من از نود خسته شدم ومیخوام کوچ کنم به این آنتی ویروس فایروال هم داره ؟ واقعا رایگان آپدیت میشود ؟مشکل کند کردن سرعت داره یانه مثل نود سیستم رو کند نمیکنه؟
Printable View
من از نود خسته شدم ومیخوام کوچ کنم به این آنتی ویروس فایروال هم داره ؟ واقعا رایگان آپدیت میشود ؟مشکل کند کردن سرعت داره یانه مثل نود سیستم رو کند نمیکنه؟
سلامنقل قول:
نسخه را یگان این محصول فایروال نداره
ولی نسخه اینترنت سکیوریتی این محصول فایروال هم دارد !خیر سیستم را به هیچ وجه کند نمیکنه
خوب مجانی Avast رو دانلود کن . کنارش یه فایروال کومودو یا online armor بریز . فقط اگه کومودو ریختی باید بعضی از گزینه های Defence + مثل sandbox رو off کنی تا با آوست تداخل پیدا نکنه . در مورد کومودو هم حتما دقت کن که نسخه ی فایروال خالی (فقط فایروال) رو دانلود کنی .نقل قول:
سلام دوستان من این اوست اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم ولی هر موقه می زنم آپدیت سریع تموم میشه و اغلب میزنه 0kb دانلود کرده آیا این همه کم کم ایدیت هاش می آید یا این اوست من مشکل داره؟؟؟؟؟
سلام
دوستان كسي كي جديد براي avast! Internet Security7 داره لطف كنه
مرسي
اوست آپدیت کمی در روز داره. طبیعی هست و مشکلی نیست.نقل قول:
با سلام.من در نصب Avast Internet Security مشکل دارم که در شات های زیر میبینید.ستاپ نصب نرم افزار اصلا شروع به نصب شدن نمیکنه و ارور زیر رو میده.از سایت پی سی ورد دانلود کردم و این مشکل رو داشتم...از سایت دیگری هم دانلود کردم ولی مشکل پابرجاست ! لطفا علت ارورهای زیر و راه رفع آن را بیان کنید.با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كي براي avast! Internet Security7 لطفا"
من از NORTON به AVAST رو آوردم چون با اینکه همیشه آپدیتش می کردم باز هم کمتر از یک ماه نمی کشید که سیستمم ویروسی می شد!
به هر نحو ... الآن من نسخه pro رو دانلود و key که دوست خوبمون گذاشتن فعالش کردم؛ اما وضعیت فایوال رو "خاموش" نشون می ده و وقتی "آغاز" رو می زنم می نویسه "نمی تواند فایروال را راه اندازی کند!"