پس نشون نمیده :13:نقل قول:
Printable View
پس نشون نمیده :13:نقل قول:
سلام ببخشید یه سوال داشتم میخواستم بدونم که میشه به 96 هم فلاش زنون وصل کرد چون تو دو سه تا ازاین سایتها دیدم که وصل کرده گفتم بپرسم میشه وقیمتش چنده ممنون:31:
سلام دوستان میگن N96باتریش تعطیله هر4ساعت شارژمیخواد نمیشه باید دمب ساغت شارژش کرد من مشخصات دقیق باتریشو میخواستم ولتاژ وجریان خط و....ممنون:11:
یه چیز دیگه اینکه میگن وقتی17 18گیگ توش حافضه میریزی خنگ میشه وخوب کار نمیکنه قضیه چیه ممنون:11:
[QUOTE]اینکه میگن وقتی.... [/QUOTE] -------> اشتباه میگننقل قول:
باتریش خیلی قوی نیست ولی بهینه ازش استفاده میکنه ! به طوریکه همین باتری 950 میلی آمپر N96 نسبت به باتری 1200 میلی آمپر روی N95 8gig ، ساعات بیشتری برای پخش تصویر و یا mp3 و ... میدهد .( در پخش موسیقی : N96 چهارده ساعت و N95 8 gig ده ساعت پخش میکند و جزئیات بیشتر در سایت نوکیا نوشته! )
به دلیل حافظه RAM بالای گوشی ، پر کردن حافظه گوشی را به هیچ وجه کند نمیکند .(من الان 14 گیگ آن را پر کرده ام و هیچ گونه هنگ کردن یا کند شدن نداشته ام.)
یک سوال فنی از اساتید داشتم :
چه جوری میشه فایل playlist هایی که داخل موزیک پلیر درست میکنیم ،پیدا کنم و از آنها یک کپی داشته باشم ؟ چون 9 گیگ موزیک دارم و تا حالا دو بار موزیک پلیر تمام playlist های منو به علت نمیدونم ( encrypted... repair ... ) پاک کرده و هر بار باید از نو playlist بسازم که برای این حجم بالا واقعا کسل کننده است.:19:
اگر کمک کنید ممنون میشم
سلام
من مسیجها رو در قسمت e:mass story سیو کردم کل مسیجهام پاک شده،از طریق نرم افزار pc suite مسیجها بر میگرده،لطفا راهنمایی بفرمایید.
:42:توجه !
توجه !
توجه !
شاید باورتون نشه ، منم خودم باورم نمیشه ولی همین الان که رفتم تو LIVE TV ، گوشیم داره 6 تا کانال 1 تا 5 و خبرو میگیره !!!:31::31::31::31::31::31::31::31::40::40::40::40 ::40::40::40:
اینبار مثل دفعه قبل نبود و search نکرد و بعد از چند لحظه کانالها اومدن .نمیدونم گوشی قاطی کرده یا واقعا تلویزیو ن راه افتاده:18:
واییییییییییییییییییی خشکم زده! بلافاصله اومدم تو این فروم به بچه ها خبر بدم چون اونقدر اتفاقی پیش اومد که میترسم اگه گوشیمو ریستارت کنم بپره .
دوستان تهرانی سریعا امتحان کنن و نتیجه رو بگن
من که دارم از خوشحالی بال میزنم
کدوم منطقه از تهران هستید؟؟
منطقه یک تا 5 به راحتی آنتن میده و مشکلی هم نداره
البته بعضی وقتها قطع میشه ها اینتم بگم
ببخشيد من هنوز فرق تلوزيون ديجيتال با تلويزيوني كه ن96 ميگره را نفهميدم
وای
من چرا پست های قبل رو ندیدم....
الان سرچ کردم اومد تلویزیون.
ممنون :40:
اینم همون تلویزیون دیجیتاله با یک استاندارد دیگه .مخصوص موبایلنقل قول:
ببخشيد من هنوز فرق تلوزيون ديجيتال با تلويزيوني كه ن96 ميگره را نفهميدم