سوتي اي از سوتيهاي من .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بشين بخون نيشت تا بناگوش باز ميشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما تو كوچمون يه پيرزنه زندگي ميكنه كه خيلي با نمكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه روز نزديكهاي ظهر از خونه زدم بيرون ديدم پيرزنه يه كيسه دستشه و داره ميبره خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اومدم تيريپ مرام و جوانمردي بزارم رفتم كيسه رو از دستش گرفتم :blush:
:خلاصه تو راه همش داشت من رو نصيحت ميكرد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(واسه اينكه من خيلي سربه سرش ميزاشتم :evil: )
يهو نميدونم چي شد عطسم گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچي كردم نتونستم جلوي خودم رو بگيرم كه عطسه نكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين كه يه دونه عطسه كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدم فقط دسته كيسه مونده تو دستم :blink: و كيسه شترق افتاد زمين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين كه چشام رو باز كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديدم بله چه دسته گلي به آب دادم!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلوطي از تخم مرغ - ماست - سس گوجه فرنگي و سركه روي زمين نقش بسته بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيرزنه هم نامردي نكرد همچين زد پس گردنم واسه چند ثانيه جهنم جلوي چشام ظاهر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته من پيزنه رو هلال كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون الان كه دارم واستون اين سوتي رو تعريف ميكنم به لقاالله پيوسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اميدوارم خوشتون اومده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]