سلام خسته نباشید
میخواستم بگم من gta را بر روی ویندوز ویستا نصب کردم و کرکش هم زدم ولی وقتی آیکون بازی رو کلیک میکنم باز این ارور را میده : GTA IV FATAL ERROR: RMN20. بدادم برسین خواهش میکنم نمیدونم چیکار کنم.
Printable View
سلام خسته نباشید
میخواستم بگم من gta را بر روی ویندوز ویستا نصب کردم و کرکش هم زدم ولی وقتی آیکون بازی رو کلیک میکنم باز این ارور را میده : GTA IV FATAL ERROR: RMN20. بدادم برسین خواهش میکنم نمیدونم چیکار کنم.
با تشكر از ايجاد كننده ي اين پست مي خواستم بدانم اين بازي با رم :512وگرافيك 256و سي پي يو :1.8 جواب مي دهد آيا مي شود از اين طريق كه در زير مي نويسم مقدار رم را بالا برد:
بتدا وارد MY Computer مي شويم وسپس با قسمت advancedمي رويم و در پنجره ي باز شده به قسمت profermanceو بعد به قسمت advanced مي رويم و بعد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما باید Microsoft Windows Vista Service Pack 1 رو نصب کنید .نقل قول:
اینی که شما نصب کردی Service Pack 1 نیست .:10:
نقل قول:
نه دوست عزيز
با اين سيستم به هيچ وجه اجرا نميشه
اون كاري هم كه گفتي فكر كنم منظورت ويرچوال مموري باشه (البته عكسه برام لود نشد)
خلاصه رم رو نميشه بالاتر از چيزي كه هست برد
نقل قول:
سلام
بابا من خودم یه پا بازی خورم مثلنا
:31:
این چهارمین بازی ایه که توی دوماه قبل دارم بازی میکنم :31:
میگم مشکلم کاملا حل شد و دستتم خیلی درد نکنه
اما من با روونیه بازی مشکل دارم
گرافیکم یک گیگ و 9500 هست
رمم هم 2 گیگ با باس 1066 و cpu هم دو سهته ای 7300
البته من فریم ورک 3 دارم
الآن دارم 3.5 رو دان میکنم یعنی مشکل از این بوده؟
نصب کنم حله ؟:40:
من يک مشکل دارم اونم اينه که بازي شايد بعد از 15 20 25 دقيقه خيلي تيک ميزنه که بايد خارج بشي در اين مدت دقائق خيلي روونه البته من اين فايلهايي رو که مربوط به تسکچره رو در صورتي ميزارم که از گرافيکش کم نشه خوب چه کار کنم
4GIG Ram Bass 800
2.8GHz x2 Amd
Ati HD 4850
و اينکه پچ ديگه اي قراره بياد يا نه
ممنونم از راهنماییت دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دوباره یه ارور دیگه میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر راهنمایی کنید ممنون می شمنقل قول:
the procedure entrypoint-binksetmemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll
:18::19:
در مورد روونی بازی باید بگم خیلی ها با افت فریم مواجه هستن .نقل قول:
به نظرم شما آخرین درایور کارت گرافیکت رو نصب کن ببین درست میشه یا نه .
در مورد .Net FrameWork هم نصب کنی بد نیست .
:11:
دوست عزیز شما آخرین ورژن برنامه DirectX رو نصب کن .نقل قول:
باید تو DVD خود بازی باشه . :46:
سلام من یه سوال داشتم میخواستم ببینم رمز gtaiv رو باید کجا وارد کرد
دوست عزیز شما آخرین ورژن برنامه DirectX رو نصب کن .
باید تو DVD خود بازی باشه . :46:[/quote]
من directx را قبلا نصب کرده بودم از توی خود dvd بازی حالا چون شما گفتین دوباره نصب کرم ولی دوباره همون اشه و همون کاسه :37: خاهش میکنم کمکم کنید:19:
the procedure entrypoint-binksetmemory@8 could not be located in the dynamic link library binkw32.dll