دوستان يك سوال
پايونر DV 420 و DV320 ميتونند بدون نياز به خروجي تصوير منظورم مستقيم از USB اهنگ ها رو پخش كنند و نيازي به منو نداشته باشه
براي استفاده مستقيم براي ضبط
سوالي كه يكي از دوستان كردند ممنون ميشم راهنمايي كنيد
Printable View
دوستان يك سوال
پايونر DV 420 و DV320 ميتونند بدون نياز به خروجي تصوير منظورم مستقيم از USB اهنگ ها رو پخش كنند و نيازي به منو نداشته باشه
براي استفاده مستقيم براي ضبط
سوالي كه يكي از دوستان كردند ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اگه با KMPLAYER توی ویندوز کار کرده باشید میدونید که خیلی راحت با دکمه( [ ) زیرنویس به جلو و با دکمه( ] ) به عقب میره. کسی دی وی دی پلیری میشناسه که این قابلیت را داشته باشه؟؟(حوصله SUBTITLE WORKSHOP ) ندارم!
درسته که میگن MKV را هیچ دی وی دی ساپورت نمیکنه؟؟
من چند وقت پیش میخواستم یک پلیر خانگی بخرم
ولی نخریدم و موکول شد به امروز
یکی از دوستان ( DVP 3360k_98) را معرفی کرده بود
نظرتون در مورد این پلیر چیه ؟
فیلیپس هست
یه سوال آیا کابل hdmi داره ؟
یا باید خودمون بگیریم ؟
قیمتش فکر کنم 70 تا 80 بود
همین عیار جنس و مارک بهتری یافت میشه یا همین خوبه ؟
اگه میشه زود جواب بدین چون شاید امروز بخرم
دوستان سلام
یه ال سی دی ال اچ 500 ال جی دارم که قصد خرید یه دی وی دی پلیر از همین برند هم دارم 9750 رو تائید میکنید یا مدل بهتر و بالاتری از ال جی هم اومده ؟
یو اس بی این مدل چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه ؟
آپسکلینگش خوبه و تصویر خوبی با این سایز ال سی دیم که 37 هستش بهم خروجی میده ؟
از يو اس بي فرمت هاينقل قول:
dvix
mpeg 1
mp3
wma
پخش ميكنه:20:
بهترین DVD-Player در بازار فیلیپس هست .نقل قول:
کابل HDMI همراهش نیست .
اگر برای HDMI نمیخواید جداگانه هزینه کنید ، LG 9750 هم گزینه ی بدی نیست(HDMIکابل هم همراهش هست).
اقاي قهرماني شما هم كه فكر ميكنم DVD PIONEER داريد اين سوال رو ازتون ميپرسم ممنون ميشم جواب بدبد
DV420 يا DV 320 توانايي خوندن MP3 از روي فلش بدون احتياج به منو رو داره؟ ميشه مستقيم رفت و اهنگ ها رو اجرا كرد يا نياز داره به ديدن منو ها وانتخاب از اين طريق؟
سپاس بي پايان :11:
نه من پایونیر ندارم. (فیلیپس دارم)نقل قول:
پلیرهایی که قابلیت Browse دارند (اغلب پلیرهای امروزی) ، اگر چندین فایل فولدر صوتی و تصویری در یک سورس مثلا فلش مموری باشند ، برای انتخاب فایل مورد نظرتون باید تلویزیون رو روشن کنید و فولدر و فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنید تا پخش کنه ، مثلا فرض کنید شما تو فلشتون 10 تا فولدر دارید که توی هر فولدر فایلهای مختلفی (صوتی و تصویری) قرار گرفته ، شما باید تلویزیون رو روشن کنید و فولدر موردنظرتون رو که میخواید فایلهای توش پخش بشه باز کنید و بعدش اولین آهنگ رو که پلی کنید خود دستگاه به ترتیب تا انتهای فایلهای داخل اون فولدر رو پلی میکنه. (در مورد فیلیپس بدین شکل هست)
اگر شما دسترسی به تلویزیون ندارید ، باید توی فلشتون فقط فایلهای MP3 رو در ریشه فلش مموری بریزید بعد که فلش رو به دستگاه وصل کردید بدون دیدن منو میتونید دکمه ی پلی رو بزنید تا آهنگهاتون رو اجرا کنه ، ولی اگر توی فلشتون فولدرهای مختلفی داشته باشید باید تلویزیون رو روشن و Browse کنید.
بسيار ممنون از جوابتون
من چندين مورد DVD پليرهاي چيني رو ديدم بدون مشكل و BROWSING حتي توي پوشه هاي متفاوت پخش ميكردند فكر كردم اين قابليت عمومي هست
متجه شدم فقط بايد MP3 و فقط توي ROOT بايد باشه تا اجرا بشه
در مورد DVD پايونر قبلا خاطرم هست توي همين تاپيك وپستي گفته بودين پايونر دارين بخاطر اين عنوان كردم عذر ميخوام از اين بابت
و از لطفتون ممنون
:11:
لازم نیست توی روت باشه ، اگر داخل فولدر باشه هم اجرا میکنه ولی باید تلویزیون رو روشن کنید تا ببینید کدوم فولدر رو باید انتخاب کنید.نقل قول:
کدوم پست من گفته بودم پایونیر دارم ؟