رز عزیزم این بازی هدف مند بود و تو پ خ بهت میگیم هدف چی بوده و هست.نقل قول:
Printable View
رز عزیزم این بازی هدف مند بود و تو پ خ بهت میگیم هدف چی بوده و هست.نقل قول:
عزیز خوش امدی.نقل قول:
به به خوشحالم اینجا میبینمت .دوست گل من زود به زود بیا اینجانقل قول:
سلام
فقط اومدم يه عرض ادب كنيم وبريم :46:
مهراريا تبريك ميگم كاربر فعال شدن:10:
مرسی راه کویر جونم
دوست جون کم پیدایی چرا؟
بچه ها من چندوقت پيشا يه دعوايي توخيابون ديدم فكركنم بشه روش بحث بشه
من داشتم تو امام حسين واسه خودم خوش خوشان ميرفتم كه يهو ديدم اون ور امام حسين دعوا يه مرد داره يه پسر جون وهمچنين در ودهاتي ميزنه كنارشم يه خانمه بود داشت تحريكش ميكرد بزنتش اقا ياعالمه هم عمله و ... دور ورشون پر بود يه سري ميخنديدن يه سري هم زل زل نگاشون ميكردن
منم فضول رفتم ببينم چه خبره ديدم موضوع اينه
اول تريپ خانم واقا :
خانم موهاي رنگ كرده طلايي تاوسط كلش پيدا يه چادرهم انداخته بود روسرش بعد چشماشم كرده بود مشكي صورتشم پر وكك ومك (اقا تهش از شهرستان اومده بودن تهران خريد كنن )
مرده هم يه تريپ ساده ومعمولي
ازقضا روزگار اون پسره بدبخت يه تيكه به اين زنه انداخته بود زنه هم رفته بود شوهرشو اورده بود با اين دعوا كنه بعدم خودش واستاده بود پشت شوهره تحريكش ميكرد دعوا كنه خودشم فحش ميداد
حالا ميخوام نظرتونو بدونم شما اگه بهتون تيكه بندازن چي كارميكنن واميستين دعوا يا ميرين :18::46:
اول نظر خودم :
به نظر من اگه زن زن باشه يا
1- بايد جراتشو داره يه دونه محكم بزنه توصورت يارو
2- سرشو بندازه پايينو رد بشه نه اينكه تازه شوهرشو خبر كنه بياد دوباره دعوا راه بندازه چون به نظرم بيشتر ابروي خودشو ميبره
الان اون همه عمله واستاده بود نگاش ميكردن اخرش كه چي:2:
راه کویر جون چه با مزه
این مدل دعواها همه جا هست
متلک گویی هم ریشه در ذات بشر داره فکر کنم.
ولی در کل من خودما میزنم به کری همچین مواقعی.کلاس نداره کل کل کنیم با اشخاص این مدلی . طرف اینقدر کم شخصیت هست و طالب اینه که ناسزا بشنوه.پس اخلاقی ترین و منطقی ترین راه اینه که نشونش بدیم ما هم قشر خودش نیستیم
این خانم هم احتمالا میخواسته به شوهرش نشون بده مواظب خودشه و هم ممکنه میخواسته غیرت اقا را محک بزنه.مثل بعضی این دخترها که تا دوست پسرشونا میبینند یادشون می افته فلان پسر چپ نگاشون کرده .تا ببینند طرف عکس العملش چیه
ببين يه سري كه كارشونو تيكه انداختن كه قضيشون جداست
ولي يه مواقعي هم نه طرف خودش يه كاري ميكنه بهش تيكه بندازن
در مورد این موضوع که گفتی حق با تو هست .طرف خودش تنش میخاریده یکی یه چیز بهش بگه
یادمه یه بار رفته بودیم پارک یه خانم میانسال خودشا شبیه یه دختر 13 ساله درست کرده بود و با یه بدنی که شبیه بشکه بنزین بود یه مانتو چهار وجبی بوشیده بود که هر لحظه نزدیک بود بترکه .مدام هم با صدای بلند حرف میزد و میخندید کل مردم تو پارک نگاهش میکردند تا این که یکی از این افغانیها که تازه پشت لبش سبز شده و از سر ساختمان امده بود از راه رسید وشروع کرد بر و بر نگاه کردن به این خانم و بعدش هم نیشش تا بنا گوش باز شدن
اخرشم اون اقایی که همراه خانمه بود یه کتک حسابی زد به این بیچاره که چرا نگاه منظور دار میکنه
به نظر من اول این اقا باید خانم خودشا ادب میکرد که باعث این رفتار شده
دقیقا منم با نظر مهرآریا جون موافقم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو اینجور مواقع کاملا خودم و به کوچه علی چپ میزنم و انگار نه انگار.. حتی نگاشونم نمیکنم.
آدمای بی فرهنگ اینطوری رو، اگه وایسیم بهشون بدو بیراه بگیم یا چپ چپ نگاشون کنیم اونا بیشتر سر ذوق میان..
من اگه ازدواج کنم هیچ موقع این چیزا رو به همسرم نمیگم.
به نظر من که تیکه انداختنم پسرا همیشه بوده و هست تنها راهی که می تونیم کمش کنیم اینه که سر و وضع خودمون رو جوری درست نکنیم که این اتفاقات بیشتر باشه البته من با مد پوشی و شیک پوشی مخالف نیستم ولی تیپای عجیب غریب رو نمی پسندم
حالا اگه هم پسری تیکه انداخت من فکر کنم محل نذاریم بهتره چون شخصیت خودمون پایین میاد