بره تو قسمت تلفن ، مستقیما تماس میگیره با اخرین شماره که در لیست تماس هست !!!!! و البته بعضی وقتها هم تماس نمیگیره و فقط میره تو قسمت تلفن .
قضاوت با دوستان...
دوست عزیزمون گفت که با یه برنامه حل میشه. البته اگه مشکل حساب بشه!!!!!!نقل قول:
9 - نمیشه ساعت و علامت باتری رو با هم قرار بدیم در نوار بالای صفحه !!!!! . یا این یا اون . راه دیگه ای هم نداره .
داداش من این مرورگر مخصوص این گوشی نیستش که!!!! اینترنت اکسپلورر که مال مایکروسافت هست و تمام گوشی هایی که ویندوز دارن همین روشونه. هیچ فرقی هم نمیکنه. اپرا موبایل هم که جزو قوی ترین مرورگرهاست. اون هم یه برنامه ی جداست که میتونی رو هر گوشی دیگه ای نصبش کنی. همین بازده رو میده.نقل قول:
10 - امکانات مرورگرش از مرورگر موبایلهای چند سال پیش هم کمتره !!!!!
نکنه مرورگرهای چند سال پیش از اینا پیشرفته بودن؟ :دی
واسه اینکه پست طولانی نشه بقیش رو تو پست بعدی می نویسم...
- بازم قبل از خرید گوشی میتونستی بفهمی که تاچ خازنی قابلیت استفاده از قلم رو نداره.نقل قول:
11 - به قول یکی از دوستامون تو همین تاپیک ، بعضی وقتا به شدت دلتون میخواد که ای کاش میشد با قلم از کیبورد استفاده کنین چون هر چی هم درست نشونه گیری کنین باز هم حروف غلط غلوط نوشته میشه که کفرتون رو در میاره مخصوصاً اگه تو ماشین باشین .
نکنه این همه آدم که آیفون میخرن یا تو همین یکی دو ماه HD2 خریدن اشتباه کردن؟؟؟؟
یا نکنه مایکروسافت عقلش رو از دست داده که میخواد وین موبایل 7 رو با صفحه های خازنی مطابقت بده؟؟؟
بازم میتونستی قبل از خرید سایز گوشی رو از سایت های مختلف دربیاری و ببینی چقدره. من که قشنگ یک دستی باهاش کار میکنم. سایز دستم هم اگه کمتر از Medium نباشه بیشتر هم نیست.نقل قول:
12 - استفادۀ یک دستی از موبایل مهارتِ بالایی میخواد و باید سایزِ دستتون XXXXL باشه .
من بدون نصب Hotfix مشکلی با این موضوع ندارم.نقل قول:
13 - لکۀ صورتی . البته من بیشتر به پلنگِ صورتی شک دارم و گمون کنم همش زیر سرِ اون ناقلا باشه
تو پست های بعدی هم چند تا عکس که باهاش گرفتم رو میذارم دوستان قضاوت کنن.
در ضمن این مشکل هم از قبل از ورودش به ایران تو GSMArena ذکر شده بود.
نمیدونم چرا این مشکلا برای من پیش نمیاد. :دی البته اگه بشه اسمش رو مشکل گذاشت!!!نقل قول:
14 - اگه از آپشن قفل استفاده کنین ، موقعی که دکمۀ قطع رو میزنین صفحل موبایل خاموش میشه و موبایل قفل میشه اما بعضی وقتها صفحه خاموش میشه اما موبایل قفل نمیشه و اگه دوباره رو دکمه قطع فشار بدین میبینین که موبایل دوباره راه میافته و قفل هم نیست !!!!!!!
تازه خوبه که تو این گوشی این امکان هست که وقتش صفحه خاموش میشه قفل هم میشه که با اسلاید بازش کنی. توی امنیا که همینش هم نیست...
نکنه موبایل های چند سال پیش این قابلیت رو داشته. :دی
برای من فقط یک بار گرم شد و اون هم وقتی بود که گوشی تو شارژبود و داشتم هم زمان هم آهنگ گوش میکردم و هم از اینترنت استفاده میکردم. به نظرم طبیعی هست. حتی این مشکل برای آیفون هم هست که میگن خیلی گرم میشه... تازه آیفون اینقدر CPU نداره که این داره!!!نقل قول:
15 - موقع کار و شارژ گرم میشه و این مسئله تو کاتالوگش هم ذکر شده تا نگران نشین !!!! البته من هنوز موندم که با این همه تکنولوژی چطور هنوز هم مشکل گرم کردن وجود داره !!!!
شما مثل اینکه اولین ویندوز موبایلتون هست. درست نمیگم؟نقل قول:
16 - بیشتر برنامه ها رو وقتی ازش میاین بیرون هنوز روی رام وجود داره و نتها راهِ خاموش کردنشون رفتن به TASK MANAGER هست .
سریع ترین راه برای رفتن به تاسک منیجر این هست که دکمۀ هوم رو بزنین بهد با انگشت از سمت چپ به راست بکشین روی صفحه تا برید تو SETTING . بعد روی OTHER کلیک کنین و بعد برین تو تاسک منیجر و برنامه های زیادی رو خاموش کنین .
اگه راه سریعتر سراغ دارین حتما خبر بدین که کلی ثواب داره
توی امنیا هم دقیقا همین جوری بود. وقتی انگشت رو از پایین صفحه میکشیدی بالا Task Manager کوچیکی باز میشد که باید از اونجا برنامه ها رو میبستی.
Touch Pro 2 هم باهاش کار کردم همینجوری بوده...
اینم از اون حرفا بود.....نقل قول:
17 - حساس بودن صفحه به لمس خوبه اما بعضی وقتها مشکل شاز میشه مثلا بیخودی دکمه های دیگه رو فشار میدین در کیبورد یا اینکه به هوا یه دفعه میبینین دارین زنگ میزنین به یه نفر به خاطر اینکه دستتون نا خدا گاه صفحه رو لمس کرده .
در مورد سایز دست هم که صحبت شد در موارد بالاتر...نقل قول:
18 - اگه سایز دستتون کوچیکه این گوشی اصلا خوش دست نیست براتون .
واقعا شما این گوشی رو داری و این چیزا رو میگی؟؟؟نقل قول:
دیگه دیگه ......
بقیه واسه بعد آخه ما شاء الله ما شاء الله عیبهاش یک دو تا و ده تا نیست .
:19: :47:
میبخشین یه کم کفرم در اومده بود از دستِ این گوشی گفتم چند تا داد بزنم سرش تا دلم خنک بشه آخه زورمون که بهش نمیرسه .
:31:
کلی پول دادیم بالاش و اگه هر بلا ملایی سرش بیاریم به خاطر عیبهاش به خودمون ضرر زدیم فقط
:38:
بقیه عیبهاش در شمارۀ آینده
من نمیدونم اون بنده خدایی که میاد تو این تاپیک تا برای خرید تصمیم گیری کنه تکلیفش چیه...
تازه بقیش رو میخوای تو شماره ی بعد بنویسی؟
ما منتظریم. بنویس تا بنویسیم. :دی
نقل قول:
سلام.
شما مطمئنی HD2 گرفتی ؟ مطمئنی گوشی چینی چیزی بهت نداختن؟ بابا اینایی که میگی مشکله؟ (البته بجز هنگ کردنش که اونم منکه با هیچ منطقی نمیتونم مطابقت بدم) اینایی که شما گفتید همه با برنامه حل میشه آدرسش رو هم که سیروس جان بهت داد یه سر بزن ضرر نمیکنی.:11:
دوست عزیز آقا مازیار گل
ممنون که زحمت کشیدین و پاسخ دادین .
:10:
دستتون سلامت باشه همیشه .
:11:
دوستان عزیز خواهشاً به این موضوع توجه داشته باشین که من اگه از خوبیهاش حرفی نمیزنم علت اینه که حدودِ 750 تومن پول دادیم براش و وظیفه اش هست که خوب باشه . اگه حُسن هم نداشته باشه که دیگه پس به چه درد میخوره
:20:
حالا شما زیاد ناراحت نشین از نوشته هایی من . من این مشکلات رو دارم و نوشتمشون . فقط همین
البته شاید بعضیهاش رو خوب توضیح ندادم مثل شمارۀ 8
منظور اینه که شما تو موبایلتون این ور و اونور میرید اما یه دفعه یادتون میاد که باید به نفر بزنگین . خب باید برید تو قسمت تلفن دیگه . سریع ترین راه برای رفتن به قسمت تلفن چیه ؟ فشار دادن رو دکمۀ ارسال تا شما رو سریع ببره تو قسمت تلفن . اما .....
اما متاسفسانه !! وقتی دکمه رو میزنین موبایل میره تو قسمت تلفن اما در جا شروع میکنه به زنگ زدن به اخرین شماره ای که تو لیست مکالمات هست !!!!!!
که البته اگه حواستون جمع باشه سریعا اما یکی دو ثانیه تامل بزنین رو دکمه قطع تا مکالمه رو متوقف کنین .
و اگر حواستون نباشه که در اون صورت موبایل تماس میگیره با اخرین شماره و اگر شماره خارج از کشور باشه و اون طرف هم پیله باشه و قطع نکنه که خیلی جالب انگیز میشه .
================================================
آقا آریان گل از شما هم ممنون . والله روش نوشته فقط htc . ننوشته hd2 . این هم بعید نیست که قلابی باشه .
دوستانِ گلم ، خوب یا بد خریدیمش دیگه و اگه مثل من از کسانی باشین که سالها از یه موبایل استفاده میکنین ، چاره ای جز مدارا نیست یا اینکه متضضر بشین و ردش کنین .
دوستان لطف کنین برید تو قسمت پرسونال ببینین این دکمه ها چرا برنامه ریزی نمیشه . من سعی کردم یکی از دکمه ها رو اختصاص بدم به رفتن به تاسک مانیجر اما نشد که نشد با وجودی که تاسک یکی از اپشن ها هست .
================================================== ===============
خلاصه خوبه . خیلی خوبه . بخرین و کلی استفاده بریزین به جیب ... منظورم اینه که کلی استفاده ببرین . اگر هم به مشکلی بر خوردین مبادا دلخور بشینا . درست میشه إن شاء الله
نقل قول:
Here is the Top 5 Windows Mobile Antivirus :
- BullGuard Mobile Antivirus]
- Secure Mobile Anti-Virus(TM)
- ]Airscanner® AntiVirus for Windows Mobile
- Symantec Mobile AntiVirus for Windows Mobile]
- [Trend Micro Mobile Security]
کد:http://www.bestsecuritytips.com/xfsection+article.articleid+98.htm
البته این که کدوم بهتره ، مدرکی در دست نیست
همه رو بخرین امتحان کنین
نقل قول:
لطف کردید اینها را قرار دادید ولی اینجا ایران است و امکان خرید از سایتهای خارجی وجود ندارد. با تشکر:10::8:
سلام
آقا من یه htc 3g
دارم
چطوری میتونم تایپ فارسی بکنم
البته با نصب برنامه pocket kelk
حروف فارسی رو میاره ولی از چپ به راست خونده میشه
چطوری میتونم از راست به چپش کنم
مرسی
خیلی لنگم
اگه کمکم کنید ممنون میشم
این 1.48 رسمی خود HTC از سرور خودشنقل قول:
کد:http://203.73.25.118/download/RomCode/%5CHTC%20HD2%5CRUU_Leo_HTC_WWE_GCC_1.48.488.1_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe
دوست عزیز به عنوان تاپیک توجه کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :9:نقل قول: