یه سری لباس توی بعضی کارها گیرت میاد بهت بونوس اسکیل میدن !!!نقل قول:
چه جوری اسکیل زیاد میشه ؟
Printable View
یه سری لباس توی بعضی کارها گیرت میاد بهت بونوس اسکیل میدن !!!نقل قول:
چه جوری اسکیل زیاد میشه ؟
الان چند نفر هستیم
7 نفر بشیم
یکی میتونه شهر بزنه
بعدش همه باید پولش رو بریزه اون شهره
من فعلا دو نفر رو میشناسم
شما 5 نفر میشید ؟
----------
ببخشید منظورت اگه اسکیل معمولی بود همون پست علی درسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:اینم نمیدونستم...:31:
ممممممممننننننننننننن اگه خواستید میتونم بزنم :D
باور کن اشتباه میکنی.چرا باید هر کسی رو راه ندن.یعنی چی هر کسی رو راه نمیدن؟شهر برای ایرانیهاست و همه میتونن عضوش بشن.نقل قول:
پاسارگاد با من هم 8 ساعت فاصله داشت ولی یه شبه رفتم رسیدم بهش.
رو منم حساب کننقل قول:
الان چند نفر هستیم
7 نفر بشیم
یکی میتونه شهر بزنه
بعدش همه باید پولش رو بریزه اون شهره
من فعلا دو نفر رو میشناسم
شما 5 نفر میشید ؟
اسم شهر رو بزار pasargad academy :31:
با من 13ساعت فاصله داشتنقل قول:
پاسارگاد با من هم 8 ساعت فاصله داشت ولی یه شبه رفتم رسیدم بهش.
ولی الان بغلشم :31:
تو که میخواستی دیگه این تاپیک نیای پس چی شد؟نقل قول:
من گفتم با بعضی ها قهرم , از جمله خود شما , آرتاس و سایر بستگان آن مرحوم:27::27: