دوستان کلاس های ترمی که جوابش هوز نیومده از کی شروع میشه؟
Printable View
دوستان کلاس های ترمی که جوابش هوز نیومده از کی شروع میشه؟
تو بهمن شروع میشه
از کی تا حالا با کاردانی لیسانس میدن؟:13: ( اون وقت کارشناسی پیوسته چی هست؟)نقل قول:
کاردانی پیوسته بر میگرده به تفاوت هنرستانی هاو دبیرستانیها و همون سال چهارمی که دبیرستانی ها دارن
گویا در طرح تحول آموزشی:27: هم این تفاوت می خواد حذف بشه
و البته کسانی هم که بعد چند سال دوری از درس میخوان کاردانی بخونن باید ناپیوسته انتخاب کنن
سلامنقل قول:
مطمئن هستی که بهمن ماه شروع میشه کلاسها ؟!! فکر نکنم بهمن شروع بشه ! چون نتایج اواخر هفته اعلام میشه و خودم پرسیدم از روابط عمومی علمی کاربردی که شروع کلاسها چند رو بعد اعلام نتایج انجام میشه!
شروع کلاسها فکر کنم از دی ماه باشه!
انشاءالله که دی ماه بریم سر کلاس! :10:
نقل قول:
من الان دانشجوی دانشگاه ازاد هستم و دی ماه امتحانام هست .
چطوری میتونم واحدهامو تطبیق بزنم؟(ترم یک هستم)
رو این حساب گفتم بهمن چون شروع ترم زوج دانشگاهها بهمن ماه هست و اگه قرار باشه زودتر هم شروع بشه خوب نفعی نداره چون اگه از دی هم شروع بشه بازم نمیشه تا خرداد 2 ترم رو گذروند
حالا شما اگه پرسیدی که حتما همونه
گویا سالهای قبل امتحان زودتر گرفته میشده و نتایج هم زودتر میومده و کلاسا تو آذر شروع میشده و یه ترم عقب موندگی به وجود نمیومده!
نقل قول:
از آزاد به علمی کاربردی؟
از آموزش دو تا دانشگاه پرس و جو کنید و ببینین اصلا اجازش رو میدن یا نه
من واسه ترم بهمن دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کردم و کنکورش چند روز دیگه ست . نو دفترچه نوشته بود که کسانی که دانشگاه دیگه ای قبول شده باشند و انصراف داده باشند ، حق ثبت نام و شرکت در کنکور ندارند .
من مهر ماه یک موسسه غیرانتفاعی قبول شدم و رفتم ثبت نام کردم اما بعدش انصراف دادم . حالا راهی هست که بتونم برم علمی کاربردی ؟
واسه کاردانی یا کارشناسی میخواید کنکور بدید؟نقل قول:
فکر نکنم چنین قانونی صادق باشه.
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
کسی نمیدونه علمی کاربردی ، دروس عمومی دانشگاه آزاد رو با چه شرایطی تطبیق میده؟
دوستان کارت ورود به جلسه مگه قرار نبود امروز بیاد؟
چی شد پس کی میاد؟کسی میدونه؟
نقل قول:كارت شرکت در آزمون مقاطع كارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی كاربردی از 29 آذرماه توزیع می شود
توزیع كارت ورود به جلسه آزمون مقاطع كارشناسی پیوسته و كارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی كاربردی از روز سه شنبه 29 اذرماه آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، داوطلبان آزمون های كارشناسی پیوسته و كارشناسی ناپیوسته سال 1390 دانشگاه جامع علمی كاربردی می توانند از روز سه شنبه 29 آذر تا پنجشنبه اول دی ماه ، با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانیو با وارد كردن اطلاعات شخصی و یا نام و نام خانوادگی و كد رهگیری نسبت به مشاهده و گرفتن پرینت كارت ورود به جلسه آزمون خود اقدام كنند.کد:www.sanjesh.org
اطلاعیه راهنمای توزیع كارت و شركت در آزمون های كارشناسی پیوسته و كارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی كاربردی از روز دوشنبه 28 آذرماه بر روی پایگاه اینترنتی سازمان سنجش قرار می گیرد.
لازم به ذکر است آزمون مقاطع كارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی كاربردی روز جمعه دوم دی ماه بطور همزمان توسط سازمان سنجش در حوزه های امتحانی سراسر كشور برگزار می شود.
یادآوری : امروز دوشنبه 28 آذر 1390
سلام عزيزان..
يك سوال:
من ادبيات رو نزديك 40 تا50 درصد اگر بزنم.
انديشه اسلامي رو 50 درصد بزنم..
دروس تخصصي نزديك 20 الي 30 درصد بزنم.
ايا شهر خودم علمي كاربردي(ايلام)ميتونم قبول بشم؟
خيلي نگرانم قبول ميشم يا خير...
در كل سطح قبولي چطوره؟راحته؟يا نه؟
خيلي وقته ميخونم ميترسم قبول نشم...
ممنونم..