دوستان یکی لطف میکنه بودجه بندی سراسری رو بزاره؟
هم تجربی و هم ریلضی؟
دوستان یکی لطف میکنه بودجه بندی سراسری رو بزاره؟
هم تجربی و هم ریلضی؟
سلام
اولا واقعا عجيبه كه سرعت پيشرفت اين تاپيك اينقدر كمه.پارسال اگه يه روز نميومدي 7/8 صفحه اضافه ميشد ولي امسال.....
دوما:دوستان عزيز ميخواستم منو در يه موردي راهنمايي كنيد:
مثلا
من گسسته رو از روي رمزينه ميخونم.فصل 1 داراي 9 جلسه هست.هر 2 روز يك جلسه رو ميخونم.حالا ميخواستم ببينم بهترين راه واسه اينكه وقتي به جلسه 9 ميرسم جلسه ي اولي يادم نره چيه؟
آيا از ياد رفتن جلسه اولي چيز عادي هست و بايد چند بار بخونم تا مسلط بشم؟
ممنون
دوست عزیز به نظرم بهترین راه اینه که هر بار که خواستی سراغ جلسه بعدی درسنامه بری 20 دقیقه اولش یه مروری روی جلسه پیش درسنامه داشته باشی ... خلاصه برداری ار نکات فرار هم به درد میخورهنقل قول:
ممنون نيكي جاننقل قول:
دوست عزیز به نظرم بهترین راه اینه که هر بار که خواستی سراغ جلسه بعدی درسنامه بری 20 دقیقه اولش یه مروری روی جلسه پیش درسنامه داشته باشی ... خلاصه برداری ار نکات فرار هم به درد میخوره
ولي وقتي مثلا به جلسه ي 7 رسيدم با جلسه ي 4 چه كار كنم؟
با سلامنقل قول:
به نظر من تنها راه خلاصه برداري هست .
هربخشي رو كه ميخونيد از نكات جديدي كه ياد گرفتين + فرمول هاي مادر رو يادداشت كنيد . قبل از مطالعه بخش جديد اول چند دقيقه اون خلاصه رو يه مرور كنيد بعد مطالعه جديد رو انجام بديد مثلا اگر ميخواهيد بخش 7 رو مطالعه كنيد اول خلاصه نكاتي كه نوشتين از بخش 1 تا6 رو مرور كنيد بعد بريد بخش 7
موفق باشيد
سلام دوستان
1- كتاب درس و تست ديفرانسيل پيش 1 رمزينه بخش سري رو چه جوري توضيح داده ؟ خوبه بده ؟؟
2-كتاب هاي رمزينه تغيير كرده ؟ من گسسته رمزينه رو تابستون گرفتم 6950 تومان الان رفتم توي سايت نوشته 8900 تومن !!!!!!!! جلدش هم تغيير كرده جريان چيه !!!
كسي ديده اين رمزينه با اون رمزينه چه فرقي ميكنه ؟
ممنون
نقل قول:
به نظر من تنها راه خلاصه برداري هست .
هربخشي رو كه ميخونيد از نكات جديدي كه ياد گرفتين + فرمول هاي مادر رو يادداشت كنيد . قبل از مطالعه بخش جديد اول چند دقيقه اون خلاصه رو يه مرور كنيد بعد مطالعه جديد رو انجام بديد مثلا اگر ميخواهيد بخش 7 رو مطالعه كنيد اول خلاصه نكاتي كه نوشتين از بخش 1 تا6 رو مرور كنيد بعد بريد بخش 7
موفق باشي
ممنون
1-هنوز به اونجا نرسيدم ولي اونجوري كه من ديدم خوبهنقل قول:
سلام دوستان
1- كتاب درس و تست ديفرانسيل پيش 1 رمزينه بخش سري رو چه جوري توضيح داده ؟ خوبه بده ؟؟
2-كتاب هاي رمزينه تغيير كرده ؟ من گسسته رمزينه رو تابستون گرفتم 6950 تومان الان رفتم توي سايت نوشته 8900 تومن !!!!!!!! جلدش هم تغيير كرده جريان چيه !!!
كسي ديده اين رمزينه با اون رمزينه چه فرقي ميكنه ؟
ممنون
2-فرقي نكرده عزيزم.كلا كتابا امسال بد جوري گرون شده
نميدونم چرا.ولي هر انتشاراتي يه جلد جديد كشيده رو كتابش 4000 تومن قيمتو برده بالا
مثلا كتاب فيزيك پيش 1 فريد شهرياري دوروبر 3000 تومن بود الان شده 11000
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از جوابتونم ممنون
سلام دوستان یه سوال داشتم
اگه جواب بدید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میشهنقل قول:
اگه با آزمون های جامع میری جلو (که مسلما میری ) وقتی ازون مبحث قراره آزمون بدی دوباره دوره اش میکنی
وسواس هم نداشته باش تا کنکور کلی وقت دوره داریم (انرژی + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
سلام دوستان یه سوال داشتم
اگه جواب بدید ممنون میشم
حتماً باید به همین روش حل بشه؟!من که چیزی نفهمیدم! اسم این روش چیه؟