اگه 45 روز دیگه بیاد که v30 7 ماه دیگه میاد شاید هم بیشتر !!:31:نقل قول:
Printable View
اگه 45 روز دیگه بیاد که v30 7 ماه دیگه میاد شاید هم بیشتر !!:31:نقل قول:
دارم دانلود میکنم !!!
ببینم چی میشه !!! این ورژن 22
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:52 AM ----------
من با استفاده از اینترنت ADSL لپ تاپ ! شیر میکنم روی یک وایرلس !
بعد با وایرلس گوشی وصل میشم به ADSL و ...
با سرعت بالا دانلود میکنم ...
این که هیچ فرقی نکرد ؟؟؟؟
یعنی چی؟؟؟
نوکیا هم یک کارایی میکنه هاااااااااااااا
عزیز در این ورژن فقط مشکلات نرمافزاری برطرف شده + اصلاحات مربوط به هنگ گوشی...نقل قول:
نوکیا هیچ وقت اعلام نمیکنه که ورژن جدید میده.......قبل از پاییز حتما ورژن 30 میاد..........N8 و N97 آخرین سیمبین های سری N هستند و صد در صد نوکیا میخواد اختلافات نرم افزاریشون رو به حداقل برسونه....نقل قول:
خوب پس چرا اعلام نکرده که ورژن 30 رو میده بیرون من اپ کردم جز رفع باگ هیچ چیز اپدیت نشده!!!!
پس اپدیت v30 حداقل 5 ماه دیگه میاد تا اون موقع 5800 صد بار اپدیت میشه حالا ما که مثلا غول نوکیا رو داریم هیچ به هیچ
ورژن 22 برای آپدیت با کامپیوتر هم اومد!
امیر جان نمیدونی چه تغییراتی داشته؟..............حجمش چقدره؟...میدونی؟:20:
از نظر ظاهری هیچی...نقل قول:
فقط اصلاح باگ ها ...
سلام این هندزفری که تو جعبه گوشی من بود خیلی مذخرفه مجبور شدم واسه موزیک گوش دادن از هندزفری سونی اریکسون استفاده کنم کسی یه چیزی که بشه باهاش موزیک رو بصورت عالی گوش داد سراغ نداره یه چیزی که واقعا کیفیت داشته باشه و اصل باشه پولش مهم نیست واسم گوشیمم نوکیا ان 97 هستش
تجربه خودمو میگم:نقل قول:
برو از سونی سنتر یه هدفون بخر! از 20 تومن هست تا 150 200 تومن! کیفیت صداشون خیلی خیلی بالاتر هست! همون 20 تومنی هم حداقل 2 برابر با کیفیتر و بلندتر هست از هدفون اورجینال!