خودم هاردهايي داشتم كه همون لحظه اول خراب از آب دراومد (شانس زياد !!!) . يه مكستور 40 گيگ داشتم 5 سال كار كرد كه فروختمش كاملاً سالم بود !!! :31:نقل قول:
Printable View
خودم هاردهايي داشتم كه همون لحظه اول خراب از آب دراومد (شانس زياد !!!) . يه مكستور 40 گيگ داشتم 5 سال كار كرد كه فروختمش كاملاً سالم بود !!! :31:نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم پرسرعت ترین هارد 500 تو بازار چیه
و مهمتر از اون بهترین گارانتی چیه؟
ممنون
هارد مکستور دارم 10 سال هست کار کرده بازم داره کار میکنهنقل قول:
سلام . با توجه به این اوضاع درهم بازار آیا امیدی به پایین اومدن قیمت هارد 2 ترا هست؟؟؟
یک سوال داشتم در مورد خرید هارد اینترنال.
دفعه قبلی که هارد اینترنال خریدم، اصلا تستش نکردیم و همینطوری آوردم و روی کامپیوتر نصب کردم.
الان که دوستان میگویند که حتما در مغازه تست کنیم، میشه از این رابطهای SATA به USB برد و هارد را با usb به کامپیوتر وصل کرد و با برنامه هایی که در مورد سلامت هارد هست، تستشون کرد.
آخه بعید میدونم مغازه داری بیاد و سیستمش را باز کنه تا بخواد هارد را داخلش بذاره و ... .
والا اون موقعي كه از كامپيوتر هيچي حاليمون نبود سيستم رو كول ميكرديم تا برامون ويندوز نصب كنند !!! ميدونم اينكار دردسر داره اما با توجه به قيمتهاي غير منطقي هاردها و بامبول درآوردن گارانتي ها به نظرم اينكار منطقيه .نقل قول:
اون موقع يه هارد 500 گيگ سيگيت حدود 50 هزارتومن بود ، اگر خراب از آب درميومد ميفرستاديد گارانتي و اگر گارانتي هم قبول نميكرد خيلي دلتون نميسوخت !!!
نكته : بعضي از رابط ها آداپتور استانداردي ندارن . خودم يدونه از اين رابطها داشتم كه آداپتور برقش قادر به راه اندازي هارد نبود و صداي خفيف قطع و وصل شدن ميداد در نتيجه از پاور كيس استفاده كردم (از قبل اضافه داشتم) .
سلام.
یه هارد کم حجم و پر سرعت اینترنال میخوام فقط برای ویندوز.
نمیگم چه قدر بودجه دارم.چون میخوام بدونم چه قدر باید کنار بزارم.
64 گیگ ssd رو دیدم قیمت 180 خیلی بالاست.خیلی تفاوت داره ssd با هارد معمولی؟؟؟
خوب حالا کم حجم ترین هارد خیلی پر سرعتی که میتونم بگیرم چیه؟چه قدر قیمت؟
ssd اگه واقعا ارزش داره بگیرم.ولی کار خاصی (حرفه ای) با سیستم ندارم و فقط میخوام نسبتا سریع تر بالا بیاد.
ممنون
'گارانتیه سازگار و آواژنگ خوبهنقل قول:
بهترین 500 هم وسترن بلک هستش که تو بازار موجود نیست
سی گیت هم خوبه
آیا هاردهای SATA 6 Gb/s به مادربردهایی که SATA 3 Gb/s هستن، وصل میشن؟
بلي ، وصل ميشوند .نقل قول:
ولي سرعت در حد SATA 3 Gb/s خواهد ماند .