SAlaM be hameye dostan
agha man mikham ye servere patch 3.3.3 creat konam age mishe bacheha be id man pm bedan mamnon
Yahoo:aliwolf_aliwolf
Printable View
SAlaM be hameye dostan
agha man mikham ye servere patch 3.3.3 creat konam age mishe bacheha be id man pm bedan mamnon
Yahoo:aliwolf_aliwolf
سلام ، خوش اومدینقل قول:
به نظرم آشنا میای امیدوارم هم من بتونم به شما کمک کنم و هم شما به من
موفق باشی
---------- Post added 30-04-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 29-04-2010 at 11:58 PM ----------
یادم اومد کی هستی :)
آقا میلاد بودی دیگه نه ؟
امیدوارم بتونیم به همدیگه کمک کنیم
سلام ببخشید میخواستم ببینم کسی لینک درست دانلود bog'dan's mangos repack v2 نداره اخه هرچی لیک که پیدا کردم همه فیاتره یه کمکی بکنید ممنون
سلام اگه می شه یه سرور اف معرفی کنین که حد اقل icecrown citedel در ست باشه این darkrolers همه ای portall هاش خرابه نمیشه رفت جای lich king لطفا یه خبری بدین اگه میتونین ممنون :20:
سلام دستوری برای gm هست که quest را کامل کنه مثلا یک کویست بدون انجام دادن کامل کنه با زدن دستور
2 تیم اصلی که روی دیتابیس کار می کنن هیچکد. این 2 مکان رو کامل نکردن، در صورت تکمیل شدن هم برای اینکه اینس بتونه درست کار کنه نیاز به کد نویسی هست که هنوز اکثر اینس های قدیمی درست برنامه نویسی نشدن چه برسه به اینها که تازه از راه رسیدن، اگر توی سروری دیدین این اینس ها باز هستن، بدونین کاملا ناقص هست و فقط در حد دیدن باس ها و زدن الکی اونهاستنقل قول:
q com لینک کوستنقل قول:
[QUOTE=KhepeleSibilo;4904189]2 تیم اصلی که روی دیتابیس کار می کنن هیچکد. این 2 مکان رو کامل نکردن، در صورت تکمیل شدن هم برای اینکه اینس بتونه درست کار کنه نیاز به کد نویسی هست که هنوز اکثر اینس های قدیمی درست برنامه نویسی نشدن چه برسه به اینها که تازه از راه رسیدن، اگر توی سروری دیدین این اینس ها باز هستن، بدونین کاملا ناقص هست و فقط در حد دیدن باس ها و زدن الکی اونهاست
سلام . شرمنده ها ولی این ورژن اصلا نه boss هستش نه ایتم های که باید loot بکنه البته چنتا از
instance های بازی اینجوریاند ولی dungeon ا درستن فقط boss هاش item لوت نمی کنن:41:
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده ممنون می شم راهنمایی کنید.
من یه سرور منگوس core : 8753 پچ 3.2.2 a دارم می خواستم ببینم چه طور می تونم به 3.3.2 تغییرش بدم ؟
با تشکر .
سلام
کسی میتونه کمک کنه تا winter سرور trinity رو فیکس کنم
سلام به همه
اميدوارم خوب باشيد
آقا کسی ميتونه در مورده برنامه ی QUICEمنو کمک کنه ممنون ميشم
ID Yahoo:aliwolf_aliwolf