فرقه اساسین وجود خارجی نداره
جون داداش بلد نیستم وگرنه مشکلت رو حل می کردم
کسی نیست بگه من پر شماره ی 7 رو که توی شهر اول و بالای ی چوب که چسبیده به دیوار قلعه چطوری باید بگیرم ؟؟
Printable View
فرقه اساسین وجود خارجی نداره
جون داداش بلد نیستم وگرنه مشکلت رو حل می کردم
کسی نیست بگه من پر شماره ی 7 رو که توی شهر اول و بالای ی چوب که چسبیده به دیوار قلعه چطوری باید بگیرم ؟؟
من در مورد این موارد آدمکش ها تحقیق کردم . من یه مورد پیدا کردم که یه پسر 30 ساله بوده اونم بخاطر اعدام نامزدش یه سری دسیسه ها رو میچینه و یه سری آدما رو میکشه!
بیشتر جاها این جور آدماها رو آدمهای بی دین میدونن. یعنی همونطوری که تو بازی مشخص بود کلا با همه مشکل دارن!!
حالا نمیدونم! ولی اینکه یه گروه آدم کش باشن وجودشون باید دلیلی داشته باشه. همینطوری الکی که نیست.
ولی این قضیه مثل قضیه رابین هود هست! زیاده بهش نباید بها داد!:46:
سلام.
من بزی رو تمام کرده ام ولی تمام پرها رو نتواستم جمع کنم ( 70 تا ) . اون فیلمه هم که مربوط به عکسهای روی در و دیوار هست حدود 5 تا باقی مونده ( بعضی هاش رو یک جایی پیدا کردم که عقل جن هم نمیرسه :31: - البته بعضی ار آدم ها میتونند پیدا کنند ). جایی هست که آدرس دقیق همه اشون رو بده ؟
کسی نیستشنقل قول:
:19::19:
نگاه کن شما از دیوار میری بالا یعنی رو دیوار بدو. بعد سریع وسط دویدن جهت بده به پرشت بپر سمت اون یکی چوبی که نزدیکته.نقل قول:
سلام بچه ها خوبین من ان بازیو تا یه جایی رفتم با چه مسیبتی !!!! رسیدم به یه جایی که نمی دونم چیکار باس کنم!!!!!!!!
تو جزیره یه جایی شبیه کلیسا بعد باز کردن علامت assassins به یه دیوار بن بس رسیدم یه بارم ازش رد شدم نمیدونم چه جوری !!!!!!! بعدش نمی دونم چرا سیو نشد اگه ممکنه کمکم کنین !!!!!!!!:31:
تو سكانس 5 وقتي ماموريت ميده دنبال ده پازي بري چطور ميشه مرحله رو رد كرد؟ تا وقتي از دروازه شهر بيرون ميره مشكلي نيست ولي بعد از اون سربازها ميريزن سرت و علامت قرمز رو نقشه محو ميشه و بايد از اول بري. با خونريزي سربازها رو رد كردم ، بدون درگيري هم ردشون كردم ولي فرقي نكرده. ده پازي ميره جلوي جاي مخصوص كرايه اسب و تكون نميخوره. ميشه راهنمايي كنيد!!
عکسی چیزی بگذار من نفهمیدم کجایی !:31:نقل قول:
دوست من...نقل قول:
اونجا كه هستيد دقت كنيد يه سر اسكلت به ديوار هست ...بايد با شيفت واردش بشيد ....اگه نميشه كركتون ايراد داره ....
بیشتر جاها همینطوره تو سعی کن بری تو قسمت طوری که کسی نفهمه وقطی وارد قسمت دایره قرمز شدی E رو بزن دنبال کسی که زرد هست باش توی همون محدوده هست که خودت باید پیدا کنی چون هدف محو می شه از روی نقشهنقل قول: