نقل قول:
؟!!!
خیلیم سخت نیست، فقط 2-3 تا ارور میده که واسه ارور هاشم تو خود سایتش کامل توضیح داده.
m1o2o3o4 جان، اگه میشه در مورد پینگ و لگ بیشتر توضیح بده، و اینکه از کجا بفهمم طرفم پینگش در سطح منه؟:13:
(پینگ من تو امضام هست)
Printable View
نقل قول:
؟!!!
خیلیم سخت نیست، فقط 2-3 تا ارور میده که واسه ارور هاشم تو خود سایتش کامل توضیح داده.
m1o2o3o4 جان، اگه میشه در مورد پینگ و لگ بیشتر توضیح بده، و اینکه از کجا بفهمم طرفم پینگش در سطح منه؟:13:
(پینگ من تو امضام هست)
پینگتون برای بازی خوبه . یکی از دوستام تو تانگل بلد بود اگه تونستم می پرسم بهت می گم . ولی بهترین راه اینه که از خود کسی که می خوای باهاش بازی کنی بپرسی .نقل قول:
آقا من تو اون مرحه كه مينويسه WHITE HOUSE گير افتادم پدرم در اومد يكي كمك كنه:18:
اطلاعات سخت افزاری لازم برای این بازی رو بهم میگین؟
نقل قول:
آقا من تو اون مرحه كه مينويسه WHITE HOUSE گير افتادم پدرم در اومد يكي كمك كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم قسمتش؟
بیا اینم کمک:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/tomclancyssplintercellconviction/guide.asp?ID=9462
آنلاینش عالیه من همین الان 1 دست co-op با محمد(m1o2o3o4) زدم.:10:
با برنامه ی تانگل.:5:
حتماً امتحان کنید.:46:
داداش من نتونستم تانگلو راه بندازمنقل قول:
اگه میتونی برام یدونه درست کن
یوزرو هم برام همون AHA2012 بذار
ممنون
منم میخوام بیام با شما آنلاین بزنم
سلام
من پچ 1.02 رو نصب کردم ، به دنبال اون کرک رو هم نصب کردم
بازم برام نصب نشد
نه تو اکس پی و نه تو 7 نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا دیگه خسته شدم
همه راه هایی رو که گفتید رفتم ، نمیشه نمیشه
تو 7 فوری دو تا پنجره بالا رو داد
نقل قول:
ای نامردا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من چی ؟؟؟؟!!!!:31:
.
.
.
بعد اونوقت این تانگلو چی چی هست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]